Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Mi też się nic nie chce. :cool1:
Idę spać...
Ja zaraz też :cool1:
Widzimy się w sobotę! :loveu: Pamiętaj o karmie i obróżkach :cool3:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
ale się rozgadałaście :evil_lol: Estera Twój Foto Blog tętni życiem :lol::loveu:

Cześć :diabloti: My zawsze po nocach gadamy: na skajpie i piszemy na forum :eviltong: Tylko zawsze u Asi, więc tam możesz bzdury poczytać :evil_lol: To nie mój fotoblog, tylko moim psow :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
Cześć :diabloti: My zawsze po nocach gadamy: na skajpie i piszemy na forum :eviltong: Tylko zawsze u Asi, więc tam możesz bzdury poczytać :evil_lol: To nie mój fotoblog, tylko moim psow :diabloti:

niestety nie mam za wiele czasu na czytanie fotoblogów, a szkoda :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']nie wierze kolejne foty :evil_lol::crazyeye:no :evil_lol: Mam jeszcze kilka do wstawienia i potem przerwa na czas bliżej nieokreślony :cool3:

[quote name='Asia & Ginger']A Ty co tak wcześnie na necie. :-o
Mama zabroniła po nocach siedzieć, to rano narabiasz? :cool3: :evil_lol:

http://i38.tinypic.com/eu39mg.jpg
Nonono, moja Diuneczka cudna. :loveu: :loveu: :loveu:

http://i34.tinypic.com/2n9lukn.jpg
Ta postawa lepsiejsza. ;) :loveu: :loveu: :loveu:Tia :mad: Do szkoły mam na 11, a od 6 na nogach :eviltong: Usnęłam po 23 no to mi się wcześnie wstało, nie? Zawsze przed szkołą na neta siadałam :mad:
Lepsiejsza w sensie lepsiejsza od Diunowej postawy, czy lepsiejsza z dwóch pokazanych? :lol: :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Lepsiejsza z tych dwóch Szyszkowych. ;)
A to się zgadzam :eviltong: Na tym drugim Szu wygląda jak żyrafa :-o
Ale za to włos się ładniej ułożył :eviltong: i tylne łapki

Posted

Jejku, Szyszka jest całkiem podobna do babci Esme :crazyeye:. Kolor, gatunek i połysk włosa ten sam. Natomiast moja Esmiczka to maleńki, czarny diabełek :evil_lol:. Wielkość odziedziczyła po Tomim, a kolor i budowę po Suszi.

Posted

[quote name='Jaaga']Jejku, Szyszka jest całkiem podobna do babci Esme :crazyeye:. Kolor, gatunek i połysk włosa ten sam. Natomiast moja Esmiczka to maleńki, czarny diabełek :evil_lol:. Wielkość odziedziczyła po Tomim, a kolor i budowę po Suszi.Cześć Jaga :loveu: Szyszka jest kochana, od cieczki właściwie przestała rosnąć. Włos ma fajny, w sumie mało roboty. W wakacje ją makabrycznie zapuściłam- kołtun na kołtunie kołtunem poganiał :shake: ale wszystko dało się rozczesać :multi: Kocham tego diabełka i dziękuję Ci za nią :loveu: Problemów wychowawczych większych nie było, no oprócz tego, że długo posikiwała gdzie się dało :mad: Oprócz tego, że śmieci rozsypuje, i worki foliowe zaczęła zżerać :mad: Od 3 dni z biegunką się mała męczy. Co mi da głodzenie i dawanie leków skoro ta się nażre liści czy innych dupereli :mad:
W końcu znalazłam szampon idealny dla niej :eviltong: I tak sobie żyjemy... Nie powiem, że po woli bo z tymi paskudami po woli się nie da :mad: Zaglądaj częściej :loveu:

[quote name='basia bonnie']http://i34.tinypic.com/2n9lukn.jpg
ale ona sie duza wydaje :cool3:

Cześć Mamuś :multi:Cześć Dzidzia :cool3: :loveu:
Aj tam duża. Sama wiesz, że Siuś jest tyci-tyci :loveu: