Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
Cześć nocne marki i ranne ptaszki :multi: Ja juś na nogach :placz: Szyszka siku chciała i mnie obudziła :placz:

Też się nadjednym dużym zastanawiałam, ale stwierdziłam, że one nie zawsze chcą spać przytulone :eviltong: I niech każda ma swoje. Możę jak dostaną nowe, ładne to nie będą spać w łóżku :niewiem:

Moja codziennie funduje mi pobódkę o 7 - od poniedziałku do niedzieli:angryy:

:diabloti::diabloti:

i właśnie nie wierz w cuda:evil_lol: moja wogóle nie ma posłania, no chyba że całą kanapę dla siebie i swój kocyk na niej i jej się chyba wydaje , że to jej posłanie:evil_lol::evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ot się psy nauczyły wcześnie stawiać na nogi pańcie:evil_lol: My wychodzimy ostatni raz około 21-21 na dwór, a rano to spajki śpi średnio do9-10 i nawet nie myśli zeby wyleść wczesniej siusiu. w tygodniu jak tzreba wstać wczesniej i wyjsc na dwór to ma takiego focha, ze go się budzi, ze ze spuszczona glowa idzie siusiu, wraca i spowrotem spac:cool3: Także nie narzekam pod tym względem, bo mozna sie wyspa;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
chyba sama w to nie wierzysz :evil_lol:
Oczywiście, ze nie. Za dobrze je znam :evil_lol:

Anka_ZG napisał(a):
czesc:) oj to ci szyszka, spać nie daje pańći:cool3: Ja skolei wczoraj wieczorem, juz wykapana, w pizamce siedzialam, a okolo 23 Spajkus zaczal latac jak opetany po chacie i puszczal bvąki:evil_lol: no to mysle chce pewnie cos grubszego zrobić, więc z nim poszlam. A ta łajza mała nie chciała wcale kupy tylko zobaczył przez balkon kota i tak mnie zakrecil, ze wyszlam z nim, oczywiscie tylko ppo to aby pies pogonił kota a nie załatwić się:roll:
:roflt::roflt::roflt:A to niespodzianka :diabloti: Szyszka to i siusiu i kupkę ładnie na dworzu zrobiła :loveu:

Anka_ZG napisał(a):

A co do tego, że moze jak beda miec nowe legowisko to nie beda chcialy spac w łóżku to powiem ci, że u mnie zadziałało to całkiem w drugą strone. Jakis tydzien temu kupilam spajkusiowi nowe legowisko, takie jak mial wczesniej, tylko nowe i ciut mniejsze. A ta gadzina mała nie chce w nim spac, wogole, a w zamian za to przeniosl się na dobre do naszego wyrka:-owczesniej tez spal troche w lozku, ale nie cala noc tak jak teraz:shake:Nie wiem co mu tak odbilo, ale jak dostal pierwsze legowisko to pamietam ze bylo tak samo, przez chyba pierwsze 3-4 tygodnie bal sie w nim spac, tak jak teraz:shake:
:evil_lol: Może kupujesz nawiedzone legowiska? :evil_lol: Ja wiem, że moje spać w legowiskach będą, ale w dzień :diabloti: Diuna czasem w nocy ucieka z łóżka jak jej za gorąco i kładzie się albo na ziemi albo w legowisku. Czy polubią? Nawet jeśli nie, to te łóżeczka będą ładnie wyglądały :loveu:, a nie to co to :shake: Nie odśc, że kolor brzydki, wypłowiały, ciapaty to jeszcze dziury ma powygryzane :shake:

Anka_ZG napisał(a):

Nawiazuja do tematu, to mysle, ze pod kolor siersciucha psiaczkow, Diunka pomaranczowe Szyszka czarne:)

No skoro tak radzicie :diabloti:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Moja codziennie funduje mi pobódkę o 7 - od poniedziałku do niedzieli:angryy:

:diabloti::diabloti:

i właśnie nie wierz w cuda:evil_lol: moja wogóle nie ma posłania, no chyba że całą kanapę dla siebie i swój kocyk na niej i jej się chyba wydaje , że to jej posłanie:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol: Moje śpią tak długo aż nie wstanę :diabloti:
Ale mi się tak legowiska podobają, one czasem w dzień leżą, jak nie psy to kot je podsiaduje :loveu: Jak będę miała kasę to kupię :loveu: Chociażby dla własnej satysfakcji :diabloti: Na Szyszkowe dzieciaki będą czekać :diabloti:

Anka_ZG napisał(a):
ot się psy nauczyły wcześnie stawiać na nogi pańcie:evil_lol: My wychodzimy ostatni raz około 21-21 na dwór, a rano to spajki śpi średnio do9-10 i nawet nie myśli zeby wyleść wczesniej siusiu. w tygodniu jak tzreba wstać wczesniej i wyjsc na dwór to ma takiego focha, ze go się budzi, ze ze spuszczona glowa idzie siusiu, wraca i spowrotem spac:cool3: Także nie narzekam pod tym względem, bo mozna sie wyspa;)
Ja ostatni raz wychodzę 22-23, a rano? Generalnie laski spią tak długo jak ja :evil_lol: Dzisiaj coś Szyszkę trzepnęło :shake: Ale to hcyba dlatego, że siostra była już na nogach i się krzątała po kuchni, a drzwi do pokoju były zamknięte :niewiem:

Posted

Estera napisał(a):
:evil_lol: Może kupujesz nawiedzone legowiska? :evil_lol: Ja wiem, że moje spać w legowiskach będą, ale w dzień :diabloti: Diuna czasem w nocy ucieka z łóżka jak jej za gorąco i kładzie się albo na ziemi albo w legowisku. Czy polubią? Nawet jeśli nie, to te łóżeczka będą ładnie wyglądały :loveu:, a nie to co to :shake: Nie odśc, że kolor brzydki, wypłowiały, ciapaty to jeszcze dziury ma powygryzane :shake:

To po coś im takie brzydkie, wypłowiałe, ciapate i powygryzane kupiła? :shake: :diabloti:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
To po coś im takie brzydkie, wypłowiałe, ciapate i powygryzane kupiła? :shake: :diabloti:

bo jej nie starczyło kasy, reszte wydała na farby do włosów:diabloti:

zaraz mnie zbije, boje się Esterki:scared:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
tak jakoś wyszlo.... :roll:

Kasia&Rika napisał(a):
bo jej nie starczyło kasy, reszte wydała na farby do włosów:diabloti:

zaraz mnie zbije, boje się Esterki:scared:
:mad: :mad: :mad: Pewnie, że bój się. Ja jestem miła..... do czasu :diabloti:

rose napisał(a):
Ajjj dziewczyny jaki dzisiaj miałam fajny wieczór:loveu::loveu::loveu:
super :multi: Cieszę się razem z Tobą :loveu: Wejdź wieczorem na skype to opowiesz nam jak było :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):

super :multi: Cieszę się razem z Tobą :loveu: Wejdź wieczorem na skype to opowiesz nam jak było :evil_lol:

haha chamiałabyś:diabloti: nic nie powiem:diabloti:

Posted

rose napisał(a):
Ale nie wszystko:diabloti:
Przecież mówiłyśmy z Asią, że czujemy się nieusatysfakcjonowane :placz: Ale przynajmniej wiem po co do kina chodzisz :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
Przecież mówiłyśmy z Asią, że czujemy się nieusatysfakcjonowane :placz: Ale przynajmniej wiem po co do kina chodzisz :diabloti:

No jak to po co? no na film nie?:evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
No jak to po co? no na film nie?:evil_lol::evil_lol:
tak, tak oczywiście :diabloti:

Kasia&Rika napisał(a):
cały dzień milczałam, już zapomniałaś? jestem bezpieczna?:cool1:

:diabloti:
Jesteś bezpieczna :multi: :loveu:
Przez te płyty i filmy jesteś bezpieczna, bo mi Cię żal :calus:

Posted

Estera napisał(a):
Kamień z serca, kupa w gacie :evil_lol:

Wstałam :multi: I biorę się za porządki :diabloti:

Ups:oops::oops: Zgadłas:oops::oops:

Ja też teraz wstałam:diabloti: I nic mi się nie chce:diabloti:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Ups:oops::oops: Zgadłas:oops::oops:

Ja też teraz wstałam:diabloti: I nic mi się nie chce:diabloti:
Poczułam :diabloti:
Pfffff...ja już z psami byłam 2 razy na spacerku. Podłogi odkurzyłam i umyłam, śniadanie zjadłam, kawę wypiłam, herbatę też. Kuwetę kotu umyłam, kurze pościerałam...Muszę jeszcze pranie zdjąć i poprasować :diabloti: Łóżka nie pościeliłam. Bo....psy tam śpią :oops: No to ich nie wywalę nie?

Posted

Estera napisał(a):
Kamień z serca, kupa w gacie :evil_lol:

Wstałam :multi: I biorę się za porządki :diabloti:

hehe, takie tekstu to nie slyszalam:evil_lol:
ale wam dobrze, możecie tak dlugo sobie pospac, ale to nic jutro ide ostatni dzien do pracy i mam nadzieje ze wpiatek tez sie wyśpie;)

Posted

Estera napisał(a):
Poczułam :diabloti:
Pfffff...ja już z psami byłam 2 razy na spacerku. Podłogi odkurzyłam i umyłam, śniadanie zjadłam, kawę wypiłam, herbatę też. Kuwetę kotu umyłam, kurze pościerałam...Muszę jeszcze pranie zdjąć i poprasować :diabloti: Łóżka nie pościeliłam. Bo....psy tam śpią :oops: No to ich nie wywalę nie?

Moja klasa miała dzisiaj zbiorowe wagary pod tytułem: śpimy w domu:evil_lol:
Ja z Riką byłam po 6rano, a potem dwa razy mama:cool3:
A psów nie warz się wyrzucać!:mad:

Anka_ZG napisał(a):
ale wam dobrze, możecie tak dlugo sobie pospac, ale to nic jutro ide ostatni dzien do pracy i mam nadzieje ze wpiatek tez sie wyśpie;)

ja też nie słyszałam:eviltong:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem orginalna :multi: :lol:
Jutro muszę wstać o 6, w piątek pewnie o 7, a w sobotę do pracy :placz: Więc wcale tak dobrze nie mam :evil_lol:
A znalazłaś jakąś inną prace? :)

Kasia&Rika napisał(a):
Moja klasa miała dzisiaj zbiorowe wagary pod tytułem: śpimy w domu:evil_lol:
Ja z Riką byłam po 6rano, a potem dwa razy mama:cool3:
A psów nie warz się wyrzucać!:mad:
A ja sobie sama wagary zrobiłam :eviltong:
Ale masz fajnie, moja mama chora :placz:
Dobzie, dobzie, niech śpiulkają sobie dalej :eviltong:

Kasia&Rika napisał(a):

ja też nie słyszałam:eviltong:
Już słyszałaś! :multi: :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Jutro muszę wstać o 6, w piątek pewnie o 7, a w sobotę do pracy :placz: Więc wcale tak dobrze nie mam :evil_lol:

A ja sobie sama wagary zrobiłam :eviltong:
Ale masz fajnie, moja mama chora :placz:
Dobzie, dobzie, niech śpiulkają sobie dalej :eviltong:

Ja jutro o 7, piątek 7 a potem 17 dni wolnego:multi::multi:

Moja mama baaaaardzo rzadko wychodzi z Riką, więc dzisiaj to wyjątkowy dzień:eviltong:

Posted

Estera napisał(a):

no ba, pewnie, że jesteś oryginalna:lol:
Pracy jeszcze niestety nie znalazlam:-( ale nawet nie chce mi się gadac o tym:shake:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Ja jutro o 7, piątek 7 a potem 17 dni wolnego:multi::multi:

Moja mama baaaaardzo rzadko wychodzi z Riką, więc dzisiaj to wyjątkowy dzień:eviltong:

17 dni wolnego?:placz: ja też kcem:placz:
Ja robiłam dziś pierogi i uszka na wigilie i w sumie uzbierało sie 290 sztuk wszystkiego ciekawe kto to zje:evil_lol:
Witanko:multi: