groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A co jak już przyszłam to przeglądne;) Jako to nic ładnego ascik jak marzenie sie tu szwenda a ty wmawiasz że nic ładnego:eviltong: Quote
Estera Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 groszek83 napisał(a):A co jak już przyszłam to przeglądne;) Jako to nic ładnego ascik jak marzenie sie tu szwenda a ty wmawiasz że nic ładnego:eviltong:Moim marzeniem jest czarno-biały aścik :eviltong: Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Estera napisał(a):Moim marzeniem jest czarno-biały aścik :eviltong: Hmmmm... moim biały bullek;) Quote
Kasia&Rika Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 groszek83 napisał(a):Hmmmm... moim biały bullek;) A moje się ciągle zmienia:cool3: Ale ostatnio uwielbiam labladory:cool3: Quote
Estera Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Kasia&Rika napisał(a):A mama twoja jakiego chce?Wyżła węgierskiego :roll: groszek83 napisał(a):Hmmmm... moim biały bullek;)nooo.. biały bullek z "podbitym" okiem też cudo :loveu: Kasia&Rika napisał(a):A moje się ciągle zmienia:cool3: Ale ostatnio uwielbiam labladory:cool3:labradory Kasiu, labradory :eviltong: Ja tam mam za dużo ras które bym chciała :roll: Na pewno amstaff, amstaff chodzi za mną od małego i pewnie dopóki nie kupię dopóty chodzić będzie :evil_lol: Dog niemiecki i mastif angielski. Coś pięknego. Ale te to dopiero jak kiedyś chatki za ogródkiem się dorobię :loveu: Basset hound, petit basset griffon, cavelier, buldożek francuski ... Mam tak zróżnicowane upodobania, że głowa mała :shake: Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 To ja mam jeden typ już od baaaaardzo dawna:loveu: właśnie taki z podbitym okiem;) i takimi małymi znaczenimi na uszkach:loveu: Moja mam zakochała sie za to w mastifach hiszpańskich:cool3: Quote
Estera Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 groszek83 napisał(a):To ja mam jeden typ już od baaaaardzo dawna:loveu: właśnie taki z podbitym okiem;) i takimi małymi znaczenimi na uszkach:loveu: Moja mam zakochała sie za to w mastifach hiszpańskich:cool3:A ja mam za dużo typów :placz: I co mam z tym fentem zrobić? :placz: Eeeee hiszpany mi się nie podobują :eviltong: Angole ew. neapolitańskie :loveu: Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://i37.tinypic.com/2salem1.jpg i znowu...coś chciało uciec:eviltong: Co to jest jakieś łapki wędzone? Quote
Kasia&Rika Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 groszek83 napisał(a):http://i37.tinypic.com/2salem1.jpg i znowu...coś chciało uciec:eviltong: Co to jest jakieś łapki wędzone? no, wędze ;-) Rikopeć też je uwielbia, wymiziaj laseczki:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://i33.tinypic.com/2qk2mc6.jpg Moja Diuneczka dostała smaczka. :multi: :loveu: :loveu: :loveu: http://i35.tinypic.com/9azfh3.jpg Szyszuńce też nie pożałowałaś. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Dobra Pańcia, dobra. :cool3: :p :multi: Quote
Estera Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):http://i37.tinypic.com/2salem1.jpg i znowu...coś chciało uciec:eviltong: Co to jest jakieś łapki wędzone?nooo :multi: Kurze łapki wędzone. Psy dadzą się pokroić za nie :evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):no, wędze ;-) Rikopeć też je uwielbia, wymiziaj laseczki:loveu:wymiziam :loveu: Asia & Ginger napisał(a):http://i33.tinypic.com/2qk2mc6.jpg Moja Diuneczka dostała smaczka. :multi: :loveu: :loveu: :loveu: http://i35.tinypic.com/9azfh3.jpg Szyszuńce też nie pożałowałaś. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Dobra Pańcia, dobra. :cool3: :p :multi::multi: Zyskałam miano dobrej Pańci :multi: Dla kota dzisiaj będę zła, bo wieczorem do weta sprawdzić z tym jego okiem :shake: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Musze wypróbować moje mają świra na wędzone uszy ale łapki to mi sie zawsze wydawały z tymi pazurami że coś sie może stać:roll: Doberek Quote
Estera Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):Musze wypróbować moje mają świra na wędzone uszy ale łapki to mi sie zawsze wydawały z tymi pazurami że coś sie może stać:roll: DoberekDobry, dobry :loveu: Moje też mają świra na uszy :cool3: Nic się nie stanie, przecież to naturalne i specjalnie dla psów :cool3: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No wiem ale jedna te pazurki mnie odpchają:roll: może obetne i dam im bez:evil_lol: Quote
Estera Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 :splat: no zwariowałaś.... a co pazurek może im zrobić? :cool3: :lol: Quote
Estera Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Diuna je od 4 lat, Szyszka od roku nic się nigdy w przełyk nie wbiło :evil_lol: Dobra idę z kocurem do weta . Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ale ja mam takie wizje jak widze te pazurki:evil_lol: Powodzenia i zdrowia dla kotisia;) Quote
Estera Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):Ale ja mam takie wizje jak widze te pazurki:evil_lol: Powodzenia i zdrowia dla kotisia;)eee tam. Przestań mysleć :evil_lol: Dzięki. Kotek musi mieć zabieg, a konkretniej narośl na oku wypalaną :shake: Nie wiem czy mu to robić, tym bardziej, że Kac ma już 8 lat :shake: Quote
Asia & Ginger Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):No wiem ale jedna te pazurki mnie odpchają:roll: może obetne i dam im bez:evil_lol: Ja ostatnio kupiłam takie łapki bez pazurków, chociaż przyznam szczerze, że nie zwracałam na to uwagi. ;) Quote
Estera Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kopiuję post Asi z Gingerkowej galerii: [SIZE=2]Drodzy forumowicze, Pani Wanda, u której jest nasz stareńki spanielek Zenek (wyciągnięty z wrocławiskiego schroniska, gdzie miał być uśpiony) oraz ta spanielka, która miała straszne problemy z uszkami, ma dużą szansę otrzymać pomoc w postaci karmy i pieniędzy od Krakvetu. Na Dogomanii umówiliśmy się, że w tym miesiącu głosujemy na Przytulisko Pani Wandy w Przyborówku koło Szamotuł. Ale goldeniarze głosują na jakąś swoją fundację i możemy przegrać, dlatego i Was proszę o pomoc w głosowaniu! Pani Wanda to złota kobieta o wielkim sercu, dla bezdomnych zwierząt poświęciła swoje życie. Pomóżmy jej! Przytulisko Pani Wandy prosi o głosy na krakvecie. Mamy szansę wygrać karmę i pieniądze (a teraz jest to wyjątkowo potrzebne ponieważ zbliża się zima!!) ale prosimy o WASZE GŁOSY! Prosimy o rozsyłanie tej instrukcji znajomym i rodzinie! INSTRUKCJA GŁOSOWANIA: 1. Rejestrujesz się tu: Forum o psach i kotach 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. 3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Quote
Recommended Posts