Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Ja jutro o 7, piątek 7 a potem 17 dni wolnego:multi::multi:

Moja mama baaaaardzo rzadko wychodzi z Riką, więc dzisiaj to wyjątkowy dzień:eviltong:
Ja podobnie :eviltong:
Mam lepiej :cool3: Moja mima wychodzi zawsze jak mnie nie ma w domu i czasem jak ją poproszę, bo mam lenia :oops:

Anka_ZG napisał(a):
no ba, pewnie, że jesteś oryginalna:lol:
Pracy jeszcze niestety nie znalazlam:-( ale nawet nie chce mi się gadac o tym:shake:
:multi: :loveu:
O kurczę....współczuję i dalej kciuki trzymam. Znajdziesz coś sobie :calus:
No bo komu mają dać pracę jak nie Tobie? (no i jak nie mnie, bo nie szukam :evil_lol: :diabloti: )

groszek83 napisał(a):
17 dni wolnego?:placz: ja też kcem:placz:
Ja robiłam dziś pierogi i uszka na wigilie i w sumie uzbierało sie 290 sztuk wszystkiego ciekawe kto to zje:evil_lol:
Witanko:multi:
Cześć :loveu:
Się gra się ma :cool1: :evil_lol:
Weź mi przyślij torchę pierogów i uszek :loveu: Uwielbiam, a nie umiem robić :oops: Zresztą zabawy w kuchni to nie dla mnie :shake: Ja mogę sprzątać, ale nie gotować, piec, smażyć itd. :shake:
Góral na pewno zje :loveu: Górale mają wilczy apetyt, podobno :evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
przypomne Ci te slowa za 1,5 roku :loveu::loveu::loveu:

czesc stara:shake::evil_lol::loveu:
cześć młoda :mad: :loveu:
Nie musisz mi przypominać, ja serio lubię :loveu: Ale Ty w zamian będziesz gotować. Albo na zupkach chińskich będziemy jechać :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
cześć młoda :mad: :loveu:
Nie musisz mi przypominać, ja serio lubię :loveu: Ale Ty w zamian będziesz gotować. Albo na zupkach chińskich będziemy jechać :evil_lol:

:diabloti:
:bigcool: ok,moge gotować:) zupki chinskie, albo bede caly czas zamawiac pizze, kebaby itp :diabloti::evil_lol::evil_lol:
ale pociesze Cie, umiem robic pierogi i kluski na parze:diabloti:z czekolada:loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
Ja je lepiłam o! musze sprostować:evil_lol: Może jak dam mu wszystko to sie w końcu zatka:roll::diabloti:
A aaa... Lepić lepiłam z babcią jak byłam mała :evil_lol: Tylko moje zawsze się w wodzie rozklejały :placz:
Czemu chcesz go zatkać? Po co mi będzie zatkany góral? :shake:

basia bonnie napisał(a):
:diabloti:
:bigcool: ok,moge gotować:) zupki chinskie, albo bede caly czas zamawiac pizze, kebaby itp :diabloti::evil_lol::evil_lol:
ale pociesze Cie, umiem robic pierogi i kluski na parze:diabloti:z czekolada:loveu:
Basia nie możesz się tak odżywiać! :shake: nie dość, że będziesz gruba jak ja, to jeszcze wątroba, nerki czy co tam padnie :eviltong: Ale kurczę kluski na parze uwielbiam :loveu: Ale moja babcia robi takie zwykłe, bez nadzienia :shake: Ale z czekoladą chętnie zjem ! Zrobisz na sylwka? :evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Moje sie trzymają:eviltong:
Po co ci zatkany? nie wiem:roll: ja sie dziwie że w ogóle chcesz takie badziewie:evil_lol:
Zatkanego nie chcę :shake:
Jak to po co mi? Basi_bonnie brat mnie nie chce, to szukam innego jelenia :diabloti:

Posted

groszek83 napisał(a):
No dobra nie dam mu ani jednego pieroga będziesz miała wyposzczoną głowe:evil_lol:

Biedny :shake: No te 2 możesz mu dać, nie bądź taka :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):

Basia nie możesz się tak odżywiać! :shake: nie dość, że będziesz gruba jak ja, to jeszcze wątroba, nerki czy co tam padnie :eviltong: Ale kurczę kluski na parze uwielbiam :loveu: Ale moja babcia robi takie zwykłe, bez nadzienia :shake: Ale z czekoladą chętnie zjem ! Zrobisz na sylwka? :evil_lol:

watroba to padnie z czego innego :) a nereczki dawno wyciete i sprzedane:eviltong:
hahahahahah na sylwka to obiecałam Mysi placka, ktorego mialam juz zrobic na impreze:oops: ale on bedzie tylko dla nas! :diabloti: a kluski i pierogi umiem robic, bo w porabce sie kupuje takie gotowe, co trzeba tylko do wody wrzucic i gotowac:loveu::loveu::loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
watroba to padnie z czego innego :) a nereczki dawno wyciete i sprzedane:eviltong:
hahahahahah na sylwka to obiecałam Mysi placka, ktorego mialam juz zrobic na impreze:oops: ale on bedzie tylko dla nas! :diabloti: a kluski i pierogi umiem robic, bo w porabce sie kupuje takie gotowe, co trzeba tylko do wody wrzucic i gotowac:loveu::loveu::loveu:

Nie podzielicie się ze mną? :placz: :placz: :placz:
Cwaniara. Ja myślałam, że sama kulasz, lepisz i takie tam :eviltong: Do gotującej się wody, gotowe też umiem wrzucić :p

Posted

Estera napisał(a):
Nie podzielicie się ze mną? :placz: :placz: :placz:
Cwaniara. Ja myślałam, że sama kulasz, lepisz i takie tam :eviltong: Do gotującej się wody, gotowe też umiem wrzucić :p

mooooże :diabloti: jak nie bedziemy juz mogly, ale watpie:evil_lol:
to nie mysl !!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Chciałam nie dawać nowych fotek, ale nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:
to chyba znak, że najwyższy czas nowe legowiska kupić :evil_lol:
http://i35.tinypic.com/2uh4z6a.jpg

Piękną masz tą Szyszke
A tój maluch widze na zdjęciu daje ci do zrozumienia że już czas na nowe legowisko i trzeba kasiure wyłozyć:evil_lol:
WIĘCEJ ZDJĘĆ PROSZE

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No widzisz jak to się można rozczarować? :shake:
Niewdzięczne te dzieciaki! :shake: :mad::placz: :placz: :placz:
A ja jej przedwczoraj zadanie domowe robiłam :shake:

[quote name='ladyyork']Piękną masz tą Szyszke
A tój maluch widze na zdjęciu daje ci do zrozumienia że już czas na nowe legowisko i trzeba kasiure wyłozyć:evil_lol:
WIĘCEJ ZDJĘĆ PROSZEDzięki :multi: A niech sobie daje do zrozumienia, co chce :eviltong: Dzieci głosu nie mają :diabloti:
Zdjęcia, może coś mam :niewiem:
A Mila- fotek nie cytujemy :shake: :placz:

[quote name='Mysia_']przykro mi Esti, ale ciasto zjemy same już w pociągu :diabloti::evil_lol:

A tak w ogole co tu tak cicho? :lol:Zad. dom z historii jej zrobiłam- ciasto w zamian miało dla mnie zostać :placz:

Posted

[CENTER]nie wiem jak reszta, ale ja czekam na zdjęcia dresa....:diabloti:

i to nawet podwójne :D
ze względu na ilość stada:D
chyba, że jeszcze ubierzesz kota i siebie
to nawet poczwórne:cool3:
[/CENTER]

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
nie wiem jak reszta, ale ja czekam na zdjęcia dresa....:diabloti:

i to nawet podwójne :D
ze względu na ilość stada:D
chyba, że jeszcze ubierzesz kota i siebie
to nawet poczwórne:cool3:

Good idea. :cool3: :evil_lol:
Dawaj Esti! :multi:

Posted

Po świętach. Na Sylwku może je ubierzemy :cool3:
Dzisiaj od 8 do 18 pracuję.
Wczoraj od 9 do 17, jak wróciłam to pierniczki robiłam, potem prezenty pakowałam, prasowałam i jak położyłam głowę na podusi w mig usnęłam jak dzidzia :loveu:
Całej 4-rki na raz nie ubiorę :lol: Nie mam tylu bluz z kapturem, nie wiem czy w ogóle jakąś mam :niewiem:
Czy czujecie, że jutro Wigilia? Bo ja nie :niewiem:

Posted

serio ? dopiero się skapłam jak to napisałaś:-o u mnie anty bożonarodzeniowy nastrój ... jakieś fatum, najpierw ja do szpitala, teraz mój brat ... :roll: ale na szczęście to jednak nie wyrostek:roll: i nie będzie musiał spędzać świąt w szpitalu :roll: