Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ech ja zrobilam się najpierw czymś takim co miało rozjaśniać włosy - służyło do robienia pasemek a ja inteligentnie zrobiłam całą głowę i zależy jaki się chce uzyskać efekt można nakładać kilka razy,więc zrobiłam 3 razy:D i tak przy każdym wyjściu na słońce coraz bardziej zmieniał mi się kolor:evil_lol: mówię wam - cuda na coraz dziwniejszy od jasnego po prawie pomarańczowy do ciemno żółtego,haha:evil_lol: a potem zrobiłam to farbą na ciemny blond ale i tak nie pokryło i mam już z 8cm odrostów:roll: bo tego pokryć się nie da tylko teraz kolor jest mniej rażący ... a od góry ciemny blond:roll: Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mysia_ napisał(a):Esti co tam? :diabloti::evil_lol: Esti już nyna. :sleep2: Quote
Mysia_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Esti już nyna. :sleep2: co za śpioch :shake::diabloti: Quote
Anka_ZG Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Estera napisał(a):Ty mnie Ania w ogóle nie rozumiesz. Nie wiedziałam, że żartować i wygłupiać się nie można :niewiem: Trzeba być non stop poważnym aby być "ok". W takim razie przepraszam, że wogole się odezwałam. Ja nie wziełam przeciez poważnie tego co pisałaś,też znam się na zartach i nie twierdze ze tzreba byc powaznym. No widać faktycznie może się nie znam... Quote
Estera Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 groszek83 napisał(a):Hihi w pore zauważyłaś:evil_lol::eviltong:No co Ty myślisz, że ja nie mam co robić tylko chomikowi w oczy zaglądać? :shake: :evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):Ech ja zrobilam się najpierw czymś takim co miało rozjaśniać włosy - służyło do robienia pasemek a ja inteligentnie zrobiłam całą głowę i zależy jaki się chce uzyskać efekt można nakładać kilka razy,więc zrobiłam 3 razy:D i tak przy każdym wyjściu na słońce coraz bardziej zmieniał mi się kolor:evil_lol: mówię wam - cuda na coraz dziwniejszy od jasnego po prawie pomarańczowy do ciemno żółtego,haha:evil_lol: a potem zrobiłam to farbą na ciemny blond ale i tak nie pokryło i mam już z 8cm odrostów:roll: bo tego pokryć się nie da tylko teraz kolor jest mniej rażący ... a od góry ciemny blond:roll::turn-l: To ja tyle razy włosy farbowałam czy to farbą czy szamponetką, że przez jakiś czas codziennie miałam inny kolor. Po myciu, po wyjściu na słońce robiło się "coś nowego" na łbie :roll: Jak ostatnio farbnęłam się ba ten cynamonowy to usłyszałam od znajomyxh : "O Esti, nareszcie masz jeden kolor na głowie" :evil_lol: Mysia_ napisał(a):Esti co tam? :diabloti::evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Esti już nyna. :sleep2: Mysia_ napisał(a):co za śpioch :shake::diabloti:Bo ja grzeczna dziewczynka jestem :lilangel: dogg napisał(a):pobudka śpiochy :diabloti: :evil_lol:Wstałam :multi: Anka_ZG napisał(a):W takim razie przepraszam, że wogole się odezwałam. Ja nie wziełam przeciez poważnie tego co pisałaś,też znam się na zartach i nie twierdze ze tzreba byc powaznym. No widać faktycznie może się nie znam...Zabrzmiało to tak jakbyś brała wszystko na poważnie. :shake: Jeśli było inaczej- przepraszam. Quote
Kasia&Rika Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Estera napisał(a): :turn-l: To ja tyle razy włosy farbowałam czy to farbą czy szamponetką, że przez jakiś czas codziennie miałam inny kolor. Po myciu, po wyjściu na słońce robiło się "coś nowego" na łbie :roll: Jak ostatnio farbnęłam się ba ten cynamonowy to usłyszałam od znajomyxh : "O Esti, nareszcie masz jeden kolor na głowie" :evil_lol: . E mi do tej pory się zmienia kolor:roll: dziadostwo jedno. A robiłam to w zeszłe wakacje!!:shake: A swoją drogą nie jesteś lepsza:turn-l: Quote
Cerber Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 fanie zdjęcia z poprzedniej strony :loveu: piękny chomiś :loveu: miałam bardzo podobne 2 chomy kiedyś;) Quote
Estera Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Kasia&Rika']E mi do tej pory się zmienia kolor:roll: dziadostwo jedno. A robiłam to w zeszłe wakacje!!:shake: A swoją drogą nie jesteś lepsza:turn-l:No bo tak to jest z tymi farbami :evil_lol: No pewnie, że nie lepsza nie gorsza, lecz w sam raz :loveu: :evil_lol: [quote name='Cerber']fanie zdjęcia z poprzedniej strony :loveu: piękny chomiś :loveu: miałam bardzo podobne 2 chomy kiedyś;)cześć :multi: dzięki :multi: Chomik jest śmieszny, cały czas miałam go za durnia, ale od kilku dni dogadujemy się :diabloti: :evil_lol: Quote
Estera Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 I Szyszkowa walka z kurzą szyjką dobranoc wszystkim :loveu: Quote
Mysia_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Esti, nie przeginasz z tymi fotkami? :eviltong: Gorzej jak Baśka :evil_lol: Dobranoc :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 http://i37.tinypic.com/2im3sd0.jpg Moja cudna Diunka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 heh to już wiem, która to szyszka :eviltong: fajne zdjecia. Myślę, że się spotkamy jak będzie miejsce i okazja ;) Quote
Anka_ZG Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 czesc:) http://i37.tinypic.com/2im3sd0.jpg ale diunka ma fajny, brązowy nosek:loveu: Quote
Estera Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Mysia_']Esti, nie przeginasz z tymi fotkami? :eviltong: Gorzej jak Baśka :evil_lol: Dobranoc :loveu:No wiem, że gorzej. I właśnie się martwię co mi jest? :shake: Coś z tym trzeba zrobić :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']http://i37.tinypic.com/2im3sd0.jpg Moja cudna Diunka. :loveu: :loveu: :loveu::loveu: [quote name='Cerber']heh to już wiem, która to szyszka :eviltong: fajne zdjecia. Myślę, że się spotkamy jak będzie miejsce i okazja ;):eviltong: Zobaczymy :lol: Ja pewnie będę zakręcona i zestresowana :lol: [quote name='Anka_ZG']czesc:) http://i37.tinypic.com/2im3sd0.jpg ale diunka ma fajny, brązowy nosek:loveu:hej, hej ;) Diuna jak była mała miała taki piękny węgielek, ale na zimę jej się odbarwił i tak już zostało :placz: Quote
Anka_ZG Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 a od czego sie noski odbarwiają?? Czy to jest normalne?? Pytam bo spajkuś chyba też ma jasniejszy nosek niż kiedyś. Aw ogole to u mnie na osiedlu jest nowy spanielek, taki malutki dzidziulek, ale tylko raz go narazie widziałam i to tak w pośpiechu Quote
Estera Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Anka_ZG napisał(a):a od czego sie noski odbarwiają?? Czy to jest normalne?? Pytam bo spajkuś chyba też ma jasniejszy nosek niż kiedyś. Aw ogole to u mnie na osiedlu jest nowy spanielek, taki malutki dzidziulek, ale tylko raz go narazie widziałam i to tak w pośpiechu I tym pytaniem mnie zagięłaś :eviltong: Nie wiem. Może od zimna? Bo wiem, że zimą się odbarwiaja :niewiem: Tylko niektóre noski wracają później do czerni, a Diunowy jakoś tak sie został :evil_lol: Pewnie kolejny biedak bez rodowodu :shake: U mnie też jest kilka spanieli, ostatnio widziałam jakiegoś malucha, nawet z babką gadałam. I mnie ucieszyło to, że chce swoją dzidzkę wysterylizować jak tylko dorośnie :multi: Miłe zaskoczenie :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Estera napisał(a):I tym pytaniem mnie zagięłaś :eviltong: Nie wiem. Może od zimna? Bo wiem, że zimą się odbarwiaja :niewiem: Tylko niektóre noski wracają później do czerni, a Diunowy jakoś tak sie został :evil_lol: Pewnie kolejny biedak bez rodowodu :shake: U mnie też jest kilka spanieli, ostatnio widziałam jakiegoś malucha, nawet z babką gadałam. I mnie ucieszyło to, że chce swoją dzidzkę wysterylizować jak tylko dorośnie :multi: Miłe zaskoczenie :eviltong: Zobaczymy czy spajkusiowy nosek będzie po zimie spowrotem czarny;) A co do małego spanielka z mojego osiedla to jeszcze nie zorientowałam sie czy ma rodowód czy nie, nawet nie wiem czy to pies czy suczka, ale jak tylko go wychacze to się dowiem wszystkiego:eviltong: Tylko moge mieć małe problemy, bo ten piesek chodzi z jakimś sfochowanym łepkiem:evil_lol: Quote
Estera Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Pewnie biedny psa nie chciał a kupili i wychodzić kazali :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Anka_ZG napisał(a):a od czego sie noski odbarwiają?? Czy to jest normalne?? Pytam bo spajkuś chyba też ma jasniejszy nosek niż kiedyś. Noski się tak odbarwiają od braku słońca. Mniej barwnika się w skórze wytwarza. Gingerce też zawsze nosek jaśnieje na zimę, a wiosną znów jest czarniutki. ;) Quote
Anka_ZG Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Estera napisał(a):Pewnie biedny psa nie chciał a kupili i wychodzić kazali :evil_lol: moze i tak, chociaz kurde nie wiem bo łepek wyglada na starszeo ode mnie, to nie wiem czy mieszka w tym wieku z rodzicami, chociaz kto wie:cool3: Asia & Ginger napisał(a):Noski się tak odbarwiają od braku słońca. Mniej barwnika się w skórze wytwarza. Gingerce też zawsze nosek jaśnieje na zimę, a wiosną znów jest czarniutki. ;) A no to juz mnie uspokoilas, jak zwykle zreszta:lol: Quote
Estera Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Anka_ZG napisał(a):moze i tak, chociaz kurde nie wiem bo łepek wyglada na starszeo ode mnie, to nie wiem czy mieszka w tym wieku z rodzicami, chociaz kto wie:cool3: Może żona/dziewczyna/dziecko kupiła/kupili/kupiły ( :lol: ) sobie psa, a gościu musi wychodzić :eviltong: Dzięki Aśka! Wątpliwości rozwiane :lol: Quote
Rauni Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nosy na zimę jaśnieją u większości psów, przy takim umaszczeniu jak Diuny taki brązowy jest też prawidłowy, Sunday też nie ma całkiem czarnego, tylko latem ciemnobrązowy, a zimą jasnobrązowy :) Quote
Recommended Posts