Estera Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Ja jutro o 7, piątek 7 a potem 17 dni wolnego:multi::multi: Moja mama baaaaardzo rzadko wychodzi z Riką, więc dzisiaj to wyjątkowy dzień:eviltong:Ja podobnie :eviltong: Mam lepiej :cool3: Moja mima wychodzi zawsze jak mnie nie ma w domu i czasem jak ją poproszę, bo mam lenia :oops: Anka_ZG napisał(a):no ba, pewnie, że jesteś oryginalna:lol: Pracy jeszcze niestety nie znalazlam:-( ale nawet nie chce mi się gadac o tym:shake::multi: :loveu: O kurczę....współczuję i dalej kciuki trzymam. Znajdziesz coś sobie :calus: No bo komu mają dać pracę jak nie Tobie? (no i jak nie mnie, bo nie szukam :evil_lol: :diabloti: ) groszek83 napisał(a):17 dni wolnego?:placz: ja też kcem:placz: Ja robiłam dziś pierogi i uszka na wigilie i w sumie uzbierało sie 290 sztuk wszystkiego ciekawe kto to zje:evil_lol: Witanko:multi:Cześć :loveu: Się gra się ma :cool1: :evil_lol: Weź mi przyślij torchę pierogów i uszek :loveu: Uwielbiam, a nie umiem robić :oops: Zresztą zabawy w kuchni to nie dla mnie :shake: Ja mogę sprzątać, ale nie gotować, piec, smażyć itd. :shake: Góral na pewno zje :loveu: Górale mają wilczy apetyt, podobno :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a): Ja mogę sprzątać, przypomne Ci te slowa za 1,5 roku :loveu::loveu::loveu: czesc stara:shake::evil_lol::loveu: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):przypomne Ci te slowa za 1,5 roku :loveu::loveu::loveu: czesc stara:shake::evil_lol::loveu:cześć młoda :mad: :loveu: Nie musisz mi przypominać, ja serio lubię :loveu: Ale Ty w zamian będziesz gotować. Albo na zupkach chińskich będziemy jechać :evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja je lepiłam o! musze sprostować:evil_lol: Może jak dam mu wszystko to sie w końcu zatka:roll::diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):cześć młoda :mad: :loveu: Nie musisz mi przypominać, ja serio lubię :loveu: Ale Ty w zamian będziesz gotować. Albo na zupkach chińskich będziemy jechać :evil_lol: :diabloti: :bigcool: ok,moge gotować:) zupki chinskie, albo bede caly czas zamawiac pizze, kebaby itp :diabloti::evil_lol::evil_lol: ale pociesze Cie, umiem robic pierogi i kluski na parze:diabloti:z czekolada:loveu: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 groszek83 napisał(a):Ja je lepiłam o! musze sprostować:evil_lol: Może jak dam mu wszystko to sie w końcu zatka:roll::diabloti:A aaa... Lepić lepiłam z babcią jak byłam mała :evil_lol: Tylko moje zawsze się w wodzie rozklejały :placz: Czemu chcesz go zatkać? Po co mi będzie zatkany góral? :shake: basia bonnie napisał(a)::diabloti: :bigcool: ok,moge gotować:) zupki chinskie, albo bede caly czas zamawiac pizze, kebaby itp :diabloti::evil_lol::evil_lol: ale pociesze Cie, umiem robic pierogi i kluski na parze:diabloti:z czekolada:loveu:Basia nie możesz się tak odżywiać! :shake: nie dość, że będziesz gruba jak ja, to jeszcze wątroba, nerki czy co tam padnie :eviltong: Ale kurczę kluski na parze uwielbiam :loveu: Ale moja babcia robi takie zwykłe, bez nadzienia :shake: Ale z czekoladą chętnie zjem ! Zrobisz na sylwka? :evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Moje sie trzymają:eviltong: Po co ci zatkany? nie wiem:roll: ja sie dziwie że w ogóle chcesz takie badziewie:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 groszek83 napisał(a):Moje sie trzymają:eviltong: Po co ci zatkany? nie wiem:roll: ja sie dziwie że w ogóle chcesz takie badziewie:evil_lol: Zatkanego nie chcę :shake: Jak to po co mi? Basi_bonnie brat mnie nie chce, to szukam innego jelenia :diabloti: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No dobra nie dam mu ani jednego pieroga będziesz miała wyposzczoną głowe:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 groszek83 napisał(a):No dobra nie dam mu ani jednego pieroga będziesz miała wyposzczoną głowe:evil_lol: Biedny :shake: No te 2 możesz mu dać, nie bądź taka :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a): Basia nie możesz się tak odżywiać! :shake: nie dość, że będziesz gruba jak ja, to jeszcze wątroba, nerki czy co tam padnie :eviltong: Ale kurczę kluski na parze uwielbiam :loveu: Ale moja babcia robi takie zwykłe, bez nadzienia :shake: Ale z czekoladą chętnie zjem ! Zrobisz na sylwka? :evil_lol: watroba to padnie z czego innego :) a nereczki dawno wyciete i sprzedane:eviltong: hahahahahah na sylwka to obiecałam Mysi placka, ktorego mialam juz zrobic na