Estera Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Mysia_']nie była bym taka pewna :eviltong: chciałabyś :eviltong: To ja sypiam w jego bluzie :loveu::evil_lol:[/quote] Oj Mysia... muszę widzieć co moja siostra robi wieczorami u mojego dziecka :evil_lol: Wiem właśnie :placz: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Estera napisał(a):Oj Mysia... muszę widzieć co moja siostra robi wieczorami u mojego dziecka :evil_lol: Wiem właśnie :placz: też byś chciała :evil_lol: ale jakoś nie możesz się na Porąbkę wybrać :mad: Quote
Estera Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Mysia_ napisał(a):też byś chciała :evil_lol: ale jakoś nie możesz się na Porąbkę wybrać :mad::diabloti: chciałabym :placz: Ale ja nie mam na Porąbkę tak blisko jak Ty :placz: Mam jakieś 9 godzin jazdy :placz: Quote
Asia & Ginger Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Esti szelejesz z fotkami. :-o :cool3: :evil_lol: :multi: :loveu: Quote
Estera Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Na razie więcej nie będzie, bo mi się nie chce robić. Limit wyczerpany :evil_lol: Quote
akzs Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Estera napisał(a):Na razie więcej nie będzie, bo mi się nie chce robić. Limit wyczerpany :evil_lol: już wyczerpany? tak szybko :) a tak się fajnie te psiaki oglądało Twoje :) No ale może jutro będzie kolejny limit :):):):eviltong::eviltong::eviltong: to sobie pooglądam znowu :):):p Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Estera napisał(a)::diabloti: chciałabym :placz: Ale ja nie mam na Porąbkę tak blisko jak Ty :placz: Mam jakieś 9 godzin jazdy :placz: dla Karola powinnaś się poświęcić :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Estera napisał(a)::diabloti: chciałabym :placz: Ale ja nie mam na Porąbkę tak blisko jak Ty :placz: Mam jakieś 9 godzin jazdy :placz: 8h i 7min. !! nie kłam! :razz: Mysia_ napisał(a):dla Karola powinnaś się poświęcić :evil_lol: hahaha, dla niego Esterka zrobi wszystko :loveu: chociaż nie powinnyśmy Go w to mieszać, niech on zostanie normalny:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):hahaha, dla niego Esterka zrobi wszystko :loveu: chociaż nie powinnyśmy Go w to mieszać, niech on zostanie normalny:evil_lol: hmmm... Normalny, kwestia względna :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 na pewno normalniejszy niż my!!!!! :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):na pewno normalniejszy niż my!!!!! :evil_lol: w to nie wątpie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A gdzie się Esterka podziewa? :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):A gdzie się Esterka podziewa? :diabloti: pewnie nie chce z nami gadać :eviltong::diabloti: Quote
Estera Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 akzs napisał(a):już wyczerpany? tak szybko :) a tak się fajnie te psiaki oglądało Twoje :) No ale może jutro będzie kolejny limit :):):):eviltong::eviltong::eviltong: to sobie pooglądam znowu :):):pdziękuję, dziękuję :diabloti: Nie, nie, nie. Jutro nie będzie limitu, bo nie ma z czego być limitu. Koniec z pstrykaniem, muszę się uczyć :evil_lol: Mysia_ napisał(a):dla Karola powinnaś się poświęcić :evil_lol:Nie kuś Mysza, nie kuś :placz: basia bonnie napisał(a):8h i 7min. !! nie kłam! :razz: hahaha, dla niego Esterka zrobi wszystko :loveu: chociaż nie powinnyśmy Go w to mieszać, niech on zostanie normalny:evil_lol:Przepraszam, na inny pociąg musiałam patrzeć :diabloti: Teraz Ty kłamiesz :shake: Wcale nie zrobię dla niego wszystkiego :shake: Jak jest normalny, to ja nie chcę mieć z nim nic wspólnego! Mysia_ napisał(a):hmmm... Normalny, kwestia względna :evil_lol:Ufff...już się bałam :evil_lol: basia bonnie napisał(a):na pewno normalniejszy niż my!!!!! :evil_lol:Wszystko da się NAPRAWIĆ :diabloti: basia bonnie napisał(a):A gdzie się Esterka podziewa? :diabloti:Jestem, jestem! Mysia_ napisał(a):pewnie nie chce z nami gadać :eviltong::diabloti:Oj pewnie, że chcę. Po prostu nie siedzę 24h/dobę na dogomanii, tak jak robią to inni, co nie Basiu? :diabloti: A tak serio to jak wróciłam z kościoła, pogadałam z mamą, usiadłam do historii i...... usnęłam. Kilkanaście minut temu dopiero wstałam :eviltong: Quote
ladyyork Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ;)WITAJ Wrzuć troszke zdjęć małej bo Ineczka c zasmi zagląda do siostry:loveu: Quote
Estera Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='ladyyork'];)WITAJ Wrzuć troszke zdjęć małej bo Ineczka c zasmi zagląda do siostry:loveu: Cześć, cześć :loveu: Zdjęcia były, proszę zajrzeć wstecz :diabloti: Wprawdzie Szyszki nie dużo, ale co ja mogę, że z aparatem się nie lubi :diabloti: śpimy synchronicznie :evil_lol: (ta brązowa plama między dziewczynkami...kotu się rzygnęło a siostrze nie chciało sprzątnąć :mad: ) Quote
Estera Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 A miałam nie dawać fotek :shake: Ale taka leniwa niedziela ... :diabloti: Quote
katik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jak dobrze, ze niedziela taka leniwa, przynajmniej mamy okazje oglądać fajne fotki ślicznych psiaków :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://i38.tinypic.com/ig9awx.jpg Jakie Niunie padnięte. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://i36.tinypic.com/nmfh2o.jpg :cool3: jak to miałaś zdjęć nie dawać?:mad: Quote
Dog Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://i38.tinypic.com/ig9awx.jpg ooo jakie śpioszki.. :loveu::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Estera napisał(a): Odbiło mi dzisiaj :roll: dlaczego nikt nie jest zdziwiony? :roll: bosz,jaki ten chomik spasiony:shake: Quote
Estera Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='katik']jak dobrze, ze niedziela taka leniwa, przynajmniej mamy okazje oglądać fajne fotki ślicznych psiaków :loveu:Cześć, cześć :loveu: Już tak nie słodź :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://i38.tinypic.com/ig9awx.jpg Jakie Niunie padnięte. :loveu: :loveu: :loveu:aż miło popatrzeć :diabloti: [quote name='Kasia&Rika']http://i36.tinypic.com/nmfh2o.jpg :cool3: jak to miałaś zdjęć nie dawać?:mad:tak jakoś :roll: [quote name='dogg']http://i38.tinypic.com/ig9awx.jpg ooo jakie śpioszki.. :loveu::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odbiło mi dzisiaj :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts