Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy do jutra :).

A jeśli wszystko pójdzie dobrze, to znajdziemy inne podobne kudłaczki dla chętnych domów, także Elinaa nie trać z nimi kontaktu.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czekamy do jutra :).

A jeśli wszystko pójdzie dobrze, to znajdziemy inne podobne kudłaczki dla chętnych domów, także Elinaa nie trać z nimi kontaktu.

Oj pełno takich psich nieszczęść , zdecydowanie za dużo :-( Wczoraj na fb udostępniałam bursztynowe 6-cio miesięczne cudo przypominające labradoodle - oczywiście marniejące w schronie :shake:
Również czekam na jutrzejszy wyjazd pumiaczka do nowej rodziny .

Posted

Amor pojechał do domu :)
Uff, niemożliwy był.Amorek był wystraszony,nieufny.Cieszę się,że trafił do tego domu.Pani widać,że w piesku zakochana,a pan odpowiedzialny.
Amor jest trochę wycofany.Potrzebuje czasu,aby w pełni zaufać.Pan już gotowy był co dwa dni przyjeżdżać do Łomży i przyzwyczajać do siebie Amora.
Amor będąc w kojcu za siatką powarkiwał i budził respekt.Po otwarciu stał się biednym,zagubionym psem.Nieufny,nie chciał podejść.Po namowach udało się go odrobinę pogłaskać.Przed nowymi właścicielami spore wyzwanie zanim Amor dojdzie do równowagi.Pani ze schroniska założyła mu obrożę i zapięła smycz.Na smyczy był spokojniejszy.Jechał z przodu,wskoczył pani na kolana.Ja jechałam z nim tylko chwilę,podwieziono mnie do domu i pojechali do Warszawy.
Teraz czekam na wiadomości jak minęła podróż i sprawuje się Amor.

p.s. przepraszam,za chaotyczny opis,ale jeszcze jestem pełna emocji.

Posted

To teraz trzymać kciuki żeby wszystko sie dobrze ułożyło.

A Amorek potrzebuje czasu i miłości aby poczuł się dobrze i szczęśliwie w nowym domu.

:)

Posted

świetnie że pumi już w drodze do domu,dobry znak ,że wskoczył pani na kolana!teraz w domku legowisko,spokój i dobre jedzonko....powiniem po kilku dniach juz poczuc sie pewnie!

Posted

No to wspaniale,że pojechał. W drodze do W-wy zdąży na kolankach nowej pańci się uspokoić. Dobrze ,że byłaś tam w schronisku. Wszystkiego najlepszego Amorku na nowej drodze życia!!!!!!!!

Posted (edited)

Panca napisał(a):
walentynkowy cudowny prezent dostal- mega fajnie!!!

Ale fajny zbieg okoliczności : Amorek pojechal do swego nowego domu w samego św.Walentego !!! :loveu::loveu: No to powinien chyba nazywać się Walenty ?? ;) Oby tylko wszystko ulozylo się szczęsliwie i pomyslnie dla nowych panstwa -wlascicieli Amorka -Walentego i samego Amorka .
Powodzenia Amorku !!!:)

Edited by Olga7