Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Estera kocha mnie :loveu::loveu:

Estera nie widzę fotek w pracy :placz:

wrzuć przez www.fotoalbum.eu :razz::razz:pewnie, bo nie mam co robić :diabloti:
o 18 z pracy wróciłam, koniec leniuchowania :diabloti: Psy idę wykąpać, kocham Was :loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']pewnie, bo nie mam co robić :diabloti:
o 18 z pracy wróciłam, koniec leniuchowania :diabloti: Psy idę wykąpać, kocham Was :loveu:
dawaj foty a nie se idziesz:mad:

Posted

Rinuś napisał(a):
dawaj foty a nie se idziesz:mad:
:lol:

Asia & Ginger napisał(a):
Skoro nie masz co robić, to czekamy na fotki. :cool3: :multi: :loveu:
:diabloti:
:flaming:
shirrrapeira napisał(a):
http://img301.imageshack.us/img301/982/4kwietnia2008002hm4.jpg
Zdjecie cudowne. York cudowny, ale tez wole spanielice.
Dziękuję ;) Szyszka jest wspaniałym psem, ale gdybym mogła kupić/przygarnąć psa jakiego chcę, bez względu na to, że mieszkanie malutkie, że z kasą się nie przelewa, to bym wzięła coś dużego, aby się przytulić można było, gładkiego, bo kłaków za dużo :shake: doga takiego np..... :diabloti: amstaffa z chęcia :diabloti: Ja od małego kocham duże psy. Ale los chciał inaczej :mad: :evil_lol:

Rinuś napisał(a):
aaa taaaa jak się obija :shake:
iiii tam zaraz obija :mad: Spać idę.
dobranoc :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):

Dziękuję ;) Szyszka jest wspaniałym psem, ale gdybym mogła kupić/przygarnąć psa jakiego chcę, bez względu na to, że mieszkanie malutkie, że z kasą się nie przelewa, to bym wzięła coś dużego, aby się przytulić można było, gładkiego, bo kłaków za dużo :shake: doga takiego np..... :diabloti: amstaffa z chęcia :diabloti: Ja od małego kocham duże psy. Ale los chciał inaczej :mad: :evil_lol:

hha no tak..amstaff a dog to mała różnica :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
dobranoc kochanie :loveu:

Posted

Rinuś napisał(a):
hha no tak..amstaff a dog to mała różnica :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
dobranoc kochanie :loveu:
tylko "kilka" cm... :diabloti: Ja od dziecka kochałam te dwie rasy naj, naj, najbardziej :loveu:

Asia & Ginger napisał(a):
Ale tak bez fot? :placz: :mad:
no :diabloti:

Posted

Witam :). Wpadłam do was przypadkiem i już mi się tu podoba :loveu:, carny kotecek to jest to co lubię baardzo :loveu: i dlatego mam czarną psicę bo kota nie chcą :diabloti:. Mam teraz spanielkę pod opieką i jak patrzę na twoją Diunkę z młodości to normalnie jak bym na tą małą patrzyła (no tylko łatki trochę inne..). Yorkusia też cudna :loveu:. Pozdrawiam :).

Posted

Jakiego Ty masz pięknego kota!!! :loveu: :loveu:

[url]http://img90.imageshack.us/img90/3605/nwkaaparatissuper064jo7.jpg[/url]
Jaka ona jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu:

ktorego psiaka bierzesz na zlot?:)

Posted

[quote name='*Monia*']Witam :). Wpadłam do was przypadkiem i już mi się tu podoba :loveu:, carny kotecek to jest to co lubię baardzo :loveu: i dlatego mam czarną psicę bo kota nie chcą :diabloti:. Mam teraz spanielkę pod opieką i jak patrzę na twoją Diunkę z młodości to normalnie jak bym na tą małą patrzyła (no tylko łatki trochę inne..). Yorkusia też cudna :loveu:. Pozdrawiam :).[/quote]Witam :loveu: Miło, że Ci się u nas podoba :loveu: Rozgość się, witamy chlebem i solą, herbatką poczęstujemy, jeśli sobie życzysz :diabloti:
ja tam zawsze chciałam carnucha z białymi skarpetkami, ale mam carnego i kudłatego :diabloti:

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://img90.imageshack.us/img90/5501/clipboard01qj3.jpg[/URL]
Kota szynką karmi, a piesy czereśniami! :-o :evil_lol:

[URL]http://img90.imageshack.us/img90/3605/nwkaaparatissuper064jo7.jpg[/URL]
Ślicznie ma Diunka główkę zrobioną. :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Jakie tam piesy, Szyszka je czereśnie. Diuna jest samowystarczalna -co upoluje to zje, w domu nic nie dostaje :diabloti: :evil_lol:
Głowa jest śliczna dzięki Laurze :loveu:

[quote name='basia bonnie']Jakiego Ty masz pięknego kota!!! :loveu: :loveu:

[URL]http://img90.imageshack.us/img90/3605/nwkaaparatissuper064jo7.jpg[/URL]
Jaka ona jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu:

ktorego psiaka bierzesz na zlot?:)[/quote]Eeee tam. Na zdjęciach nie widać jaki on piękny :diabloti: Włochata czarna plama, ot co :eviltong: Tą śliczną :razz:

Posted

[quote name='Estera']

Eeee tam. Na zdjęciach nie widać jaki on piękny :diabloti: Włochata czarna plama, ot co :eviltong: Tą śliczną :razz:[/quote]
Ja wierze na słowo:cool3::loveu::loveu: obydwie są śliczne hehe :) Fajnie,że będę mogła poznać Diunke na żywo:loveu::loveu: