Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):ale posty beznadziejnie skaczą :mad: To co pisałam wyżej to na mini zlocie robiłam :eviltong: To będzie mój pierwszy sylwester z nimi :loveu: Inni są zaje****, a sierociniec obejrzymy, też z chęcią zobaczę :loveu: Kasia, zapraszamy! W górach będzie! Z dogomaniakami :loveu: Znalazłam w archiwum gg co będziemy mieć na sylwka do oglądania: "carrie","lśnienie", "misery", "smakosz 2", "sierociniec", "silent hill", gothika, "nocny pociag z miesem", "nieznajomi", "Egzorcysta","Egzorcyzmy Emily rose", Koszmar z ulicy wiązów","Pokój 1408" i "inni". Będziemy mieć co oglądać :loveu: , Asia nie musisz ściągać, komar miał to zrobić :multi: Ale fajniusio będzie! :multi: Tyle horrorów. :multi: W górach koło Wrocka Sylwek. Zapraszamy! :cool3: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 ale posty beznadziejnie skaczą :mad: Kasia&Rika napisał(a):to ja widzę ciekawe sylwki macie:evil_lol::evil_lol:To co pisałam wyżej to na mini zlocie robiłam :eviltong: To będzie mój pierwszy sylwester z nimi :loveu: Asia & Ginger napisał(a):Nie widziałam ani "Innych" ani "Sierocińca", ale chętnie obejrzę. :cool3: Sylwki są u nas baaardzo ciekawe. :evil_lol: Chcesz się dołączyć? :cool3:Inni są zaje****, a sierociniec obejrzymy, też z chęcią zobaczę :loveu: Kasia, zapraszamy! W górach będzie! Z dogomaniakami :loveu: Znalazłam w archiwum gg co będziemy mieć na sylwka do oglądania: "carrie","lśnienie", "misery", "smakosz 2", "sierociniec", "silent hill", gothika, "nocny pociag z miesem", "nieznajomi", "Egzorcysta","Egzorcyzmy Emily rose", Koszmar z ulicy wiązów","Pokój 1408" i "inni". Będziemy mieć co oglądać :loveu: , Asia nie musisz ściągać, komar miał to zrobić :multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):3 dziennie do obejrzenia :evil_lol: Tylko? :-o Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ale fajniusio będzie! :multi: Tyle horrorów. :multi: W górach koło Wrocka Sylwek. Zapraszamy! :cool3:3 dziennie do obejrzenia :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia&Rika napisał(a):tylko 3? to dłuuugi macie ten sylwek:evil_lol: Nooooo, od 28 do 2, to trochę pooglądamy tych filmów. :cool3: :diabloti: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Tylko? :-ono jakoś tak :roll: Nie mogę się doliczyć, 14 albo 15 w sumie jest :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia&Rika napisał(a):jestem kiepska w geografii... ale gdzie koło wrocka sa góry?:evil_lol: Sobótka, Ślęża, na południowy-zachód od Wrocka jakieś pół godziny drogi. ;) Quote
Kasia&Rika Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tylko 3? to dłuuugi macie ten sylwek:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 jestem kiepska w geografii... ale gdzie koło wrocka sa góry?:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):dokładnie jak Asia pisze :evil_lol: Nawet na nartach pojeździmy :multi: Jak będzie śnieg dodajmy. :evil_lol: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kasia&Rika napisał(a):tylko 3? to dłuuugi macie ten sylwek:evil_lol:A co, jak już się bawić to na całego :diabloti: Asia & Ginger napisał(a):Nooooo, od 28 do 2, to trochę pooglądamy tych filmów. :cool3: :diabloti::evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):jestem kiepska w geografii... ale gdzie koło wrocka sa góry?:evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Sobótka, Ślęża, na południowy-zachód od Wrocka jakieś pół godziny drogi. ;) dokładnie jak Asia pisze :evil_lol: Nawet na nartach pojeździmy :multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):A jak śniegu nie będzie, to na wrotkach może.... :roll: Albo na hulajnodze. :evil_lol: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Jak będzie śnieg dodajmy. :evil_lol:A jak śniegu nie będzie, to na wrotkach może.... :roll: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Albo na hulajnodze. :evil_lol:Też może być :multi: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Chciałam nie dawać nowych fotek, ale nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: to chyba znak, że najwyższy czas nowe legowiska kupić :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 http://i37.tinypic.com/2zjf51j.jpg Biedna Diunka. :glaszcze: Niedobra Pańcia chciała oszczędzić na piesku i kupiła za małe legowisko. :shake: :mad: Quote
Kasia&Rika Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 trochę za małe:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i37.tinypic.com/2zjf51j.jpg Biedna Diunka. :glaszcze: Niedobra Pańcia chciała oszczędzić na piesku i kupiła za małe legowisko. :shake: :mad:Jak kupowałam to było dobre :placz: W styczniu kupię im nowe. Dla Szyszki pomarańczowe, dla Diunki czarne. Albo odwrotnie... Pod kolor mojej kanapy:diabloti: Niech ktoś pomoże :placz: Która jaki kolor ma dostać? :placz: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kasia&Rika napisał(a):trochę za małe:evil_lol::evil_lol:Aj przesadzacie :evil_lol: To co Kasia, wbijasz na sylwka? :cool3: Idę spać lachony :diabloti: Dobranoc :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Diunka pomarańczowe, bo ma jasne kłaki, a Szyszka czarne, bo nie linieje. :p Quote
Kasia&Rika Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):Jak kupowałam to było dobre :placz: W styczniu kupię im nowe. Dla Szyszki pomarańczowe, dla Diunki czarne. Albo odwrotnie... Pod kolor mojej kanapy:diabloti: Niech ktoś pomoże :placz: Która jaki kolor ma dostać? :placz: kup jedno duże, niech śpią razem:cool1: zresztą po co im legowisko ... twoje łóżko im wystarczy:diabloti: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Cześć nocne marki i ranne ptaszki :multi: Ja juś na nogach :placz: Szyszka siku chciała i mnie obudziła :placz: Asia & Ginger napisał(a):Diunka pomarańczowe, bo ma jasne kłaki, a Szyszka czarne, bo nie linieje. :p:eviltong: Może i masz racje :lol: Kasia&Rika napisał(a):kup jedno duże, niech śpią razem:cool1: zresztą po co im legowisko ... twoje łóżko im wystarczy:diabloti:Też się nadjednym dużym zastanawiałam, ale stwierdziłam, że one nie zawsze chcą spać przytulone :eviltong: I niech każda ma swoje. Możę jak dostaną nowe, ładne to nie będą spać w łóżku :niewiem: Quote
Mysia_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):Też się nadjednym dużym zastanawiałam, ale stwierdziłam, że one nie zawsze chcą spać przytulone :eviltong: I niech każda ma swoje. Możę jak dostaną nowe, ładne to nie będą spać w łóżku :niewiem: chyba sama w to nie wierzysz :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):Cześć nocne marki i ranne ptaszki :multi: Ja juś na nogach :placz: Szyszka siku chciała i mnie obudziła :placz: Też się nadjednym dużym zastanawiałam, ale stwierdziłam, że one nie zawsze chcą spać przytulone :eviltong: I niech każda ma swoje. Możę jak dostaną nowe, ładne to nie będą spać w łóżku :niewiem: czesc:) oj to ci szyszka, spać nie daje pańći:cool3: Ja skolei wczoraj wieczorem, juz wykapana, w pizamce siedzialam, a okolo 23 Spajkus zaczal latac jak opetany po chacie i puszczal bvąki:evil_lol: no to mysle chce pewnie cos grubszego zrobić, więc z nim poszlam. A ta łajza mała nie chciała wcale kupy tylko zobaczył przez balkon kota i tak mnie zakrecil, ze wyszlam z nim, oczywiscie tylko ppo to aby pies pogonił kota a nie załatwić się:roll: A co do tego, że moze jak beda miec nowe legowisko to nie beda chcialy spac w łóżku to powiem ci, że u mnie zadziałało to całkiem w drugą strone. Jakis tydzien temu kupilam spajkusiowi nowe legowisko, takie jak mial wczesniej, tylko nowe i ciut mniejsze. A ta gadzina mała nie chce w nim spac, wogole, a w zamian za to przeniosl się na dobre do naszego wyrka:-owczesniej tez spal troche w lozku, ale nie cala noc tak jak teraz:shake:Nie wiem co mu tak odbilo, ale jak dostal pierwsze legowisko to pamietam ze bylo tak samo, przez chyba pierwsze 3-4 tygodnie bal sie w nim spac, tak jak teraz:shake: Nawiazuja do tematu, to mysle, ze pod kolor siersciucha psiaczkow, Diunka pomaranczowe Szyszka czarne:) Quote
Recommended Posts