Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Przepraszam, mi tez wyleciało to z głowy.
nr konta na pierwszej stronie
lolka została już zaszczepiona ale jeśli chciałabyś wesprzeć groszem na hotelik to będę wdzięczna...\

Lidka przesłała mi wyniki, mam problem ze wstawieniem ich tutaj...
niewiele mi one mówią ale Lidka miała skontaktować się z dr czy są ok czy coś się dzieje.

Edited by malvaaa
Posted

malvaaa napisał(a):
Przepraszam, mi tez wyleciało to z głowy.
nr konta na pierwszej stronie
lolka została już zaszczepiona ale jeśli chciałabyś wesprzeć groszem na hotelik to będę wdzięczna...

deklarowałam 20 zł, jeżeli Lola już zaszczepiona przeznaczcie proszę moja wpłatę wedle uznania

Posted

wiem wiem ale przelewałam kwotę od skarpety owczarków na zabezpieczenie od kleszczy i odrobaczenie i od razu przelałam na szczepienie żeby już nie mieszać i nie robić problemów.

przeznaczę na spłatę długu za marzec... dziękuje za pomoc.

Posted

Zamówiłam. 15 kg. Na ile to Lolce wystarczy?

malvaaa napisał(a):
Lola je Brit Premium Adult Large,
Lida nie wiem jak ja ci się odwdzięczę...
dziękuje dziękuje dziękuje i jeszcze raz dziękuje...

Posted

trochę nowych wieści od Lolki....

Lolka zaczęła brać leki na siusianie, pod kątem posterylkowym, i p. Małgosia zauważyła już poprawę także trzymamy kciuki żeby leczenie zakończyło się sukcesem. Czeka ją powtórka badań moczu czy aby na pewno wszystko jest w porządku i siusianie ma tylko związek z problemami po sterylce. Badania krwi są dobre, dr jest z nich zadowolony. Zalecał badanie kału bo coś ma podwyższone i może mieć to związek z jakimiś robalami ale to nic groznego. Przepraszam, że tak ogólnikowo ale nie znam się na tym kompletnie i nie potrafię powtórzyć. Oczywiście dziękuje Lidce za zaangażowanie i pomoc w leczeniu Loli!

Po za tym Lolka zadowolona jak zwykle, dobrze znosi upały, wyleguje się :) jest ulubienicą wnuczka p. Małgosi :) mam nadzieje, że p. Małgosia się nie pogniewa za tą informację :)

Posted

Dziś powtórnie zamówiłam karmę. Krakvet po raz kolejny nawalił. Nie wysłał karmy i nie zwrócił mi pieniędzy. Mają zwrócić na konto i mam nadzieję, że zwrócą. Zamówiłam w innym miejscu. 2 x po 15 kg - prezent ode mnie i od mojego TZ. Niech Lola odda karmę temu, od kogo pożyczała :-)

Posted

właśnie p. Małgosia mi mówiła, że zaobserwowała, że jednak Lola posikuje. bardzo ważne jest to żeby to kontrolować, od tego zależy dawka leku, trzeba zobaczyć na jakim etapie podawania leku jest poprawa.

widać, dzięki wielkie

Posted

Lola zapomniana i bez grosza :( bardzo proszę o jakiekolwiek wpłaty, nawet najdrobniejsze, koniec maja a Lolka ma niezapłacony kwiecień :(

Lolka bardzo fajnie wygląda z Bastem :) pasują do siebie...

Posted

ma jakieś stare ogłoszenia, ale nie chce jej ogłaszać bo nie wiem co mówić ludziom o jej zdrowiu, nie wiemy nadal co jej dolega i nadal podsikuje.