Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Jakie słodkie pieski... Jaką ładną sierść mają... Kotek oczywiście też piękny...
Ile one już mają???
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:)

Szyszencja- za dwa dni rok
Diunolec - 4 lata i 3 miesiące
Kacper - 7 lat i 9 miesięcy
:eviltong:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmmm... Szczerze to nie robię nic nadzwyczajnego.
Dostaje suchą karmę, ostatnio royala yorkowego, wcześniej Acanę, profilum.
Do tego łyżeczka oleju z pestek winogron. Raz na jakiś czas (czyt. jak mi się zachce) ugotuję im kuraka z ryżem i warzywami, ale na prawdę rzadko- brak czasu i chęci :evil_lol:
Kąpię ją w szamponie Double K sprowadzonym z USA, do tego odżywka taka w sprayu z Gliss Kura. Jak była młodsza smarowałam ją olejem palmowym. Ostatni raz chyba w maju :roll: :oops: Ostatnio chciałam kupić, ale mi wykupili :mad: Staram się kąpać nie rzadziej niż co dwa tygodnia, ale w wakacje różnie to bywało ... :oops:
Oprócz tego biega po krzaczorach, bagnach, kałużach, bawi sie z innymi psami, robi fikołki :diabloti: Ale nic z tego na sierść nie wpływa dobrze, wręcz przeciwnie :diabloti:
Nie papilotowałam nigdy :diabloti:

Posted

Ale papiloty dobrze zrobione psa nie męczą. :cool1:
Po prostu nie uważam aby Szyszce były niezbędne, bo jak czeszę ją codziennie, to kołtunów nie ma, a i włos całkiem ładny ma.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Moja, moja, nie dyskutuj ze starszymi. :mad:
I mądrzejszymi. :diabloti:Dobrze, dobrze, przepraszam, tylko nie biiiiij :placz: Mamo, tato a ciocia chce bić! :placz:

[quote name='alex1']kurcze ale yorkopeda superowa w postawie i włosy całkiem całkiem ile ona już ma?i jakie masz kosmetyki bo włosy z zdjęc bombaPisałam w poprzednich postach gdzieś, że Siu za 2 dni roczek kończy :eviltong: Od Lady ze spanielowego kupiłam szampon z USA "double K", ale jak to tam konkretniej nie fiem :niewiem: Pisałam do Lady, że szukam coś dla yorka, delikatnego nie uczulającego i fajnego :cool3: Zaufałam i dostałam :loveu:
Dzięki za miłe słowa :loveu:

Posted

Wczoraj dostałam paczuszkę z Rawicza. A kto mieszka w Rawiczu? Tak! Asia_Ginger! :loveu: Ciocia Asia pamiętała o mnie i o mojej chęci posiadania ozdóbek choinkowych na moich dwóch włochatych choinkach :diabloti: I oto efekt:

http://pl.tinypic.com/player.php?v=2w5kmj8&s=4

http://pl.tinypic.com/player.php?v=21lkjeg&s=4

Przepraszam za jakość, ale ciemno było, a tylko jak jest ciemno jest efekt :P
:evil_lol:
Obróżki - X zł
przesyłka- 9 zł
widok głupich min ludzi - bezcenne :evil_lol:

Cioci Asi Szyszka bardzo dziękuje za prezenciki urodzinkowe, oczywiście podzieliła się z siostrzyczką Diunką :diabloti:
Szyszkowa kończy dzisiaj rooooczek! :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG:
A wieczorkiem zapraszamy na :knajpa::drink1:
:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Zajesłitaśne są te obróżki!!!! :loveu::loveu::loveu:
100 lat dla pierwszego normalnego jorczka!!!:shiny:

:pepsi: zdrowie Sysuni:grins::grins:Dzięki, dzięki :loveu: Jak się jorka traktuje jak normalnego psa, a nie zabawkę i jak da mu sie wybiegac i umie wychowac, to jest normalny :diabloti:

[quote name='***Paulina***']

Wszystkiego najlepszego dla ślicznej psinki
:new-bday::BIG::tort::new-bday::laola:

:cunao:dzięki

Posted

Piękne, cudowne psiaki.! ;)

A i zapomniałabym...:cool3::
Wszystkiego najlepszego dla słitaśnej psinki!!! :loveu::loveu::bigcool::new-bday::BIG:

Posted

Moja banda i ja życzymy małej wszystkiego dobrego ,włosów bez papilotów niskich płotów miski żarcia (i wena mi się skończyła):evil_lol: najjjjjjjj

Posted

Szyszunia wszystkiego najlepszego :loveu:
Już mamy wieczór :diabloti: pijemy? :cool3:
:bday: :BIG: :laola: :new-bday::laola::BIG::laola:

:drink1::drink1::drink1::beerchug::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']100 latek dla Sysuni, dużo zdróweczka, mnóstwa smaczków, szalonych zabaw z Diuneczką, ciekawych spacerków i dużo, dużo prezentów od Pańci. :bday: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola: :laola:
dzięki ciotka, dzięki :loveu:

Posted

Rudi napisał(a):
Piękne, cudowne psiaki.! ;)

A i zapomniałabym...:cool3::
Wszystkiego najlepszego dla słitaśnej psinki!!! :loveu::bigcool::new-bday::BIG:

dziękujemy :loveu::multi:
alex1 napisał(a):
Moja banda i ja życzymy małej wszystkiego dobrego ,włosów bez papilotów niskich płotów miski żarcia (i wena mi się skończyła):evil_lol: najjjjjjjj
:evil_lol: dzię-ku-je-my! :loveu:

Mysia_ napisał(a):
Szyszunia wszystkiego najlepszego :loveu:
Już mamy wieczór :diabloti: pijemy? :cool3:
:bday: :BIG: :laola: :new-bday:

:drink1::drink1::drink1::beerchug::drinking::drinking::drinking:
I Tobie też dziękujemy :evil_lol: :loveu:
Pewnie, że pijemy!

:drinking::drinking::drinking:Na dobry sen :diabloti: