Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']

Dziękuję :loveu:
No właśnie, fajnie by było wiedzieć z kim się rozmawia :mad: Może się ujawnisz? :cool3: Może być tutaj :loveu:
Z ciekawości, tylko szczerze proszę! Jak sobie mnie wyobrażałaś? :cool3:

Estera szczerze?wyobrażałam sobie Ciebie jako taką malowaną lale:evil_lol: Może ten york mnie zgubił, bo wiekszość panienek, które znam, a ktore mają yorki, to same plastiki:lol: A ich poziom inteligencji jest niestety baaardzo niski:shake: nie ubliżając oczywiście nikomu, bo to oczywiście nie jest regułą;)

Napewno chcesz zebym sie przedstawiła?:cool3:i to tutaj?Ale skoro nalegasz...

A więc to ja:evil_lol:
http://images26.fotosik.pl/301/6ef410af9ce4cc44.jpg
Później nie narzekaj, bo sama chcialas abym zasmieciła troszke Twoją galerie:cool3:

Posted

[quote name='Anka_ZG']Estera szczerze?wyobrażałam sobie Ciebie jako taką malowaną lale:evil_lol: Może ten york mnie zgubił, bo wiekszość panienek, które znam, a ktore mają yorki, to same plastiki:lol: A ich poziom inteligencji jest niestety baaardzo niski:shake: nie ubliżając oczywiście nikomu, bo to oczywiście nie jest regułą;)
Ale Estera jest taka, tylko się na fotkach stylizuje, że niby nie. Ale te plastikowe kolczyki ją zdradzają. :diabloti:

[quote name='Anka_ZG']Napewno chcesz zebym sie przedstawiła?:cool3:i to tutaj?Ale skoro nalegasz...

Później nie narzekaj, bo sama chcialas abym zasmieciła troszke Twoją galerie:cool3:
Ania myślicielka. :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ale Estera jest taka, tylko się na fotkach stylizuje, że niby nie. Ale te plastikowe kolczyki ją zdradzają. :diabloti:

Ania myślicielka. :cool3:

Asiu ale wydaje mi się, ze nawet jesli coś jest podobnego w niej do plastika, jak twierdzisz:evil_lol: to napewno nie poziom inteligencji, bo Estera wydaje mi się prezentować wyzszy poziom niż te plastiki które znam:shake:

Ania myslicielka? A no nazywaj jak chcesz:lol:

Posted

[quote name='Anka_ZG']Estera szczerze?wyobrażałam sobie Ciebie jako taką malowaną lale:evil_lol: Może ten york mnie zgubił, bo wiekszość panienek, które znam, a ktore mają yorki, to same plastiki:lol: A ich poziom inteligencji jest niestety baaardzo niski:shake: nie ubliżając oczywiście nikomu, bo to oczywiście nie jest regułą;)

Napewno chcesz zebym sie przedstawiła?:cool3:i to tutaj?Ale skoro nalegasz...

Ja plastikowa malowana lala? :shake: Masakra... Poziom inteligencji może i się zgadza, ale nie lala :placz:
Teraz mnie załamałaś :placz:
Pewnie, że chcę! Nie narzekam, śliczne zdjęcie :loveu:

[quote name='Asia & Ginger']Ale Estera jest taka, tylko się na fotkach stylizuje, że niby nie. Ale te plastikowe kolczyki ją zdradzają. :diabloti:
Kolczyki są drewniane :splat: Plastikowe mam czarno białe :eviltong:
Nie będę pokazywać palcem kto jest wysoki, chudy, ma duże cycki i jest blondyną :eviltong:

[quote name='Anka_ZG']Asiu ale wydaje mi się, ze nawet jesli coś jest podobnego w niej do plastika, jak twierdzisz:evil_lol: to napewno nie poziom inteligencji, bo Estera wydaje mi się prezentować wyzszy poziom niż te plastiki które znam:shake:

Ania myslicielka? A no nazywaj jak chcesz:lol:
Nic u mnie nie ma plastikowego! Wszystko naturalne, a kolczyki drewniane. :evil_lol:

Kto jeszcze wyobrażał sobie mnie jako plastikową, blond lalę z jorczkiem na rączkach :loveu: ? Grzecznie pytam, przyznawać się :mad: Bo jak nie to będę bić wszystkich jak leci :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Ja plastikowa malowana lala? :shake: Masakra... Poziom inteligencji może i się zgadza, ale nie lala :placz:
Teraz mnie załamałaś :placz:
Pewnie, że chcę! Nie narzekam, śliczne zdjęcie :loveu:

ej no nie załamuj się, dlatego mówie, dobrze, że się pokazałaś, jest ok:lol:

Nie będę pokazywać palcem kto jest wysoki, chudy, ma duże cycki i jest blondyną :eviltong:

a kto jest, kto??:cool3:

Kto jeszcze wyobrażał sobie mnie jako plastikową, blond lalę z jorczkiem na rączkach :loveu: ? Grzecznie pytam, przyznawać się :mad: Bo jak nie to będę bić wszystkich jak leci :loveu: :evil_lol:

Estera siejesz terror na dogo:evil_lol: ja się przyznałam:cool3: ale juz zmienilam zdanie;)

