elinaa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Amor do właścicieli już się przywiązał,lubi się bawić.Ale jest niemiły dla gości i psów z sąsiedztwa. Quote
holmina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 zapomniałam czy on jest po kastracji? mojemu zs schroniska agresja minela po kastracji a z psami mam nadal problemy ,prawie żadnego nie lubi,musi łazic w kagańcu jak go zabieram na spacery,,, Quote
elinaa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Amor jest wykastrowany.Martwi mnie on,bo na ulicy bawił się z psami w ogóle nie był agresywny.Popis swych możliwości pokazał w schronisku,kiedy rzucił się na innego psa.Wtedy wydawało się,że jest zestresowany. Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Rufol też się rzuca na psy (na samce tylko), ale z czasem im wiecej ich poznaje tym jest lepiej. Wiadomo,że czasem mu coś "nie pasuje" i niewiadomo co :shake: Jak jest na smyczy nawet jest gorzej bo wtedy ciągnie i wyrywa (czasem mam problem z utrzymaniem go). A jak jest luzem i widzi psa to się tak skrada jakby polował na zwierzynę :razz: No a w kwestii innych osób to Rufol akurat jest bardzo przyjazny i każdego wpuszcza do mieszkania :shake: Amor potrzebuje czasu i cierpliwości. Nie zaszkodzi behawiorysta w razie W :razz: Quote
elinaa Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Pani jest w Amorku po prostu zakochana.Chłopak jest szczęśliwy i "rozrabia".Jest wesołym,zabawnym pieskiem. Pozdrawia cioteczki ;). Quote
zachary Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Pięknie wygląda Amor! I super,że jest tak kochany przez panią! Quote
Sara2011 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ależ Amorek jest piękny:loveu:. Taki pluszowy miś:p. Tak się cieszę, że się chłopakowi poszczęściło. Takie wiadomości i zdjęcia to miód na serce. Quote
Sara2011 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Już któryś raz z kolei oglądam najnowsze fotki Amorka i nie mogę się napatrzeć. Cudo, po prostu cudo!!!! Quote
Sara2011 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 jeszcze dzisiaj przywędrowałam popatrzeć na pluszaka:-) Quote
elinaa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Zdjęcia mam w telefonie i wszystkim się chwalę :lol: . Jest piękny i szczęśliwy :loveu: . A sierść jak mu zgęstniała. Quote
Recommended Posts