malvaaa Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 (edited) Przepraszam, mi tez wyleciało to z głowy. nr konta na pierwszej stronie lolka została już zaszczepiona ale jeśli chciałabyś wesprzeć groszem na hotelik to będę wdzięczna...\ Lidka przesłała mi wyniki, mam problem ze wstawieniem ich tutaj... niewiele mi one mówią ale Lidka miała skontaktować się z dr czy są ok czy coś się dzieje. Edited April 27, 2013 by malvaaa Quote
katlis Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 malvaaa napisał(a):Przepraszam, mi tez wyleciało to z głowy. nr konta na pierwszej stronie lolka została już zaszczepiona ale jeśli chciałabyś wesprzeć groszem na hotelik to będę wdzięczna... deklarowałam 20 zł, jeżeli Lola już zaszczepiona przeznaczcie proszę moja wpłatę wedle uznania Quote
malvaaa Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 wiem wiem ale przelewałam kwotę od skarpety owczarków na zabezpieczenie od kleszczy i odrobaczenie i od razu przelałam na szczepienie żeby już nie mieszać i nie robić problemów. przeznaczę na spłatę długu za marzec... dziękuje za pomoc. Quote
Martika&Aischa Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 pokazuj się Loleczko kochana ....niech Cię w końcu ktoś wypatrzy!!! Quote
Lida Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Zamówiłam. 15 kg. Na ile to Lolce wystarczy? malvaaa napisał(a):Lola je Brit Premium Adult Large, Lida nie wiem jak ja ci się odwdzięczę... dziękuje dziękuje dziękuje i jeszcze raz dziękuje... Quote
malvaaa Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 dziękuje ci dobra kobieto! Lolka je worek na ok. miesiąc... Quote
bric-a-brac Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Jak zwykle symbolicznie... ale coś tam poleciało. Quote
malvaaa Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 dziękujemy za odwiedziny... ja już po wyjezdzie, czas wrócić do rzeczywistości :) Quote
malvaaa Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 uzupełniłam rozliczenie, dziękuje za wpłaty... marzec Lolka ma opłacony, zostaje kwiecień 300zł :( Quote
malvaaa Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 trochę nowych wieści od Lolki.... Lolka zaczęła brać leki na siusianie, pod kątem posterylkowym, i p. Małgosia zauważyła już poprawę także trzymamy kciuki żeby leczenie zakończyło się sukcesem. Czeka ją powtórka badań moczu czy aby na pewno wszystko jest w porządku i siusianie ma tylko związek z problemami po sterylce. Badania krwi są dobre, dr jest z nich zadowolony. Zalecał badanie kału bo coś ma podwyższone i może mieć to związek z jakimiś robalami ale to nic groznego. Przepraszam, że tak ogólnikowo ale nie znam się na tym kompletnie i nie potrafię powtórzyć. Oczywiście dziękuje Lidce za zaangażowanie i pomoc w leczeniu Loli! Po za tym Lolka zadowolona jak zwykle, dobrze znosi upały, wyleguje się :) jest ulubienicą wnuczka p. Małgosi :) mam nadzieje, że p. Małgosia się nie pogniewa za tą informację :) Quote
Lida Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Dziś powtórnie zamówiłam karmę. Krakvet po raz kolejny nawalił. Nie wysłał karmy i nie zwrócił mi pieniędzy. Mają zwrócić na konto i mam nadzieję, że zwrócą. Zamówiłam w innym miejscu. 2 x po 15 kg - prezent ode mnie i od mojego TZ. Niech Lola odda karmę temu, od kogo pożyczała :-) Quote
malvaaa Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze z karmą :) podnoszę Lolkę.... Quote
Lida Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Daj mi znać proszę, jak karma dojdzie. Mam nadzieję, zę najpóźniej w środę będzie. Jak nie, znów będę reklamować. Quote
malvaaa Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 jutro zadzwonię do hoteliku i zapytam o karmę. zapraszam do odwiedzin Lolki... Quote
anka_szklanka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 wyniki ostatniego badania. Z tego co wiem, jak Lola wstaje to jest pod nią mokra plama - tak mama mówiła kilka dni temu :( Widac wyniki? Quote
malvaaa Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 właśnie p. Małgosia mi mówiła, że zaobserwowała, że jednak Lola posikuje. bardzo ważne jest to żeby to kontrolować, od tego zależy dawka leku, trzeba zobaczyć na jakim etapie podawania leku jest poprawa. widać, dzięki wielkie Quote
bela51 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Kochana sunieczka, zapomniana w tłumie innych biedaków... Quote
malvaaa Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Lola zapomniana i bez grosza :( bardzo proszę o jakiekolwiek wpłaty, nawet najdrobniejsze, koniec maja a Lolka ma niezapłacony kwiecień :( Lolka bardzo fajnie wygląda z Bastem :) pasują do siebie... Quote
Martika&Aischa Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 śliczne pychole :) oby im jeszcze zdrówko dopisywało. Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Podnoszę bidulkę... A czy Lola jest gdzieś ogłaszana? Quote
malvaaa Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 ma jakieś stare ogłoszenia, ale nie chce jej ogłaszać bo nie wiem co mówić ludziom o jej zdrowiu, nie wiemy nadal co jej dolega i nadal podsikuje. Quote
malvaaa Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 zapraszam na bazarek dla Loli, ciuchy M, L, XL http://www.dogomania.pl/forum/threads/243672-Dla-Loli-do-01-06-Ciuchy-rozm-S-M-L-XL-Zara-F-F-Cameieu?p=20884494#post20884494 Quote
Recommended Posts