Estera Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Kasia&Rika napisał(a):haha, to faktycznie układy masz... ja też typowy nocny marek:roll: dlatego jak mam wstawać o 6 do szkoły to mnie bierze:angryy: fajne plany masz. i super zapłata:evil_lol:Też nie lubię o 6 wstawać :angryy: wolę o 6 kłaść się spać :loveu: Wiem, żę plany fajne, oby wypaliły :roll: Zapłata mi odpowiada. Więcej kasy mam dla siebie, bo to co wezmę ze sklepu, i tak bym kupiła bez tej pracy :niewiem: Asia & Ginger napisał(a):Ja też jestem nocnym markiem, bardzo nocnym. :evil_lol:wiem coś o tym :evil_lol: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Kasia&Rika napisał(a):to akurat widać, zwykle na dogo pojawiasz się około 24:cool3: szpieguje cię, wiesz?:eviltong: możesz się zacząć bać:cool3:Asia ja się o Ciebie boję! :placz: Quote
Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kasia&Rika napisał(a):to akurat widać, zwykle na dogo pojawiasz się około 24:cool3: szpieguje cię, wiesz?:eviltong: możesz się zacząć bać:cool3: :scared: Oj chyba nie jest aż tak źle, czasem wcześniej się zjawiam. :eviltong: Ale za to siedzę do 2-3. :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Estera napisał(a):Też nie lubię o 6 wstawać :angryy: wolę o 6 kłaść się spać :loveu: Wiem, żę plany fajne, oby wypaliły :roll: Zapłata mi odpowiada. Więcej kasy mam dla siebie, bo to co wezmę ze sklepu, i tak bym kupiła bez tej pracy :niewiem: wiem coś o tym :evil_lol: ja tez chetnie o 6 chodze:cool3: Estera napisał(a):Asia ja się o Ciebie boję! :placz: :diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dziewczynki, ale się rozgadałyście :eviltong::loveu: Quote
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Asia & Ginger napisał(a)::scared: Oj chyba nie jest aż tak źle, czasem wcześniej się zjawiam. :eviltong: Ale za to siedzę do 2-3. :evil_lol: czasem:evil_lol::evil_lol: wiem, bo potem widzę w panelu użytkownika w jakich godzinach ostatnie posty były dane i są to zwykle twoje:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i36.tinypic.com/2lvke4j.jpg Ślicznie ma Diunka zrobioną łepetynkę. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Kasia&Rika']czasem:evil_lol::evil_lol: wiem, bo potem widzę w panelu użytkownika w jakich godzinach ostatnie posty były dane i są to zwykle twoje:evil_lol: Szpieg normalnie. :mad: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']:scared: Oj chyba nie jest aż tak źle, czasem wcześniej się zjawiam. :eviltong: Ale za to siedzę do 2-3. :evil_lol:Ja pamiętam wakacje jeszcze wcześniejsze od tych co były, jak jeszcze Asia wiesz kto ,studiował i miał neta w domu to siedzieliśmy i normalne było to, że gadaliśmy do 4-5 :roll: [quote name='Kasia&Rika']ja tez chetnie o 6 chodze:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Mysia_']dziewczynki, ale się rozgadałyście :eviltong::loveu:Cześć Gosia :multi: A rozgadałyśmy się, a co, pomarzyć wolno :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://i36.tinypic.com/2lvke4j.jpg Ślicznie ma Diunka zrobioną łepetynkę. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Szpieg normalnie. :mad:Szkoda, że zauważyłaś dopiero jak Ci powiedziałam :evil_lol: Kasia nie szpieguj jej, bo będzie się dziewczyna bała do wc wyjść :evil_lol: Asia co tam tak szumi u Ciebie? :crazyeye: Quote
Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Estera napisał(a):Ja pamiętam wakacje jeszcze wcześniejsze od tych co były, jak jeszcze Asia wiesz kto ,studiował i miał neta w domu to siedzieliśmy i normalne było to, że gadaliśmy do 4-5 :roll: Pewnie Ci tęskno do niego, co? :cool3: Estera napisał(a):Szkoda, że zauważyłaś dopiero jak Ci powiedziałam :evil_lol: Kasia nie szpieguj jej, bo będzie się dziewczyna bała do wc wyjść :evil_lol: Nie no zauważyłam wcześniej, tylko nie chciałam Cię chwalić, żebyś nie popadła w samozachwyt i w piórka nie obrosła. :eviltong: Nie straszyć mnie, bo ja mam schizy. :placz: Estera napisał(a):Asia co tam tak szumi u Ciebie? :crazyeye: Szumy jakieś chyba... :roll: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Pewnie Ci tęskno do niego, co? :cool3: Nie no zauważyłam wcześniej, tylko nie chciałam Cię chwalić, żebyś nie popadła w samozachwyt i w piórka nie obrosła. :eviltong: Nie straszyć mnie, bo ja mam schizy. :placz: Szumy jakieś chyba... :roll:No pewnie, że tęskno :placz: Teraz jak maila napisze raz na miesiąc to jest super :placz: Ehe, ehe, na skajpie mówiłaś coś innego. "Co? To Diuna jest obcięta? Nie zauważyłam" :eviltong: Nie oglądaj więcej horrorów :evil_lol: No skoro szumi to pewnie szumy...Chociaż Rose już ma teorię na to co to :evil_lol: :diabloti: Asia- nie pisz! Mów! :lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Estera napisał(a):No pewnie, że tęskno :placz: Teraz jak maila napisze raz na miesiąc to jest super :placz: Ehe, ehe, na skajpie mówiłaś coś innego. "Co? To Diuna jest obcięta? Nie zauważyłam" :eviltong: Nie oglądaj więcej horrorów :evil_lol: No skoro szumi to pewnie szumy...Chociaż Rose już ma teorię na to co to :evil_lol: :diabloti: Asia- nie pisz! Mów! :lol: Toż mówię cały czas, tylko czasem coś napiszę niechący. :oops: Quote
rose Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i36.tinypic.com/2lvke4j.jpg Jakaś taka łysa:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 wpadnę tu kiedyś jak nie będzie tyle napisane, bo mi się nie chcę czytać :evil_lol: Kocham Was :loveu: dobranoc :loveu: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Toż mówię cały czas, tylko czasem coś napiszę niechący. :oops::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Plącze Ci się wszystko :eviltong: [quote name='rose']http://i36.tinypic.com/2lvke4j.jpg Jakaś taka łysa:evil_lol:Sama jesteś łysa! :mad: [quote name='Mysia_']wpadnę tu kiedyś jak nie będzie tyle napisane, bo mi się nie chcę czytać :evil_lol: Kocham Was :loveu: dobranoc :loveu:Leń! :placz: Też Cię kocham Gosiaczku Misiaczku :loveu: :evil_lol: Spij dobrze :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 haha, a sprawdzałyście czy nie siedzę u was w lodówce?:eviltong: ja też ostatnio za dużo horrorów oglądam i mam schizy:roll: polecam "inni" - już klasyka i "sierociniec" - boski Quote
Estera Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Kasia&Rika napisał(a):haha, a sprawdzałyście czy nie siedzę u was w lodówce?:eviltong: ja też ostatnio za dużo horrorów oglądam i mam schizy:roll: polecam "inni" - już klasyka i "sierociniec" - boskiSprawdzałam, bo jogurtu szukałam. U mnie nie siedzisz :placz: My dużo oglądałyśmy w wakacje, pod koniec sierpnia :evil_lol: Przez miesiąc albo dłużej miałam schizy :oops: Ale mimo to uwielbiam oglądać i już mamy pościągane filmy na sylwka, Asia będziemy potem chodzić na spacery, nie? :evil_lol: "Innych" widziałam kilka razy, genialny film :loveu: "Wywiad z wampirem" kocham :loveu: "Sierocińca" nie widziałam, mam nadzieję, że obejrzymy kiedyś :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja jeszcze nie zaglądałam do lodówki, ale jestem głodna i teraz będę się bała. :placz: Ja teraz czatuję na "Nocny pociąg z mięsem". Na Sylwka mam nadzieję, że będziemy mieli. :cool3: Poza tym uwielbiam filmy z serii "Droga bez powrotu" albo "Wzgórza mają oczy". :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):Postaraj się to będziemy mieli :loveu: Nie widziałam tego o czym piszesz :placz: To wezmę na sylwka, będziemy się bać!!! :multi: :diabloti: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ja jeszcze nie zaglądałam do lodówki, ale jestem głodna i teraz będę się bała. :placz: Ja teraz czatuję na "Nocny pociąg z mięsem". Na Sylwka mam nadzieję, że będziemy mieli. :cool3: Poza tym uwielbiam filmy z serii "Droga bez powrotu" albo "Wzgórza mają oczy". :cool3: Postaraj się to będziemy mieli :loveu: Nie widziałam tego o czym piszesz :placz: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Dubel..................................................... Quote
Kasia&Rika Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 "Droga bez powrotu" brrr... oglądałam kilka razy... A "sierociniec" naprawdę polecam, jeśli podobają wam się filmy w stylu "Inni" - to tego samego reżysera... Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nie widziałam ani "Innych" ani "Sierocińca", ale chętnie obejrzę. :cool3: Sylwki są u nas baaardzo ciekawe. :evil_lol: Chcesz się dołączyć? :cool3: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):To wezmę na sylwka, będziemy się bać!!! :multi: :diabloti:Weź! :multi: Po %%% to ja znowu będę na głos wszystko komentować i się śmiać :evil_lol: A potem na spacerze będę widziała postacie z filmu :evil_lol: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kasia&Rika napisał(a):"Droga bez powrotu" brrr... oglądałam kilka razy... A "sierociniec" naprawdę polecam, jeśli podobają wam się filmy w stylu "Inni" - to tego samego reżysera...Asia masz sierociniec? Ściągniesz? :modla: Quote
Kasia&Rika Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estera napisał(a):Weź! :multi: Po %%% to ja znowu będę na głos wszystko komentować i się śmiać :evil_lol: A potem na spacerze będę widziała postacie z filmu :evil_lol: to ja widzę ciekawe sylwki macie:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts