groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cześć pani moderator stojąca na straży porządku:eviltong::evil_lol: Witanko:multi: Ja mieszkam z rodzicami:oops: to zle??:oops: Quote
Estera Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Rauni napisał(a):Nosy na zimę jaśnieją u większości psów, przy takim umaszczeniu jak Diuny taki brązowy jest też prawidłowy, Sunday też nie ma całkiem czarnego, tylko latem ciemnobrązowy, a zimą jasnobrązowy :)Cześć Rauni :loveu: groszek83 napisał(a):Cześć pani moderator stojąca na straży porządku:eviltong::evil_lol: Witanko:multi: Ja mieszkam z rodzicami:oops: to zle??:oops:Cześc groszkowa :loveu: :multi: No pewnie, że stoję na straży porządku :diabloti: Jaki byłby ze mnie moderator? :shake: Jakie tam źle... taniej :lol: Quote
Mysia_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Esti jaki tam z Ciebie moderator :eviltong: Z Barbarą byś porządek zrobiła :evil_lol::loveu: Quote
Estera Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Dzięki Mysia, wiedziałam, że zawsze mogę liczyć na Twoje wsparcie :cry: Quote
groszek83 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No ja nie wiem czy tak taniej:shake: Wiszą na telefonie prawie nonstop a rachunki na spółe płacimy:roll::evil_lol: Quote
Estera Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 groszek83 napisał(a):No ja nie wiem czy tak taniej:shake: Wiszą na telefonie prawie nonstop a rachunki na spółe płacimy:roll::evil_lol::lol: Ja też wiszę na telefonie, ale rachunki jeszcze mama płaci :evil_lol: Nie mam już Bulby/Słitaśnego chomiczka :placz: Mama wracając z zakupów, rozmawiała z "panem parkingowym", który napomknął, że jago wnukom umarł chomiczek, dzieci malutkie i strasznie płaczą, a on nie ma kiedy pojechać kupić nowego. To stwierdziłam, że zrobię dobry uczynek i dzieci będą mieć prezent mikołajkowo spóźniony od cioci Esti :loveu: Tęskno mi trochę, ale wiem, że tam ma lepiej. Dzieci codziennie na ponad godzinę chomiczka w klatki wyciągają, mają dużą klatkę na syryjczyka. To dżungar, więc ma jak w raju. A u mnie? U mnie w klatce siedział, bo Szyszka go molestowała. A te maluchy powinny codziennie ok. godziny biegać. Jak zajmować się chomiczkiem wiedzą, więc jestem spokojna. I trocinami nie śmierdzi :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Estera napisał(a):Dzięki Mysia, wiedziałam, że zawsze mogę liczyć na Twoje wsparcie :cry: też Cię kocham :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Estera napisał(a)::lol: Ja też wiszę na telefonie, ale rachunki jeszcze mama płaci :evil_lol: Nie mam już Bulby/Słitaśnego chomiczka :placz: Mama wracając z zakupów, rozmawiała z "panem parkingowym", który napomknął, że jago wnukom umarł chomiczek, dzieci malutkie i strasznie płaczą, a on nie ma kiedy pojechać kupić nowego. To stwierdziłam, że zrobię dobry uczynek i dzieci będą mieć prezent mikołajkowo spóźniony od cioci Esti :loveu: Tęskno mi trochę, ale wiem, że tam ma lepiej. Dzieci codziennie na ponad godzinę chomiczka w klatki wyciągają, mają dużą klatkę na syryjczyka. To dżungar, więc ma jak w raju. A u mnie? U mnie w klatce siedział, bo Szyszka go molestowała. A te maluchy powinno codziennie ponad godzinę biegać. Jak zajmować sięchomiczkiem wiedzą, więc jestem spokojna. I trocinami nie śmierdzi :evil_lol: kochana ciocia Esti:loveu: Quote
ladyyork Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Witaj Estera jaka twoja Szyszka ładna:loveu: Quote
ladyyork Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Estera napisał(a)::lol: Ja też wiszę na telefonie, ale rachunki jeszcze mama płaci :evil_lol: Moja się własnie zbuntowała:evil_lol: i kazałą samej mi płącić rachunki oj cięzko będzie cięzko,ale wbiłam już nr do pierdół jako darmowy i moge gadać do oporu:evil_lol: Quote
Estera Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Mysia_ napisał(a):też Cię kocham :loveu::loveu: wiem Gosia, wiem :loveu: Kasia&Rika napisał(a):kochana ciocia Esti:loveu: nie wiem czy taka kochana. Ciągle jeszcze go słyszę :eviltong: A rano chciałam mu jedzonko nasypać. Nie jestem przekonana czy dobrze zrobiłam :roll: ladyyork napisał(a):Witaj Estera jaka twoja Szyszka ładna:loveu: Dziękuję :loveu: ladyyork napisał(a):Moja się własnie zbuntowała:evil_lol: i kazałą samej mi płącić rachunki oj cięzko będzie cięzko,ale wbiłam już nr do pierdół jako darmowy i moge gadać do oporu:evil_lol:My mamy stały abonament i darmowe rozmowy po 18 na wszystki domowe, niezależnie od miejsca zmieszkania i sieci :eviltong: Więc tragedii nie ma :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 będzie dobrze, mówiłaś że są odpowiedzialni i będzie miał wybieg:multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Esti dlaczemu pozbyłaś się chomisia? :placz: :mad: :diabloti: ;) Quote
Estera Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Kasia&Rika napisał(a):będzie dobrze, mówiłaś że są odpowiedzialni i będzie miał wybieg:multi:No wczoraj wiedziałam, że dobrze robię. Dzisiaj biję się z myślami, ale jutro znowu będzie ok :eviltong: Asia & Ginger napisał(a):Esti dlaczemu pozbyłaś się chomisia? :placz: :mad: :diabloti: ;)spadaj :placz: Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Estera napisał(a):spadaj :placz: :obrazic: :diabloti: Quote
Estera Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Asia & Ginger napisał(a)::obrazic: :diabloti: Asiu wracaj :placz: Dzisiaj się dowiedziałam, że dzieci chomiczkiem są zachwycone, nie płakusiają, mają nowe zajęcie :loveu: A ja dostałam duże pudełko ferrero rocher :loveu: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Estera napisał(a): Dzisiaj się dowiedziałam, że dzieci chomiczkiem są zachwycone, nie płakusiają, mają nowe zajęcie :loveu: A ja dostałam duże pudełko ferrero rocher :loveu: :evil_lol: Pozbylas sie go pod pretekstem jakis bachorow:shake: Ty milosniczko zwierzat!:shake: a ferrero pojdzie Ci w boczki:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 basia bonnie napisał(a):Pozbylas sie go pod pretekstem jakis bachorow:shake: Ty milosniczko zwierzat!:shake: a ferrero pojdzie Ci w boczki:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Będę jeszcze grubsza i brzydsza niż jestem :multi: Quote
basia bonnie Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Estera napisał(a):Będę jeszcze grubsza i brzydsza niż jestem :multi: a da sie tak? Quote
Estera Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 basia bonnie napisał(a):a da sie tak?Nie wiem czy brzydszą się da, ale grubszą na pewno ;) Mam fotki moja z całą trójką. Zaraz wrzucę, więc tym co się boją, i nie chcą mieć koszmarów radzę nie zaglądac :eviltong: Quote
rose Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i38.tinypic.com/jav3bd.jpg cóż za piorunujące spojrzenie:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER]ja tam koszmarów nie będę mieć:shake: mam gorsze sny jak spojrzę we własne lusterko:shake: [/CENTER] Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i34.tinypic.com/2uhve5i.jpg aaaaaaaa ale fajne zdjęcie:evil_lol: http://i34.tinypic.com/51vr5e.jpg taniec połamaniec:evil_lol: Przestałaś już tęsknić za chomiczkiem??? Zawsze możesz go odebrać:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts