Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stokrotka.af napisał(a):
oby włoski szybko odrosły :evil_lol:
szczęścia w nowym domku raz jeszcze :multi:

Mnie tam się łysolki podobają:lol:też tak strzygę moje pudelsy;)

Posted

Ostatnie wiadomości o Amorku:

Tak, jest trochę lepiej, wieczorem po spacerze, kolacji, i serii pieszczot zasnął jak zabity i chrapie, chociaż w ciągu dnia ewidentnie się jeszcze bał, zobaczymy jutro.
Przeszedł dzisiaj pierwszy test- sam w domu przez ponad godzinę - bez zarzutu.

Posted

Każdy pies , nawet największy przytulak potrzebuje czasu na aklimatyzacje i odreagowanie złych wspomnień . Jeszcze trochę i Amorek będzie się czuł w nowym domu jakby tam mieszkał od zawsze . Fajnie ,że tak dobrze trafił !

Posted

moja córka wzieła pieska białego kudłatka z Boguszyc/ma go 3 lata/,troche to trwało zanim przestał trząść sie na widok facetów.....nawet jeszcze czasem mu sie to zdaży,ale po miesiącu w domu już było ok,na spacerkach bał sie
tylko ,że on był bardzo wycofany a pumi chyba nie
po prostu tyle zmian wiec ma prawo bać się jeszcze jakis czas

Posted (edited)

Mam nadzieję,że wszystko się ułoży.Na razie bardzo się martwię.

Mój Łatek jak trafił do mnie był dziki,bał się wszystkiego,każdego odgłosu,szelestu,ludzi.Dziś jest w domu idealny,wszystko wie co można,a co nie.Bezbłędnie odczytuje czego od niego chcę po mojej minie.Ale na podwórku szczeka na ludzi i ciągnie na smyczy,nie umiem sobie z tym poradzić.Próba pociągnięcia jak ciągnie kończy się jego przeraźliwym piskiem.Przysmaki na niego nie działają.
Dziś Luna rano wystraszyła się otwieranej butelki z wodą gazowaną i cały dzień chowa się po kątach.Zdziwiłam się,bo wydawała się być obojętna na hałasy.Dziś była na spacerze z tz.Nie chciała wyjść z nim z mieszkania,na spacerze była grzeczna,ale powrót do klatki znów z oporami.Ze mną nie ma problemu,nie muszę jej namawiać.

Edited by elinaa
Posted

U Amorka coraz lepiej.
Oto mail jaki dostałam :

Amor w domu zachowuje czystość.
Poza tym zaczyna szczekać i coraz mocniej macha ogonem.
Czasami łazi za mną jak... Pies:)

A,że napisał to Pan,to tym bardziej cieszy :)

I piękne zdjęcia z Panią :

Szczęściarz :D

Posted (edited)

Świetnie podsumowałaś swój ostani post Elinaa- "Szczęściarz":-). Naprawdę wielki szczęściarz z Amorka. Zdjecia mówią same za siebie.

Edited by Sara2011
Posted

Napatrzeć się na te zdjęcia nie mogę :) Taki wyluzowany.A w schronisku nawet nie chciał podejść.
Tak nam nadstawiał brzuszek na ulicy,tylko nie był taki czysty,w domowym ciepełku i z ładną panią.

• 3 weeks later...