Kasia&Rika Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobrze, że się ujawniłaś, ja tam koszmarów nie mam:evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Estera'] Dziękuję :loveu: No właśnie, fajnie by było wiedzieć z kim się rozmawia :mad: Może się ujawnisz? :cool3: Może być tutaj :loveu: Z ciekawości, tylko szczerze proszę! Jak sobie mnie wyobrażałaś? :cool3: Estera szczerze?wyobrażałam sobie Ciebie jako taką malowaną lale:evil_lol: Może ten york mnie zgubił, bo wiekszość panienek, które znam, a ktore mają yorki, to same plastiki:lol: A ich poziom inteligencji jest niestety baaardzo niski:shake: nie ubliżając oczywiście nikomu, bo to oczywiście nie jest regułą;) Napewno chcesz zebym sie przedstawiła?:cool3:i to tutaj?Ale skoro nalegasz... A więc to ja:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/301/6ef410af9ce4cc44.jpg Później nie narzekaj, bo sama chcialas abym zasmieciła troszke Twoją galerie:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Anka_ZG']Estera szczerze?wyobrażałam sobie Ciebie jako taką malowaną lale:evil_lol: Może ten york mnie zgubił, bo wiekszość panienek, które znam, a ktore mają yorki, to same plastiki:lol: A ich poziom inteligencji jest niestety baaardzo niski:shake: nie ubliżając oczywiście nikomu, bo to oczywiście nie jest regułą;) Ale Estera jest taka, tylko się na fotkach stylizuje, że niby nie. Ale te plastikowe kolczyki ją zdradzają. :diabloti: [quote name='Anka_ZG']Napewno chcesz zebym sie przedstawiła?:cool3:i to tutaj?Ale skoro nalegasz... A więc to ja:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/301/6ef410af9ce4cc44.jpg Później nie narzekaj, bo sama chcialas abym zasmieciła troszke Twoją galerie:cool3: Ania myślicielka. :cool3: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ale Estera jest taka, tylko się na fotkach stylizuje, że niby nie. Ale te plastikowe kolczyki ją zdradzają. :diabloti: Ania myślicielka. :cool3: Asiu ale wydaje mi się, ze nawet jesli coś jest podobnego w niej do plastika, jak twierdzisz:evil_lol: to napewno nie poziom inteligencji, bo Estera wydaje mi się prezentować wyzszy poziom niż te plastiki które znam:shake: Ania myslicielka? A no nazywaj jak chcesz:lol: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Anka_ZG']Estera szczerze?wyobrażałam sobie Ciebie jako taką malowaną lale:evil_lol: Może ten york mnie zgubił, bo wiekszość panienek, które znam, a ktore mają yorki, to same plastiki:lol: A ich poziom inteligencji jest niestety baaardzo niski:shake: nie ubliżając oczywiście nikomu, bo to oczywiście nie jest regułą;) Napewno chcesz zebym sie przedstawiła?:cool3:i to tutaj?Ale skoro nalegasz... A więc to ja:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/301/6ef410af9ce4cc44.jpg Później nie narzekaj, bo sama chcialas abym zasmieciła troszke Twoją galerie:cool3: Ja plastikowa malowana lala? :shake: Masakra... Poziom inteligencji może i się zgadza, ale nie lala :placz: Teraz mnie załamałaś :placz: Pewnie, że chcę! Nie narzekam, śliczne zdjęcie :loveu: [quote name='Asia & Ginger']Ale Estera jest taka, tylko się na fotkach stylizuje, że niby nie. Ale te plastikowe kolczyki ją zdradzają. :diabloti: Kolczyki są drewniane :splat: Plastikowe mam czarno białe :eviltong: Nie będę pokazywać palcem kto jest wysoki, chudy, ma duże cycki i jest blondyną :eviltong: [quote name='Anka_ZG']Asiu ale wydaje mi się, ze nawet jesli coś jest podobnego w niej do plastika, jak twierdzisz:evil_lol: to napewno nie poziom inteligencji, bo Estera wydaje mi się prezentować wyzszy poziom niż te plastiki które znam:shake: Ania myslicielka? A no nazywaj jak chcesz:lol: Nic u mnie nie ma