Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ooooo dziękuje :) z moich bazarków już się uzbierała ok.70zł także bardzo dziękuje :) Konto jest na pierwszej stronie.

edit: zebrałam 103zł, dziękuje za zakupy :)

Edited by malvaaa
Posted (edited)

dzisiaj będę dzwonić do p. Małgosi i wszystkiego się dowiem, jak tam Lolka i czy jest poprawa :)

dziękuje bardzo za pieniążki :)

kontaktowałam się z Anią, Lola nadal sika :( musimy się skonsultować z wetem czy zwiększyć dawkę, teraz bierze 1 tabletkę, czy nadal ma brać tyle samo i czekać... już 2tyg Lola bierze ten lek...

Edited by malvaaa
Posted

Lola będzie brać ten lek do końca opakowania, jeśli nic nie pomoże nadal będziemy myśleć co dalej.
na razie nic nie wskazuje że będzie lepiej także muszę się skontaktować z wetką i zapytać co dalej.

ja bym spróbowała z tym propalinem, a wy jak myślicie?

Posted

Natalia pisała, ze ma napoczęte opakowanie Propalinu i może wysłać. Warto chyba jednak spróbować. Tylko nie wiem czy można mieszać z tym lekiem, który bierze teraz.
Jaką karmę je Lola?

Posted

wcześniej jadła urinary ale nic nie pomagało, a teraz dobra cioteczka podarowała jej Eucanuba.

muszę się zapytać Natalii czy jeszcze ma, bo to było jakiś czas temu.

Posted

Czytam, że Loluś dalej posikuje ...
Szkoda, że lek nie działa :shake:
Może faktycznie spróbować tego Propalinu :roll:

Śliczna z Lolki dziewczyna :loveu:
Uchole cudne, a pychol stworzony do całowania :):):)

Posted

ooo super, jakbyś mogła wysłać na adres p. Małgosi, poproszę o numer do p. wet i zapytam czy można te leki połączyć czy trzeba poczekać aż Lola skończy to opakowanie i dopiero spróbować ten propalin.

podaj mi ile wyjdzie za przesyłkę to ci zwrócę.

Hotel dla psów Mokry Nosek
Granice 53
96-515 Teresin

Posted

Lolce skończył się lek, który nic nie pomógł, rozmawiałam z panią Małgosią i ona też jest za spróbowaniem tego propalinu, zima idzie a Lolka nie może zostać na dworze!

skończyła się również karma i teraz zastanawiam się jaką mam zamówić, czy tą co na samym początku czy może jakąś inną?

Posted

[quote name='malvaaa']Lolce skończył się lek, który nic nie pomógł, rozmawiałam z panią Małgosią i ona też jest za spróbowaniem tego propalinu, zima idzie a Lolka nie może zostać na dworze!

skończyła się również karma i teraz zastanawiam się jaką mam zamówić, czy tą co na samym początku czy może jakąś inną?[/QUOTE]
Kupię jej karmę tylko daj znać jaką. Dostałam ofertę dobrej ceny na Vitake senior light z dużą zawartością
kompleksu na stawy - aż 2000mg/kg chondroityny, glukozaminy i MSM, czyli
tyle, ile mają karmy typu "mobility". Dodatki typu siemię lniane, olej z
łososia zapobiegają matowieniu sierści przy obniżonym poziomie tłuszczu.

Czy może normalną? Daj znać.