malvaaa Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 (edited) ooooo dziękuje :) z moich bazarków już się uzbierała ok.70zł także bardzo dziękuje :) Konto jest na pierwszej stronie. edit: zebrałam 103zł, dziękuje za zakupy :) Edited September 13, 2012 by malvaaa Quote
DONnka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Lola na pierwszą :) Jak zdrówko dziewczyny ??? Quote
Kejciu Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='kejciu']Dla Loli poleci 72,70zł z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/230884-zakończony-rozliczam-27-08-najnowszy-AVON-dla-LOLI jak tylko otrzymam numer konta do wpłaty :) Poleciał przelew - po otrzymaniu proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym :) Quote
nicolaczek Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Właśnie przesłałam 50 zeta dla Loli :) Poza tym wreszcie uporałam się z moim życiem zawodowym w związku z czym będę znów bywać na dogo z "normalną" częstotliwością \o/ Quote
malvaaa Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 (edited) dzisiaj będę dzwonić do p. Małgosi i wszystkiego się dowiem, jak tam Lolka i czy jest poprawa :) dziękuje bardzo za pieniążki :) kontaktowałam się z Anią, Lola nadal sika :( musimy się skonsultować z wetem czy zwiększyć dawkę, teraz bierze 1 tabletkę, czy nadal ma brać tyle samo i czekać... już 2tyg Lola bierze ten lek... Edited September 19, 2012 by malvaaa Quote
mysza 1 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Trochę długo to trwa, po 2 tygodniach powinny być efkety :( A zapalenie pęcherza wykluczone, dobrze pamiętam? Biedna ta Lola :( Quote
Czorcik Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 widziałam się dziś z Lolką ( zdjęcia wrzucę przy okazji jak zrzucę na komputer ) , jak w całkiem ładnej formie :D gdyby tylko nie sikała. Quote
malvaaa Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 ale ślicznotka :) i jak się uśmiecha :) nie wiem dlaczego ale moim zdaniem oni z Bastem są do siebie podobni :) dzięki za zdjęcia! Quote
Czorcik Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 tak, tak ja to samo stwierdziłam, że oni strasznie pasują do siebie :D Quote
malvaaa Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Bast to przystojniak a Lolka piękna dama więc pasują do siebie :) Quote
Cantadorra Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Czy Lolka będzie miała zmianę leku w związku z sikaniem, czy tak to zostaje? Quote
malvaaa Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Lola będzie brać ten lek do końca opakowania, jeśli nic nie pomoże nadal będziemy myśleć co dalej. na razie nic nie wskazuje że będzie lepiej także muszę się skontaktować z wetką i zapytać co dalej. ja bym spróbowała z tym propalinem, a wy jak myślicie? Quote
anka_szklanka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 zdecydowane żeby zwiększyć dawke leku ale mam wątpliwości czy coś to da. Gdyby sie trafił ten propalin to można by spróbowac tego, nie zaszkodzi a moze pomoże, cóż innego pozostaje... Quote
mysza 1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Natalia pisała, ze ma napoczęte opakowanie Propalinu i może wysłać. Warto chyba jednak spróbować. Tylko nie wiem czy można mieszać z tym lekiem, który bierze teraz. Jaką karmę je Lola? Quote
malvaaa Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 wcześniej jadła urinary ale nic nie pomagało, a teraz dobra cioteczka podarowała jej Eucanuba. muszę się zapytać Natalii czy jeszcze ma, bo to było jakiś czas temu. Quote
DONnka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Czytam, że Loluś dalej posikuje ... Szkoda, że lek nie działa :shake: Może faktycznie spróbować tego Propalinu :roll: Śliczna z Lolki dziewczyna :loveu: Uchole cudne, a pychol stworzony do całowania :):):) Quote
Astaroth Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 mam jeszcze ten propalin, mogę przesłać ale na poczcie będę dopiero w sobote, wcześniej może być mi trudno się wyrwać z domu Quote
malvaaa Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 ooo super, jakbyś mogła wysłać na adres p. Małgosi, poproszę o numer do p. wet i zapytam czy można te leki połączyć czy trzeba poczekać aż Lola skończy to opakowanie i dopiero spróbować ten propalin. podaj mi ile wyjdzie za przesyłkę to ci zwrócę. Hotel dla psów Mokry Nosek Granice 53 96-515 Teresin Quote
malvaaa Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 zapraszam na praktyczny bazarek dla Loli: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232816-Praktyczny-bazarek-Nivea-gillette-brise-rexona-pronto-itp-Dla-loli-do-03-10?p=19725765#post19725765 pasty do zębów, maszynki, dezodoranty itp. Quote
malvaaa Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Lolce skończył się lek, który nic nie pomógł, rozmawiałam z panią Małgosią i ona też jest za spróbowaniem tego propalinu, zima idzie a Lolka nie może zostać na dworze! skończyła się również karma i teraz zastanawiam się jaką mam zamówić, czy tą co na samym początku czy może jakąś inną? Quote
mysza 1 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='malvaaa']Lolce skończył się lek, który nic nie pomógł, rozmawiałam z panią Małgosią i ona też jest za spróbowaniem tego propalinu, zima idzie a Lolka nie może zostać na dworze! skończyła się również karma i teraz zastanawiam się jaką mam zamówić, czy tą co na samym początku czy może jakąś inną?[/QUOTE] Kupię jej karmę tylko daj znać jaką. Dostałam ofertę dobrej ceny na Vitake senior light z dużą zawartością kompleksu na stawy - aż 2000mg/kg chondroityny, glukozaminy i MSM, czyli tyle, ile mają karmy typu "mobility". Dodatki typu siemię lniane, olej z łososia zapobiegają matowieniu sierści przy obniżonym poziomie tłuszczu. Czy może normalną? Daj znać. Quote
malvaaa Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Mysza jesteś Loli aniołem! przyznam szczerze, że ja na karmach średnio się znam, a jaka jest cena tej karmy? Quote
Recommended Posts