plastikowego! Wszystko naturalne, a kolczyki drewniane. :evil_lol: Kto jeszcze wyobrażał sobie mnie jako plastikową, blond lalę z jorczkiem na rączkach :loveu: ? Grzecznie pytam, przyznawać się :mad: Bo jak nie to będę bić wszystkich jak leci :loveu: :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Estera']Ja plastikowa malowana lala? :shake: Masakra... Poziom inteligencji może i się zgadza, ale nie lala :placz: Teraz mnie załamałaś :placz: Pewnie, że chcę! Nie narzekam, śliczne zdjęcie :loveu: ej no nie załamuj się, dlatego mówie, dobrze, że się pokazałaś, jest ok:lol: Nie będę pokazywać palcem kto jest wysoki, chudy, ma duże cycki i jest blondyną :eviltong: a kto jest, kto??:cool3: Kto jeszcze wyobrażał sobie mnie jako plastikową, blond lalę z jorczkiem na rączkach :loveu: ? Grzecznie pytam, przyznawać się :mad: Bo jak nie to będę bić wszystkich jak leci :loveu: :evil_lol: Estera siejesz terror na dogo:evil_lol: ja się przyznałam:cool3: ale juz zmienilam zdanie;) Quote
Estera Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Asia jest :cool3: Aj tam zaraz terror. Ja tak tylko :roll: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Estera napisał(a):Kolczyki są drewniane :splat: Plastikowe mam czarno białe :eviltong: A widzisz, masz plastiki! :eviltong: Estera napisał(a):Nie będę pokazywać palcem kto jest wysoki, chudy, ma duże cycki i jest blondyną :eviltong: Że to niby o mnie chodzi? :-o Toś mnie opisała. :splat: Jestem niska, cycki mam mniejsze niż Ty, chuda też za bardzo nie jestem, a włosy mam ciemny blond. :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Estera napisał(a):Asia jest :cool3: Aj tam zaraz terror. Ja tak tylko :roll: hmmm Asia czasem wstawia swoje zdjęcia z Ginger i powiem szczerze, że nie powiedziałabym o niej, że jest plastikiem:eviltong: Normalna dziewczyna, ładna ale nie plastik:cool3: Quote
Estera Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Ty mnie Ania w ogóle nie rozumiesz. Wiele rzeczy jakie mówimy sobie z Asią są z premedytacja. Nie wszystko co mówimy myślimy. Nie wiedziałam, że żartować i wygłupiać się nie można :niewiem: Trzeba być non stop poważnym aby być "ok". Quote
Kasia&Rika Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :splat: głupole:D nie dość że blondynka,to jeszcze ciemna ...:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kasia&Rika napisał(a)::splat: głupole:D nie dość że blondynka,to jeszcze ciemna ...:evil_lol: :mad: :mad: :mad: Quote
Estera Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Kasia&Rika napisał(a)::splat: głupole:D nie dość że blondynka,to jeszcze ciemna ...:evil_lol:Kasieńka moja kochana, mnie rozumie :loveu: :loveu: :loveu: A ja z rana życzę wszystkim miłego dnia :diabloti: Idę do pracy :placz: 6,5 h stania, A tak mnie dzisiaj kręgosłup boli... :placz: :placz: Quote
Kasia&Rika Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Estera napisał(a):Kasieńka moja kochana, mnie rozumie :loveu: :loveu: :loveu: Ja też jestem ciemna blondynka:siara: ale teraz trochę farbowana:oops: Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Ja też jestem ciemna blondynka:siara: ale teraz trochę farbowana:oops: Nie mów, że tleniona! :cool3: :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nie mów, że tleniona! :cool3: :evil_lol: nie:evil_lol: miał wyjść kolor rudy ... a wyszło co wyszło :evil_lol: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Ja też jestem ciemna blondynka:siara: ale teraz trochę farbowana:oops::turn-l: A ja z natury....ja to już nie pamiętam jaka z natury jestem :niewiem: :oops: Na pewno złośliwa :diabloti: A włosy, jakieś brązowe. Asia & Ginger napisał(a):Nie mów, że