Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno tutaj nie zaglądałam :cool3:
Dziękuję bardzo za gratulacje osiągnięcia setnej strony oraz za życzenia Wielkanocne :loveu:
Mam trochę fotek, wczoraj byłyśmy na wystawie w stawce 12 suczek zdobyłyśmy ocenę bdb z fajnym opisem :)
Przed wejściem

Wszyscy :d

Posted

[quote name='basia bonnie']No zajebiście komponowałaś się z Szyszą w żółtych butach :D
:evil_lol:

Megasłitaśne focie ! :diabloti: :loveu:Kochana Basiunia :mad::loveu:

[quote name='Mysia_']Szycha lepiej wygląda na fotkach z lasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Esti, jakie zółciutkie buciki :crazyeye:Też mi się w lesie bardziej podoba :evil_lol:
Koko-buty :evil_lol:

[quote name='ladyyork']Esti Szyszka jest lustrzanym odbiciem Ineczki tyle że większym , buziaki dla niej od siostry
A tu Ineczka z wystawy dla siostrzyczki:lol:
Większym, z jaśniejszym kłakiem :razz:

]A widzieliście kiedyś potffora z bagien? NIE?! No to patrzcie! :D :

Posted

Estera napisał(a):

Większym, z jaśniejszym kłakiem :razz:

Nieprawda Esti ona jest taka jak szyszka tylko zdjęcie zrobione że cień na nią pada,dlatego wydaje ci sie ciemniejsza,tak naprawde jest prawie biała:razz:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
To był słonik Dumbo. :loveu:

A mi się kojarzy z Jozinem z bazin. :evil_lol:

Hehe ale śmieszna fotka :lol: Spanielka ma takie ciekawe umaszczenie, nie spotkałam się jeszcze z takim :lol:
York super widzę, że się bawi razem z siostrą :eviltong: a nie taki typowy kanapowiec jak york mojej babci :roll:

Posted

Mentosowa napisał(a):
Hehe ale śmieszna fotka :lol: Spanielka ma takie ciekawe umaszczenie, nie spotkałam się jeszcze z takim :lol:
York super widzę, że się bawi razem z siostrą :eviltong: a nie taki typowy kanapowiec jak york mojej babci :roll:

Diunka ma umaszczenie biało-złote z przesianiem. ;)
Bo Estera traktuje swoje psy jak psy, a nie jak laleczki i chwała jej za to. :multi: :p :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

rose napisał(a):
Kara.. Kara.. nie robi się zdjęć od góry!! :eviltong: mamusi sie nie sluchało:eviltong:

chciałam aby Szyszce nie było widać podbródka :evil_lol:

Posted

A jakoś tak mi się zajrzało a tu tyle nowych wpisów :crazyeye:
No to odpisujemy :multi:

[quote name='Mysia_']ale z Djunki gryfna dziołcha
super wyglada na tych fotach też mi się podoba, brudny, zmęczony spaniel- szczęsliwy spaniel :loveu:

[quote name='groszek83']http://i39.tinypic.com/1z6chet.jpg
mnie sie tu kojarzy z tym słoniem który fruwał na uszach ale nie pamiętam już jak mu tam byl
Witankohej Grochu u nas :loveu: Dumbo mój kochany :loveu:

[quote name='Asia & Ginger']To był słonik Dumbo. :loveu:

A mi się kojarzy z Jozinem z bazin. :evil_lol:Sama jesteś Jozin :mad:

[quote name='Mysia_']pamiętam tą bajkę Ja nigdy nie widziałam, ale słonika kojarzę :evil_lol:

[quote name='Mentosowa']Hehe ale śmieszna fotka :lol: Spanielka ma takie ciekawe umaszczenie, nie spotkałam się jeszcze z takim :lol:
York super widzę, że się bawi razem z siostrą :eviltong: a nie taki typowy kanapowiec jak york mojej babci A ja kocham kolorki i znam już kilka :eviltong: Mój york jest bardzo aktywny i jest przede wszystkim psem, nie yorkiem laleczką :p

[quote name='Asia & Ginger']Diunka ma umaszczenie biało-złote z przesianiem. ;)
Bo Estera traktuje swoje psy jak psy, a nie jak laleczki i chwała jej za to.Ty mnie zawsze zawstydzasz :oops: :evil_lol: Moja Ty słodziutka :loveu:

[quote name='Izuuus']Hej :grins:heeeej :multi:

[quote name='KaRa_']Szyszkosława
http://i671.photobucket.com/albums/vv74/karatc8/_MG_7342.jpg

Ale ona tu słodziutko wyszła :loveu: Dzięki

[quote name='Kasia&Rika']aż się nasuwa: ale elegancka:loveu:

:diabloti:elegancja francja :D I tak nie była "dopieszczona" :evil_lol:

[quote name='dogg']http://i671.photobucket.com/albums/vv74/karatc8/_MG_7342.jpg ojoj, piękna Panienka z Niej.. :loveu: moja malutka :diabloti:

[quote name='rose']Kara.. Kara.. nie robi się zdjęć od góry!! mamusi sie nie sluchało :roflt:

[quote name='KaRa_']chciałam aby Szyszce nie było widać podbródka :evil_lol: :roflt:

Posted

KaRa_ napisał(a):
chciałam aby Szyszce nie było widać podbródka :evil_lol:

szyszka to nie Ty ona nie ma podbródka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: