Estera Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Jakie słodkie pieski... Jaką ładną sierść mają... Kotek oczywiście też piękny... Ile one już mają??? Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:) Szyszencja- za dwa dni rok Diunolec - 4 lata i 3 miesiące Kacper - 7 lat i 9 miesięcy :eviltong: Quote
***Paulina*** Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Estera napisał(a):Szyszencja- za dwa dni rok Diunolec - 4 lata i 3 miesiące Kacper - 7 lat i 9 miesięcy :eviltong: Aha... A co robisz że taką ładną sierść ma??? Quote
***Paulina*** Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Estera napisał(a):A które ma ładną? :evil_lol: No najbardziej to o yorka mi chodzi:) Quote
Estera Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Hmmmm... Szczerze to nie robię nic nadzwyczajnego. Dostaje suchą karmę, ostatnio royala yorkowego, wcześniej Acanę, profilum. Do tego łyżeczka oleju z pestek winogron. Raz na jakiś czas (czyt. jak mi się zachce) ugotuję im kuraka z ryżem i warzywami, ale na prawdę rzadko- brak czasu i chęci :evil_lol: Kąpię ją w szamponie Double K sprowadzonym z USA, do tego odżywka taka w sprayu z Gliss Kura. Jak była młodsza smarowałam ją olejem palmowym. Ostatni raz chyba w maju :roll: :oops: Ostatnio chciałam kupić, ale mi wykupili :mad: Staram się kąpać nie rzadziej niż co dwa tygodnia, ale w wakacje różnie to bywało ... :oops: Oprócz tego biega po krzaczorach, bagnach, kałużach, bawi sie z innymi psami, robi fikołki :diabloti: Ale nic z tego na sierść nie wpływa dobrze, wręcz przeciwnie :diabloti: Nie papilotowałam nigdy :diabloti: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Mamy bannerek! :cool3: Basieńko, dziecko drogie- dzięks :loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja mojej też nie będę papilotowała, bo uważam że to nie potrzebne męczenia psa a wystawowa i tak nie jest... Jak jej się będzie plątać albo coś to najwyżej pójdę z nią do fryzjera i już... Quote
Estera Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Ale papiloty dobrze zrobione psa nie męczą. :cool1: Po prostu nie uważam aby Szyszce były niezbędne, bo jak czeszę ją codziennie, to kołtunów nie ma, a i włos całkiem ładny ma. Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://i38.tinypic.com/aac7yh.jpg Moja landrynkowa królewienka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Estera Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i38.tinypic.com/aac7yh.jpg Moja landrynkowa królewienka. :loveu: :loveu: :loveu:Jaka ona tam Twoja? :mad: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Estera']Jaka ona tam Twoja? :mad: Moja, moja, nie dyskutuj ze starszymi. :mad: I mądrzejszymi. :diabloti: Quote
alex1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 kurcza ale yorkopeda superowa w postawie i włosy całkiem całkiem ile ona już ma?i jakie masz kosmetyki bo włosy z zdjęc bomba Quote
Estera Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Moja, moja, nie dyskutuj ze starszymi. :mad: I mądrzejszymi. :diabloti:Dobrze, dobrze, przepraszam, tylko nie biiiiij :placz: Mamo, tato a ciocia chce bić! :placz: [quote name='alex1']kurcze ale yorkopeda superowa w postawie i włosy całkiem całkiem ile ona już ma?i jakie masz kosmetyki bo włosy z zdjęc bombaPisałam w poprzednich postach gdzieś, że Siu za 2 dni roczek kończy :eviltong: Od Lady ze spanielowego kupiłam szampon z USA "double K", ale jak to tam konkretniej nie fiem :niewiem: Pisałam do Lady, że szukam coś dla yorka, delikatnego nie uczulającego i fajnego :cool3: Zaufałam i dostałam :loveu: Dzięki za miłe słowa :loveu: Quote
Estera Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Wczoraj dostałam paczuszkę z Rawicza. A kto mieszka w Rawiczu? Tak! Asia_Ginger! :loveu: Ciocia Asia pamiętała o mnie i o mojej chęci posiadania ozdóbek choinkowych na moich dwóch włochatych choinkach :diabloti: I oto efekt: http://pl.tinypic.com/player.php?v=2w5kmj8&s=4 http://pl.tinypic.com/player.php?v=21lkjeg&s=4 Przepraszam za jakość, ale ciemno było, a tylko jak jest ciemno jest efekt :P :evil_lol: Obróżki - X zł przesyłka- 9 zł widok głupich min ludzi - bezcenne :evil_lol: Cioci Asi Szyszka bardzo dziękuje za prezenciki urodzinkowe, oczywiście podzieliła się z siostrzyczką Diunką :diabloti: Szyszkowa kończy dzisiaj rooooczek! :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: A wieczorkiem zapraszamy na :knajpa::drink1: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Zajesłitaśne są te obróżki!!!! :loveu::loveu::loveu: 100 lat dla pierwszego normalnego jorczka!!!:shiny: :pepsi: zdrowie Sysuni:grins::grins: Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wszystkiego najlepszego dla ślicznej psinki :new-bday::BIG::tort::new-bday::laola: Quote
Estera Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='basia bonnie']Zajesłitaśne są te obróżki!!!! :loveu::loveu::loveu: 100 lat dla pierwszego normalnego jorczka!!!:shiny: :pepsi: zdrowie Sysuni:grins::grins:Dzięki, dzięki :loveu: Jak się jorka traktuje jak normalnego psa, a nie zabawkę i jak da mu sie wybiegac i umie wychowac, to jest normalny :diabloti: [quote name='***Paulina***']Wszystkiego najlepszego dla ślicznej psinki :new-bday::BIG::tort::new-bday::laola: :cunao:dzięki Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 100 latek dla Sysuni, dużo zdróweczka, mnóstwa smaczków, szalonych zabaw z Diuneczką, ciekawych spacerków i dużo, dużo prezentów od Pańci. :bday: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola: :laola: Quote
Rudi Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Piękne, cudowne psiaki.! ;) A i zapomniałabym...:cool3:: Wszystkiego najlepszego dla słitaśnej psinki!!! :loveu::loveu::bigcool::new-bday::BIG: Quote
alex1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Moja banda i ja życzymy małej wszystkiego dobrego ,włosów bez papilotów niskich płotów miski żarcia (i wena mi się skończyła):evil_lol: najjjjjjjj Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Szyszunia wszystkiego najlepszego :loveu: Już mamy wieczór :diabloti: pijemy? :cool3: :bday: :BIG: :laola: :new-bday::laola::BIG::laola: :drink1::drink1::drink1::beerchug::drinking::drinking::drinking: Quote
Estera Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Asia & Ginger']100 latek dla Sysuni, dużo zdróweczka, mnóstwa smaczków, szalonych zabaw z Diuneczką, ciekawych spacerków i dużo, dużo prezentów od Pańci. :bday: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola: :laola: dzięki ciotka, dzięki :loveu: Quote
Estera Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Rudi napisał(a):Piękne, cudowne psiaki.! ;) A i zapomniałabym...:cool3:: Wszystkiego najlepszego dla słitaśnej psinki!!! :loveu::bigcool::new-bday::BIG: dziękujemy :loveu::multi:alex1 napisał(a):Moja banda i ja życzymy małej wszystkiego dobrego ,włosów bez papilotów niskich płotów miski żarcia (i wena mi się skończyła):evil_lol: najjjjjjjj:evil_lol: dzię-ku-je-my! :loveu: Mysia_ napisał(a):Szyszunia wszystkiego najlepszego :loveu: Już mamy wieczór :diabloti: pijemy? :cool3: :bday: :BIG: :laola: :new-bday: :drink1::drink1::drink1::beerchug::drinking::drinking::drinking:I Tobie też dziękujemy :evil_lol: :loveu: Pewnie, że pijemy! :drinking::drinking::drinking:Na dobry sen :diabloti: Quote
Recommended Posts