tleniona! :cool3: :evil_lol:Może ja się tak farbnę, co by do jorczka pasować :loveu: Wiem. Jak będę miała stadko jorczków, ja Szu urodzi, to wtedy się zrobię tleniona, i będę chodziła z całą bandą na spacery w torebeczkach :loveu: Kasia&Rika napisał(a):nie:evil_lol: miał wyjść kolor rudy ... a wyszło co wyszło :evil_lol:Ja chciałam się dokładnie" cynamonowa" zrobić, wyszłam czerwona :roll: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Hihi cześć plastikowa lalo:evil_lol::evil_lol: Ja też myślałam że jesteś blondynką:roflt: http://i34.tinypic.com/2r7tv0p.jpg słitaśny jorczek wszystkich w błąd wprowadził:diabloti: Ty masz fioła na punkcie kolczyków a ja nawet uszek nie mam przebitych:oops: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='groszek83']Hihi cześć plastikowa lalo:evil_lol::evil_lol: Ja też myślałam że jesteś blondynką:roflt: http://i34.tinypic.com/2r7tv0p.jpg słitaśny jorczek wszystkich w błąd wprowadził:diabloti: Ty masz fioła na punkcie kolczyków a ja nawet uszek nie mam przebitych:oops: :mad: :mad: :mad: Ale Wy dziwne jesteście. Czy ja gadam jak głupiutka blondynka? :placz: A Diuna, a Kacper, a Sonia ojca, to to już się nie liczy? Wszyscy tylko na jorczka uwagę zwracają? :placz: To przebijaj jak najszybciej :loveu: Kolczyki są suuuuper :loveu: Zwłaszcza duże, wiszące, drewniane :diabloti: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Mam jakieś stare zdjęcia, które mi zalegają na pulpicie. Macie :evil_lol: Szysza: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Djunolec trochę rozmazany, ale jest :evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Napisałam blondynka a nie głupiutka:eviltong::evil_lol: Jak widać jorczek najmniejsz ale ma największą siłe przebicia i wszystkich myli:diabloti: http://i36.tinypic.com/2larm7l.jpg fajny ma niebieskie oczka czy mi sie wydaje? Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Kasia&Rika']nie:evil_lol: miał wyjść kolor rudy ... a wyszło co wyszło :evil_lol: Też miałam podobną przygodę. Chciałam zafarbować włosy na rudoczerwony kolor, a wyszedł mi... fioletowy! :placz: To był szampon koloryzujacy do 10 myć, a nie chciał mi zejść przez pół roku. :placz: :mad: http://i35.tinypic.com/2d15j01.jpg Biedny zakratowany chomiś. :placz: :evil_lol: http://i36.tinypic.com/30sknxt.jpg A kto to przyprawia Szyszce rogi? :-o :cool3: :evil_lol: :loveu: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='groszek83']Napisałam blondynka a nie głupiutka:eviltong::evil_lol: Jak widać jorczek najmniejsz ale ma największą siłe przebicia i wszystkich myli:diabloti: http://i36.tinypic.com/2larm7l.jpg fajny ma niebieskie oczka czy mi sie wydaje?No ale wszyscy myślą, żem blondyna to myslałam, że głupio piszę :razz: Najmniejszą siłę przebicia ma chomiś :diabloti: Aż poleciałam zobaczyć jakie ma oka :diabloti: Tak niebieskie :-o [quote name='Asia & Ginger']Też miałam podobną przygodę. Chciałam zafarbować włosy na rudoczerwony kolor, a wyszedł mi... fioletowy! :placz: To był szampon koloryzujacy do 10 myć, a nie chciał mi zejść przez pół roku. :placz: :mad: http://i35.tinypic.com/2d15j01.jpg Biedny zakratowany chomiś. :placz: :evil_lol: http://i36.tinypic.com/30sknxt.jpg A kto to przyprawia Szyszce rogi? :-o :cool3: :evil_lol: :loveu: Z rudoczerwonego fiolet? :-o :evil_lol: Ale masz fajne włosy :diabloti: Ja tylko raz zamiast czerwieni miałam na głowie róż ciemny :diabloti: Ale zeszło po 3 myciach :eviltong: Aj tam zakratowany. Czasem pobiega :roll: No moja siostra, a któż by inny :eviltong: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Hihi w pore zauważyłaś:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts