Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DONnka']Wysłałam Ci zaproszenie do grona znajomych : nazywasz się Kuba Malwina, tak ?
Zaakceptuj je i będzie OK :)
Wklejam link do wydarzenia ponownie
http://www.facebook.com/events/226928797416853/

Sprawdziłam i teraz działa :)
Poprzednio wkleiłam link, ale wydarzenie nie było jeszcze udostępnione, stąd ten błąd

O kurczę, Kuba Malwina to facet :crazyeye:
A Malwiny Kuba nie ma ...
Malvaaa, nie mogę Cię znaleźć na fb :shake:

Posted

nie no ja jestem kobietą, tego jestem pewna :)

o kurna, przepraszam, ja jestem nie zorientowana w tym fb i się zapisałam jako Malwinaa Kuba, przez dwa ,a', przepraszam... i na moim profilowym zdjęciu jest Piotrek z naszym psem.

swoją drogą dobrze wiedzieć że ktoś ma na nazwisko tak jak ja na imię a imię tak jak moje nazwisko :)

a link mi dalej nie działa... jaki ma tytuł to wydarzenie? to może wpiszę je w wyszukiwarkę i znajdę...

dlatego nie przepadam za tym fb bo nie mogę się na nim odnaleźć :)

Posted (edited)

Już Cię znalazłam Malwinaa ;)
I wysłałam zaproszenie :)
Jak je zaakceptujesz to będziesz widziała na fb to samo co ja ;)
I bez problemu powinnaś się odnaleźć :)
Już wiem dlaczego linki nie działają - ustawiłam czas rozpoczęcia wydarzenia na 00.00
Tytuł wydarzenia Loli: GODNA STAROŚĆ - czy to tak wiele ??? NA POMOC LOLI !!!

Edited by DONnka
Posted (edited)

a wyglądam na starą :)

a dziękuje, ten przystojniak onek zwie się Kasim Herbu Czarny Wilk a po domowemu po prostu Kosmo :)

a mojego drugiego rudzielca nie zachwalasz :)? co prawda nie onek tylko pospolity kundel ale też cudo :)

Lola a 260zł, nie wiem co wybrać, czy kupić jej karmę za to czy opłacić hotel :( karmę musi dostać tą specjalistyczną...

mysza a ten zamiennik tańszy zamawiałaś gdzieś?

Edited by malvaaa
Posted

Lola miała robione badania, kamienie nie są duże, wystarczą antybiotyki, które Lola obecnie bierze i karma specjalistyczna...

kurcze kogo ja mogę zaprosić na to wydarzenie fb?

Posted

karmę w hurtowni musi kupić ktoś kto ma działalność i jest tam zarejestrowany, ja moge kupić ale będzie problem z transportem, natomiast na allegro znalazłam za 185zł w Krakwecie, z dostawa gratis.

Posted

no ja też znalazłam taką za 199zł na allegro ale chciałabym jak najtaniej, ale znowu jechać do Ciebie, potem do Loli to na to samo wyjdzie jak kupię tą za 185zł...

Posted

malvaaa zapytaj na wydarzeniu wprost czy ktoś mógłby podarować lub dorzucić się do karmy dla Loli? że można wysłać na adres hotelu dla psów i że będzie zdjęcie z Lolą na dowód, że ta karma do niej dotarła. Możesz wstawić przykładowe linki ze sklepów jaka karma będzie dobra. Napisz wprost, że z braku środków finansowych Lola je zwykłą karmę, której powinna być zastąpiona jak najszybciej tą urinary. Zresztą taka smutna prawda :(

Posted

Nie ma co się wstydzić, trzeba ludzi prosić. Ja ciągle o coś proszę, nie ma wyjścia ;)

Drugiego Twojego nie widziałam, tylko to profilowe z pięknym Kosmo :) Kocham onki, zwłaszcza z dłuższą sierścią.

Posted

no tak wprost i na co konkretnie będzie chyba łatwiej dotrzeć do ludzi, bo nie każdy się domyśli i nie każdy zdaje sobie sprawę z ciężkiej sytuacji :(
ja to myślałam, że z tym drugim to macie na myśli Piotrka tak przewrotnie :)

Posted

[quote name='Astaroth']można popytać czy komus nie została taka karma po jego psie, czasem tak jest że psiak odchodzi a zostaje karma i nie wiadomo co z nią zrobić[/QUOTE]

ale gdzie to pytać? w tym dziale dogo podaruję?

Posted (edited)

Lola dostała pomoc od Kundelkowej Skarbonki - 199zł- dziękujemy...

zamówiłam od razu karmę Loli, tą Troved coś tam na allegro, zapłaciłam 180zł plus przesyłka gratis...

Edited by malvaaa
Posted

[quote name='malvaaa']Lola dostała pomoc od Kundelkowej Skarbonki - 199zł- dziękujemy...

zamówiłam od razu karmę Loli, tą Troved coś tam na allegro, zapłaciłam 180zł plus przesyłka gratis...[/QUOTE]

Super wieści. A na FB ludzie nie wpłacają na Lolę? Jest jakiś odzew?

Posted

wiesz co, jedna dziewczyna chciała nr konta a jedna pani zaproponowała pomoc w postaci aukcji na allegro, podobno ma jakiś patent żeby nie usunęli, a tak to cisza...

Posted

[quote name='bela51']Mozna tez poprosic o pomoc Skarpete im. Talcott. O ile jeszcze sunia nie korzystała z ich pomocy.[/QUOTE]

Lola już otrzymała pomoc od Nich w zeszłym miesiącu chyba.

tak jest wpisane w rozliczenia - już sprawdziłam.

Posted

wieści są takie...

antybiotyk i badanie Loli to koszt 80zł, pani wet powiedziała że Lola powinna jednak brać ten lek na nietrzymanie moczu coś na I no i podstawą jest karma. Pani wet zauważyła zmiany zwyrodniałe na odcinku kręgosłupa (?) a to znaczy że nasza Lolka będzie miała problemy z chodzeniem :(