Asia & Ginger Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 http://i40.tinypic.com/2j64os2.jpg Esti w kiecce jaka elegancka no no no. :-o :cool3: :evil_lol: Quote
cockermaister Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Śliczne foteczki z wystawy i psiaki też:loveu::loveu::loveu: Quote
Hogat Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nikita, to nie wiesz, że Esti i tak w to nie uwierzy :eviltong: Byłam perwersyjna obejrzałam tę "grubą dupę" trzy razy - i doszłam do wniosku, że moja i tak jest 2x większa :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ale nas tu dawno nie było ;) Co tam u was? :cool3: Jakieś wystawy w najblższym czasie się szykują? :razz: Quote
Estera Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Asia & Ginger napisał(a):http://i40.tinypic.com/2j64os2.jpg Esti w kiecce jaka elegancka no no no. :-o :cool3: :evil_lol:Czasem mi się zdarza :eviltong: Izuuus napisał(a):Fajne fotki z wystawy ;)Dzięki :cool3: cockermaister napisał(a):Śliczne foteczki z wystawy i psiaki też:loveu::loveu::loveu: dziękuję :loveu: Nikita. napisał(a):Est - świetnie wyglądałaś :cool3: dziękuję :oops::loveu: Hogat napisał(a):Nikita, to nie wiesz, że Esti i tak w to nie uwierzy :eviltong: Byłam perwersyjna obejrzałam tę "grubą dupę" trzy razy - i doszłam do wniosku, że moja i tak jest 2x większa :evil_lol:Normalnie jestem w szoku :crazyeye: Przeżyłaś? :crazyeye::evil_lol: Quote
Estera Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Izuuus napisał(a):Ale nas tu dawno nie było ;) Co tam u was? :cool3: Jakieś wystawy w najblższym czasie się szykują? :razz:Ale fajnie, że ktoś jeszcze o nas pamięta :loveu::multi: Co u nas? Jakoś żyjemy. Szyszce cieczka się kończy :lol: Z wystaw szykuje się Grudziadz 18 kwietnia. A co później to jeszcze zobaczymy :lol: Quote
Izuuus Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Estera napisał(a):Ale fajnie, że ktoś jeszcze o nas pamięta :loveu::multi: Co u nas? Jakoś żyjemy. Szyszce cieczka się kończy :lol: Z wystaw szykuje się Grudziadz 18 kwietnia. A co później to jeszcze zobaczymy :lol: Ja można o was zapomnieć :cool3: O to teraz będą fajniejsze spacerki, może pańcia ze smyczy spóści :cool1: Ale.. przydałyby się nowe foteczki :razz: O to będę za was trzymać kciuki ;) Quote
Dog Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Esti jak śmiesz! :mad: Ja też pamietam :evil_lol: dobrze o tym wiesz! :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Okamia napisał(a):Będziecie się bić??:evil_lol: chętnie popatrzę:diabloti: Quote
Okamia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kasia&Rika napisał(a):chętnie popatrzę:diabloti: Ja właśnie też :evil_lol: Quote
Estera Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Izuuus napisał(a):Ja można o was zapomnieć :cool3: O to teraz będą fajniejsze spacerki, może pańcia ze smyczy spóści :cool1: Ale.. przydałyby się nowe foteczki :razz: O to będę za was trzymać kciuki ;):loveu::loveu::loveu: Foteczek nie ma,bo aparat za duży i na spacery brac mi się nie chce. Zresztą teraz chora w łóżku leże, to mamusia na spacerki wychodzi :loveu: nie dziękuję za kciuki :eviltong: dogg napisał(a):Esti jak śmiesz! :mad: Ja też pamietam :evil_lol: dobrze o tym wiesz! :loveu:Wiem wiem kochana moja :loveu::loveu::loveu: Okamia napisał(a):Będziecie się bić??:evil_lol:Kto, z kim, gdzie? :mad: Kasia&Rika napisał(a):chętnie popatrzę:diabloti:też chcesz oberwać? :diabloti: Okamia napisał(a):Ja właśnie też :evil_lol:j/w :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Estera napisał(a): też chcesz oberwać? :diabloti: biją:-( wynoszę się stąd:shake: Quote
Izuuus Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kasia&Rika napisał(a):biją:-( wynoszę się stąd:shake: Poszczuj psem :cool1: Quote
Kasia&Rika Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Izuuus napisał(a):Poszczuj psem :cool1: Rika pierwsza by zwiała ... Quote
Estera Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Dziewczyny nie wynoście sie stąd! Dzisiaj nie biję! Dzisiaj pijemy! 100-tka nam stuknęła!!! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
cockermaister Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Skacze zajączek po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje, potem znika w długich susach cały mokry od dyngusa! Quote
Cockermaniaczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa >>>>>>,<<<<<<< Wesołych Świąt Quote
groszek83 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://i39.tinypic.com/28rcrr5.jpg fajna mysz a psy gdzie masz:eviltong: Witanko:multi: Quote
Recommended Posts