edek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Fortuna jest cudna !!!. Z takimi zdjęciami szybko domek znajdzie :) Quote
malvaaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 na razie telefonów nie ma :( ale bądzmy dobrej myśli... Quote
ania shirley Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Lepiej ,ze nie ma , jakby miały być głupie. Quote
Lemoniada Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Prześliczna sunia! Uwielbiam takie uśmiechnięte psie zdjęcia :) Quote
nicolaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jak finanse Fortuny mysza? Nadal tragicznie? Quote
hop! Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 nicolaczek napisał(a):Jak finanse Fortuny mysza? Nadal tragicznie? Będzie mogła odpowiedzieć jak wróci z wyjazdu służbowego - za kilka dni. ;) Z tego, co wiem, to z kasą gorzej niż kiepsko. :( Quote
hop! Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Lemoniada napisał(a):Prześliczna sunia! Uwielbiam takie uśmiechnięte psie zdjęcia :) Jest coraz śmielsza i weselsza. ;) Quote
tripti Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 pięknie wygląda i pasuje jej ta kolorystyka :) no i nadal potrzebuje wsparcia, aby mogła żyć spokojnie... Quote
hop! Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Fortuna i Pako... Zaprzyjaźnili się? Raczej nie. Tolerują się, gdy muszą. Pako jest zazdrosny i powarkuje. Lepiej znosi towarzystwo mniejszych psów - starszych lub uległych. Rywalizuje z Fortuną, chce być zawsze pierwszy i lepszy. Fortuna nie chce być gorsza, ale często z konieczności i strachu ustępuje. Był pomysł, żeby Fortuna i Pako zamieszkali razem. Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł. Ani jedno, ani drugie nie będzie zadowolone i może dojść do spięć między nimi, a przecież nie o to chodzi. Lepiej niech mają swoją prywatność i swoje miejsca, a spotykać mogą się codziennie. ;-) Quote
Cantadorra Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hop, przecież Fortuna niesamowicie wygląda, jaki ma wyraz pyszczka, jestem w szoku, aż sama się uśmiechnęłam od ucha do ucha :) No cóż, kochać się nie muszą z Pako, ale szanować muszą i koniec :) Jeśli mi podeślecie na pw nr konta, to wyślę coś na Fortunkę, taka piękna, że muszę :) Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 śliczna jest :) i chyba przytyła? ważyłaś ją? pięknie wygląda :) tak jak mówi cantadorra- nie muszą się kochać ale tolerować :) konto jest w 2 poście :) dziękujemy... Quote
Anula Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wielka tragedia! http://www.dogomania.pl/threads/222109-Dramat-kilkadziesi%C4%85t-zag%C5%82odzonych-ps%C3%B3w-po-%C5%9Bmierci-opiekuna-pilnie-dt!/page11 Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 fortuna ma wykupiony pakiet ogłoszeń ale tak myślę żeby znowu napisać jakiś tekst i porobić jej dodatkowe ogłoszenia, im więcej tym lepiej, z tymi domowymi zdjęciami... Quote
tripti Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 malvaaa napisał(a):fortuna ma wykupiony pakiet ogłoszeń ale tak myślę żeby znowu napisać jakiś tekst i porobić jej dodatkowe ogłoszenia, im więcej tym lepiej, z tymi domowymi zdjęciami... te zdjęcia jakoś w same w sobie mają jakiś taki ciepły urok :) w ogłoszeniach na pewno sprawdzą się/ Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 hop! a myślisz że Fortuna dogadałaby się z jakimś innym psiakiem? u chauwy nie lubiła tylko Loli a z resztą jakoś tam żyła... ale może ty masz inne obserwacje :) może dla niej byłoby lepiej jakby była jedynaczką :) Quote
hop! Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 malvaaa napisał(a):śliczna jest :) i chyba przytyła? ważyłaś ją? pięknie wygląda :) 23 stycznia na wadze w lecznicy ważyła 24kg, a teraz nie wiem ile waży. Pewnie trochę więcej. ;) Quote
hop! Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 malvaaa napisał(a):hop! a myślisz że Fortuna dogadałaby się z jakimś innym psiakiem? u chauwy nie lubiła tylko Loli a z resztą jakoś tam żyła... ale może ty masz inne obserwacje :) może dla niej byłoby lepiej jakby była jedynaczką :) Nie jest konfliktowa. Raczej wszystkie psy toleruje, niektórych się boi. Jednak moim zdaniem najlepiej dla niej, żeby była jedynaczką. Ona nie potrzebuje psiego towarzystwa - woli człowieka. Quote
joteska Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ciekawe co u Loli, wiadomo jak sunia sie miewa? Quote
Dada M Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Fortuna niesamowicie się zmieniła ! Pamiętam ją jeszcze z czasów schroniska i nie poznałabym jej teraz :) Fotki są bardzo pozytywne, może faktycznie dzięki nim będzie jakiś odzew z ogłoszeń. Przypomnijcie mi proszę, jaki charakter ma Lola ? Wobec nieznajomych jest wylewna czy zdystansowana ? Quote
malvaaa Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Lola to super pozytywny psiak :) jak byłam ostatnio u niej, widziała mnie 2 raz w życiu i nie było problemu żeby się do mnie przytulić, żebym ją pogłaskała itd. jest baaardzo zadowolona z życia, i mimo wieku i dolegliwości stawowych jest ruchliwa, biega, skacze. chauwa zastanawia się nad zostawieniem Loli na DS ale musi uzgodnić to z partnerem... Lola ma wykupiony pakiet ogłoszeń ale to starszy, nie za piękny psiak więc ludzie się o nią nie biją :( a jest taka kochana i wdzięczna... Quote
Recommended Posts