impreze:oops: ale on bedzie tylko dla nas! :diabloti: a kluski i pierogi umiem robic, bo w porabce sie kupuje takie gotowe, co trzeba tylko do wody wrzucic i gotowac:loveu::loveu::loveu: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):watroba to padnie z czego innego :) a nereczki dawno wyciete i sprzedane:eviltong: hahahahahah na sylwka to obiecałam Mysi placka, ktorego mialam juz zrobic na impreze:oops: ale on bedzie tylko dla nas! :diabloti: a kluski i pierogi umiem robic, bo w porabce sie kupuje takie gotowe, co trzeba tylko do wody wrzucic i gotowac:loveu::loveu::loveu: Nie podzielicie się ze mną? :placz: :placz: :placz: Cwaniara. Ja myślałam, że sama kulasz, lepisz i takie tam :eviltong: Do gotującej się wody, gotowe też umiem wrzucić :p Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):Nie podzielicie się ze mną? :placz: :placz: :placz: Cwaniara. Ja myślałam, że sama kulasz, lepisz i takie tam :eviltong: Do gotującej się wody, gotowe też umiem wrzucić :p mooooże :diabloti: jak nie bedziemy juz mogly, ale watpie:evil_lol: to nie mysl !!! :evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):mooooże :diabloti: jak nie bedziemy juz mogly, ale watpie:evil_lol: to nie mysl !!! :evil_lol:Nie tak Cię wychowywałam :placz: Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Estera napisał(a):Nie tak Cię wychowywałam :placz: No widzisz jak to się można rozczarować? :shake: Niewdzięczne te dzieciaki! :shake: :mad: Quote
ladyyork Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Estera']Chciałam nie dawać nowych fotek, ale nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: to chyba znak, że najwyższy czas nowe legowiska kupić :evil_lol: http://i35.tinypic.com/2uh4z6a.jpg Piękną masz tą Szyszke A tój maluch widze na zdjęciu daje ci do zrozumienia że już czas na nowe legowisko i trzeba kasiure wyłozyć:evil_lol: WIĘCEJ ZDJĘĆ PROSZE Quote
Mysia_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 przykro mi Esti, ale ciasto zjemy same już w pociągu :diabloti::evil_lol: A tak w ogole co tu tak cicho? :lol: Quote
Estera Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No widzisz jak to się można rozczarować? :shake: Niewdzięczne te dzieciaki! :shake: :mad::placz: :placz: :placz: A ja jej przedwczoraj zadanie domowe robiłam :shake: [quote name='ladyyork']Piękną masz tą Szyszke A tój maluch widze na zdjęciu daje ci do zrozumienia że już czas na nowe legowisko i trzeba kasiure wyłozyć:evil_lol: WIĘCEJ ZDJĘĆ PROSZEDzięki :multi: A niech sobie daje do zrozumienia, co chce :eviltong: Dzieci głosu nie mają :diabloti: Zdjęcia, może coś mam :niewiem: A Mila- fotek nie cytujemy :shake: :placz: [quote name='Mysia_']przykro mi Esti, ale ciasto zjemy same już w pociągu :diabloti::evil_lol: A tak w ogole co tu tak cicho? :lol:Zad. dom z historii jej zrobiłam- ciasto w zamian miało dla mnie zostać :placz: Quote
Kasia&Rika Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [CENTER]nie wiem jak reszta, ale ja czekam na zdjęcia dresa....:diabloti: i to nawet podwójne :D ze względu na ilość stada:D chyba, że jeszcze ubierzesz kota i siebie to nawet poczwórne:cool3: [/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kasia&Rika napisał(a):nie wiem jak reszta, ale ja czekam na zdjęcia dresa....:diabloti: i to nawet podwójne :D ze względu na ilość stada:D chyba, że jeszcze ubierzesz kota i siebie to nawet poczwórne:cool3: Good idea. :cool3: :evil_lol: Dawaj Esti! :multi: Quote
Estera Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Po świętach. Na Sylwku może je ubierzemy :cool3: Dzisiaj od 8 do 18 pracuję. Wczoraj od 9 do 17, jak wróciłam to pierniczki robiłam, potem prezenty pakowałam, prasowałam i jak położyłam głowę na podusi w mig usnęłam jak dzidzia :loveu: Całej 4-rki na raz nie ubiorę :lol: Nie mam tylu bluz z kapturem, nie wiem czy w ogóle jakąś mam :niewiem: Czy czujecie, że jutro Wigilia? Bo ja nie :niewiem: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja tam jeszcze nie czuje, bo dopiero dzisiaj u mnie będzie wszystko robione, ten zapach chociaż będzie i w ogóle... A Co tam u twoich psiaków???:cool3: Quote
Kasia&Rika Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 serio ? dopiero się skapłam jak to napisałaś:-o u mnie anty bożonarodzeniowy nastrój ... jakieś fatum, najpierw ja do szpitala, teraz mój brat ... :roll: ale na szczęście to jednak nie wyrostek:roll: i nie będzie musiał spędzać świąt w szpitalu :roll: Quote
Recommended Posts