DONnka Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='DONnka']Wysłałam Ci zaproszenie do grona znajomych : nazywasz się Kuba Malwina, tak ? Zaakceptuj je i będzie OK :) Wklejam link do wydarzenia ponownie http://www.facebook.com/events/226928797416853/ Sprawdziłam i teraz działa :) Poprzednio wkleiłam link, ale wydarzenie nie było jeszcze udostępnione, stąd ten błąd O kurczę, Kuba Malwina to facet :crazyeye: A Malwiny Kuba nie ma ... Malvaaa, nie mogę Cię znaleźć na fb :shake: Quote
malvaaa Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 nie no ja jestem kobietą, tego jestem pewna :) o kurna, przepraszam, ja jestem nie zorientowana w tym fb i się zapisałam jako Malwinaa Kuba, przez dwa ,a', przepraszam... i na moim profilowym zdjęciu jest Piotrek z naszym psem. swoją drogą dobrze wiedzieć że ktoś ma na nazwisko tak jak ja na imię a imię tak jak moje nazwisko :) a link mi dalej nie działa... jaki ma tytuł to wydarzenie? to może wpiszę je w wyszukiwarkę i znajdę... dlatego nie przepadam za tym fb bo nie mogę się na nim odnaleźć :) Quote
DONnka Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) Już Cię znalazłam Malwinaa ;) I wysłałam zaproszenie :) Jak je zaakceptujesz to będziesz widziała na fb to samo co ja ;) I bez problemu powinnaś się odnaleźć :) Już wiem dlaczego linki nie działają - ustawiłam czas rozpoczęcia wydarzenia na 00.00 Tytuł wydarzenia Loli: GODNA STAROŚĆ - czy to tak wiele ??? NA POMOC LOLI !!! Edited May 13, 2012 by DONnka Quote
malvaaa Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 (edited) to super :) rozumiem że mam dołączyć do wydarzenia? już ogarnęłam... Edited May 14, 2012 by malvaaa Quote
DONnka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='malvaaa']to super :) rozumiem że mam dołączyć do wydarzenia? już ogarnęłam... Brawo :) Nie taki diabeł straszny jak go malują ;) Właśnie zostałaś administratorem wydarzenia :) Możesz je edytować, wstawiać zdjęcia i wprowadzać zmiany :) Link do wydarzenia już działa :multi: http://www.facebook.com/events/226928797416853/ Quote
mysza 1 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Przy okazji ja Cię znalazłam ;) Malva ;) Ale jestes młodziak ;) Ale masz pięknego onka :) Cudo :) Quote
malvaaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 (edited) a wyglądam na starą :) a dziękuje, ten przystojniak onek zwie się Kasim Herbu Czarny Wilk a po domowemu po prostu Kosmo :) a mojego drugiego rudzielca nie zachwalasz :)? co prawda nie onek tylko pospolity kundel ale też cudo :) Lola a 260zł, nie wiem co wybrać, czy kupić jej karmę za to czy opłacić hotel :( karmę musi dostać tą specjalistyczną... mysza a ten zamiennik tańszy zamawiałaś gdzieś? Edited May 15, 2012 by malvaaa Quote
malvaaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Lola miała robione badania, kamienie nie są duże, wystarczą antybiotyki, które Lola obecnie bierze i karma specjalistyczna... kurcze kogo ja mogę zaprosić na to wydarzenie fb? Quote
Astaroth Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 karmę w hurtowni musi kupić ktoś kto ma działalność i jest tam zarejestrowany, ja moge kupić ale będzie problem z transportem, natomiast na allegro znalazłam za 185zł w Krakwecie, z dostawa gratis. Quote
malvaaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 no ja też znalazłam taką za 199zł na allegro ale chciałabym jak najtaniej, ale znowu jechać do Ciebie, potem do Loli to na to samo wyjdzie jak kupię tą za 185zł... Quote
tripti Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 malvaaa zapytaj na wydarzeniu wprost czy ktoś mógłby podarować lub dorzucić się do karmy dla Loli? że można wysłać na adres hotelu dla psów i że będzie zdjęcie z Lolą na dowód, że ta karma do niej dotarła. Możesz wstawić przykładowe linki ze sklepów jaka karma będzie dobra. Napisz wprost, że z braku środków finansowych Lola je zwykłą karmę, której powinna być zastąpiona jak najszybciej tą urinary. Zresztą taka smutna prawda :( Quote
malvaaa Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 wstydzę się trochę ale trzeba się upomnieć :) Quote
mysza 1 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nie ma co się wstydzić, trzeba ludzi prosić. Ja ciągle o coś proszę, nie ma wyjścia ;) Drugiego Twojego nie widziałam, tylko to profilowe z pięknym Kosmo :) Kocham onki, zwłaszcza z dłuższą sierścią. Quote
tripti Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 no tak wprost i na co konkretnie będzie chyba łatwiej dotrzeć do ludzi, bo nie każdy się domyśli i nie każdy zdaje sobie sprawę z ciężkiej sytuacji :( ja to myślałam, że z tym drugim to macie na myśli Piotrka tak przewrotnie :) Quote
Astaroth Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 można popytać czy komus nie została taka karma po jego psie, czasem tak jest że psiak odchodzi a zostaje karma i nie wiadomo co z nią zrobić Quote
malvaaa Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Moja ruda miłość jest na innych zdjęciach- Megi :) a Piotrek to swoją drogą ale mówiłam o psiakach :) Quote
tripti Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Astaroth']można popytać czy komus nie została taka karma po jego psie, czasem tak jest że psiak odchodzi a zostaje karma i nie wiadomo co z nią zrobić[/QUOTE] ale gdzie to pytać? w tym dziale dogo podaruję? Quote
malvaaa Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 (edited) Lola dostała pomoc od Kundelkowej Skarbonki - 199zł- dziękujemy... zamówiłam od razu karmę Loli, tą Troved coś tam na allegro, zapłaciłam 180zł plus przesyłka gratis... Edited May 17, 2012 by malvaaa Quote
mysza 1 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='malvaaa']Lola dostała pomoc od Kundelkowej Skarbonki - 199zł- dziękujemy... zamówiłam od razu karmę Loli, tą Troved coś tam na allegro, zapłaciłam 180zł plus przesyłka gratis...[/QUOTE] Super wieści. A na FB ludzie nie wpłacają na Lolę? Jest jakiś odzew? Quote
malvaaa Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 wiesz co, jedna dziewczyna chciała nr konta a jedna pani zaproponowała pomoc w postaci aukcji na allegro, podobno ma jakiś patent żeby nie usunęli, a tak to cisza... Quote
bela51 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Mozna tez poprosic o pomoc Skarpete im. Talcott. O ile jeszcze sunia nie korzystała z ich pomocy. Quote
tripti Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='bela51']Mozna tez poprosic o pomoc Skarpete im. Talcott. O ile jeszcze sunia nie korzystała z ich pomocy.[/QUOTE] Lola już otrzymała pomoc od Nich w zeszłym miesiącu chyba. tak jest wpisane w rozliczenia - już sprawdziłam. Quote
malvaaa Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 wieści są takie... antybiotyk i badanie Loli to koszt 80zł, pani wet powiedziała że Lola powinna jednak brać ten lek na nietrzymanie moczu coś na I no i podstawą jest karma. Pani wet zauważyła zmiany zwyrodniałe na odcinku kręgosłupa (?) a to znaczy że nasza Lolka będzie miała problemy z chodzeniem :( Quote
Dada M Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Proszę o nr konta na pw, przeleję pieniądze z bazarku. Grosik, ale może następny bazar będzie się cieszył większym powodzeniem. Quote
Recommended Posts