aeriel Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 No to wspaniała wiadomość! :) Trzeba usunąć ogłoszenia :) Quote
soboz4 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 nic, nie dostałam żadnego telefonu w sobotę, wpisałam w zeszyt nowe psy, ale "nie zastrzelcie mnie" zapomniałam o Kulfonie, dopiero w czwartek go zapiszę, nie wiem jak to się stało Choć nie mam pewności, że w zeszłą sobotę go nie wpisałam, jakoś brak zajęć w czwartek spowodował, że całkiem nie pamiętam jakie psy były zapisane w zeszycie o namiary do opiekunów... Quote
saphira18 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 luzik:) nic się nie stanie jak Kulfon poczeka na telefon od swojego wolontariusza mam nadzieję że dobrze trafił, bo chłopak długo czekał Quote
czaku Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Tak to prawda Kulfon w końcu doczekał się domu:D mam nadzieje, ze ukochanego domu:) niestety w sobote bylem dosc pozno i zdarzylem się dowiedziec na 100% czy jest w domu:) takze sprawe telefonu jak i tego skad sa ludzie (bo nic o nich nie wiem niestety...) to zalatwi sie w czwartek:) ważne, że Kulfon jest szczesliwy:) Quote
madzia.uje93 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Super! To teraz czekamy na wieści!:D Quote
Recommended Posts