Posted

Estera napisał(a):
Kolczyki są drewniane :splat: Plastikowe mam czarno białe :eviltong:

A widzisz, masz plastiki! :eviltong:

Estera napisał(a):

Że to niby o mnie chodzi? :-o
Toś mnie opisała. :splat:

Jestem niska, cycki mam mniejsze niż Ty, chuda też za bardzo nie jestem, a włosy mam ciemny blond. :eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
Asia jest :cool3:
Aj tam zaraz terror. Ja tak tylko :roll:

hmmm Asia czasem wstawia swoje zdjęcia z Ginger i powiem szczerze, że nie powiedziałabym o niej, że jest plastikiem:eviltong: Normalna dziewczyna, ładna ale nie plastik:cool3:

Posted

Ty mnie Ania w ogóle nie rozumiesz.
Wiele rzeczy jakie mówimy sobie z Asią są z premedytacja. Nie wszystko co mówimy myślimy.
Nie wiedziałam, że żartować i wygłupiać się nie można :niewiem: Trzeba być non stop poważnym aby być "ok".

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
:splat: głupole:D

nie dość że blondynka,to jeszcze ciemna ...:evil_lol:
Kasieńka moja kochana, mnie rozumie :loveu: :loveu: :loveu:

A ja z rana życzę wszystkim miłego dnia :diabloti: Idę do pracy :placz: 6,5 h stania, A tak mnie dzisiaj kręgosłup boli... :placz: :placz:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Ja też jestem ciemna blondynka:siara: ale teraz trochę farbowana:oops:
:turn-l:
A ja z natury....ja to już nie pamiętam jaka z natury jestem :niewiem: :oops: Na pewno złośliwa :diabloti: A włosy, jakieś brązowe.

Asia & Ginger napisał(a):
Nie mów, że tleniona! :cool3: :evil_lol:
Może ja się tak farbnę, co by do jorczka pasować :loveu:
Wiem. Jak będę miała stadko jorczków, ja Szu urodzi, to wtedy się zrobię tleniona, i będę chodziła z całą bandą na spacery w torebeczkach :loveu:

Kasia&Rika napisał(a):
nie:evil_lol: miał wyjść kolor rudy ... a wyszło co wyszło :evil_lol:
Ja chciałam się dokładnie" cynamonowa" zrobić, wyszłam czerwona :roll:

Posted

[quote name='groszek83']Hihi cześć plastikowa lalo:evil_lol::evil_lol: Ja też myślałam że jesteś blondynką:roflt:
http://i34.tinypic.com/2r7tv0p.jpg
słitaśny jorczek wszystkich w błąd wprowadził:diabloti:
Ty masz fioła na punkcie kolczyków a ja nawet uszek nie mam przebitych:oops:
:mad: :mad: :mad: Ale Wy dziwne jesteście. Czy ja gadam jak głupiutka blondynka? :placz:
A Diuna, a Kacper, a Sonia ojca, to to już się nie liczy? Wszyscy tylko na jorczka uwagę zwracają? :placz:
To przebijaj jak najszybciej :loveu: Kolczyki są suuuuper :loveu: Zwłaszcza duże, wiszące, drewniane :diabloti:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']nie:evil_lol: miał wyjść kolor rudy ... a wyszło co wyszło :evil_lol:
Też miałam podobną przygodę. Chciałam zafarbować włosy na rudoczerwony kolor, a wyszedł mi... fioletowy! :placz:
To był szampon koloryzujacy do 10 myć, a nie chciał mi zejść przez pół roku. :placz: :mad:

http://i35.tinypic.com/2d15j01.jpg
Biedny zakratowany chomiś. :placz: :evil_lol:

http://i36.tinypic.com/30sknxt.jpg
A kto to przyprawia Szyszce rogi? :-o :cool3: :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='groszek83']Napisałam blondynka a nie głupiutka:eviltong::evil_lol:
Jak widać jorczek najmniejsz ale ma największą siłe przebicia i wszystkich myli:diabloti:
http://i36.tinypic.com/2larm7l.jpg
fajny ma niebieskie oczka czy mi sie wydaje?No ale wszyscy myślą, żem blondyna to myslałam, że głupio piszę :razz:
Najmniejszą siłę przebicia ma chomiś :diabloti:
Aż poleciałam zobaczyć jakie ma oka :diabloti: Tak niebieskie :-o

[quote name='Asia & Ginger']Też miałam podobną przygodę. Chciałam zafarbować włosy na rudoczerwony kolor, a wyszedł mi... fioletowy! :placz:
To był szampon koloryzujacy do 10 myć, a nie chciał mi zejść przez pół roku. :placz: :mad:

http://i35.tinypic.com/2d15j01.jpg
Biedny zakratowany chomiś. :placz: :evil_lol:

http://i36.tinypic.com/30sknxt.jpg
A kto to przyprawia Szyszce rogi? :-o :cool3: :evil_lol: :loveu:
Z rudoczerwonego fiolet? :-o :evil_lol: Ale masz fajne włosy :diabloti: Ja tylko raz zamiast czerwieni miałam na głowie róż ciemny :diabloti: Ale zeszło po 3 myciach :eviltong:
Aj tam zakratowany. Czasem pobiega :roll:
No moja siostra, a któż by inny :eviltong: