Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc wszystkim mam takie pytanko wczoraj w moim domku pojawila sie mala istotka suczka maltańczyka i za bardzo nie orientuje sie jak sie nia zajmowac a mianowicie dreczy mnie np sprawa wychodzenia z nia na dwor ? kiedy moge zaczac wyprowadzac moja maltanke przeszla jedno szczepienie i odrobaczenie? czy moge z nia juz wychodzic czy raczej czekac na info od weterynarza? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz:)

Posted

W jakim wieku jest piesek? Po jednym szczepieniu to trochę za wcześnie na spacery, najpierw odwiedźcie weterynarza i porozmawiajcie na ten temat.

Btw na takie tematy wypada się zorientować ZANIM piesek pojawi się w domu.

Posted

Mala ma 2 miesiące jest bardzo zywa jak na razie sika gdzie jej sie zachce rozlozylam w domu podklad i bede strala sie biegac za nia z tym podkladem jak bede widziec ze chce cos zrobic ale jak na razie sama nie wiem jak to wyjdzie mam jeszcze jedno pytanie bo w tej chwili mam w domu 2 suczki maltanczyka jedna starsza ma 3 lata i jest u mnie przez jakis czas a 2 moja 2 miesiace i zauwazylam ze ta starsza w ogole nie akceptuje malej warczy szczeka a nawet i dosc groznie ja odtraca boje sie ze jak zostawie je same to starsza cos zrobi malej jak myslicie czy to jest prawdopodobne?