Asia & Ginger Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Estera napisał(a):Nie mam jeszcze fotek :cool3: Mam tylko przed studniówkowe :evil_lol: Przedstudniówkowe też mogą być. :cool3: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 widziałam 2 fotki Esterki przedstudniówkowe... :shake: tragedia :shake: ale polecam obejrzeć, jeśli ktoś chcę schudnąć, bo od wymiotów ciężko się powstrzymać :shake: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Mysia_ napisał(a):ja chcę zobaczyć! :cool3: ja tez duuuzo rzeczy chce:lol: Nie pokazywać Mysi!! Quote
Mysia_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 basia bonnie napisał(a):ja tez duuuzo rzeczy chce:lol: Nie pokazywać Mysi!! Baśka nie pyskuj starszym :mad: Esti jak Ty ją wychowałaś :shake: Quote
Estera Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Basia a na gadu mówiłaś mi, że ślicznie :cry: Mysia ja nie wiem co się dzieje, ja ją wychowywałam dobrze :cool3: Quote
Anka_ZG Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 basia bonnie napisał(a):widziałam 2 fotki Esterki przedstudniówkowe... :shake: tragedia :shake: ale polecam obejrzeć, jeśli ktoś chcę schudnąć, bo od wymiotów ciężko się powstrzymać :shake: :diabloti: Aż tak??:cool3:Esti to ja poprosze o takie fotki, później powiem czy kuracja podziałała:eviltong:;) Quote
Mysia_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no własnie :-( byłam pewne, że już są, a tu doopa :shake: Quote
rose Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ja też widziałam już te fotki i.. nic specjalnego :diabloti: Mamusia Cie kocha Bardzo Cie kocha:loveu: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='rose']ja też widziałam już te fotki i.. nic specjalnego :diabloti: [/quote] :multi:widzicie! nie kłamałam,że są tragiczne!!!:multi: Quote
rose Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Estera']Nie będzie żadnych fotek :cry:[/quote] to my z Basia wstawimy za Ciebie :eviltong: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='rose']to my z Basia wstawimy za Ciebie :eviltong:[/quote] tak,tak:multi: ile Esterka Ci wyslała tych fot? 2? :cool3: Quote
rose Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basia bonnie']tak,tak:multi: ile Esterka Ci wyslała tych fot? 2? :cool3:[/quote] no chyba 2 albo 3:eviltong: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='rose']no chyba 2 albo 3:eviltong: ok ja dam foto Estery-cnotki, a Ty daj te inne:evil_lol: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ojej... jaka Esterka skromniutka :loveu::lol: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='rose']ja nie mogę, bo Esterka nie pozwoliła:([/quote] no to co ,że nie pozwoliła? zasady są po to,żeby je łamać :cool3: a w dodatku wyglądała tak pięknie:loveu:że muszę się pochwalić jaką mam matke-laske:cool3: Quote
Anka_ZG Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basia bonnie'] http://i41.tinypic.com/35i7sjd.jpg Bardzo ładnie Esti wyszłaś, taka skromniutka dziewuszka:) Ja nie wiem czemu, ale jakoś Twoje zdjecia wogole nie pasują mi do Twojej osoby:cool3: A przynajmniej tak jak kiedys mowiłam, całkiem inaczej zawsze sobie Ciebie wyobrażałam :) A to jest zdjęcie przedstudniowkowe czy studniówkowe? Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://i41.tinypic.com/35i7sjd.jpg Esti jakaś Ty niepodobna do siebie. :-o :cool3: :loveu: [quote name='Anka_ZG']Bardzo ładnie Esti wyszłaś, taka skromniutka dziewuszka:) Ja nie wiem czemu, ale jakoś Twoje zdjecia wogole nie pasują mi do Twojej osoby:cool3: A przynajmniej tak jak kiedys mowiłam, całkiem inaczej zawsze sobie Ciebie wyobrażałam :) Bo ona normalnie tak nie wygląda i taka skromniutka też nie jest. :shake: :evil_lol: [quote name='Anka_ZG']A to jest zdjęcie przedstudniowkowe czy studniówkowe? Zdecydowanie przedstudniówkowe. W końcu się jeszcze trzyma na nogach. :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] Bo ona normalnie tak nie wygląda i taka skromniutka też nie jest. :shake: :evil_lol: Zdecydowanie przedstudniówkowe. W końcu się jeszcze trzyma na nogach. :evil_lol:[/quote] Ech a ja naiwna myślałam, że to jej prawdziwe oblicze, takiej skromnej:cool3: To poprosze jeszcze o te studniówkowe zdjęcia, takie co się nie trzymasz na nogach SWOICH:cool3:;) Quote
Estera Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='rose']ja nie mogę, bo Esterka nie pozwoliłano. i tak trzymać :loveu: [quote name='Mysia_']ojej... jaka Esterka skromniutka :loveu::lol:Jak zawsze :diabloti: [quote name='basia bonnie']no to co ,że nie pozwoliła? zasady są po to,żeby je łamać :cool3: a w dodatku wyglądała tak pięknie:loveu:że muszę się pochwalić jaką mam matke-laske:cool3:No nareszcie zaczynasz mówić jak człowiek :loveu: Tylko co do tych zasad to się nie zgadzam! Nie w tej sytuacji! :mad: Za wstawienie zdjęcia masz po du*** :mad: [quote name='Anka_ZG']Bardzo ładnie Esti wyszłaś, taka skromniutka dziewuszka:) Ja nie wiem czemu, ale jakoś Twoje zdjecia wogole nie pasują mi do Twojej osoby:cool3: A przynajmniej tak jak kiedys mowiłam, całkiem inaczej zawsze sobie Ciebie wyobrażałam A to jest zdjęcie przedstudniowkowe czy studniówkowe?dziękuję :loveu: Ja zawsze taka skromniutka jestem :loveu: Przedstudniówkowe :eviltong: [quote name='Asia & Ginger']http://i41.tinypic.com/35i7sjd.jpg Esti jakaś Ty niepodobna do siebie. :-o :cool3: :loveu: Bo ona normalnie tak nie wygląda i taka skromniutka też nie jest. :shake: :evil_lol: Zdecydowanie przedstudniówkowe. W końcu się jeszcze trzyma na nogach. :evil_lol:Że niby jak normalnie na co dzień wyglądam? I jaka jestem? :shock: Skromniutka, elegancka, przecież wypisz wymaluj ja zawsze :loveu: Na nogach się całą noc trzymałam :eviltong: Wypiłam raptem 3 drinki i 2 lampki wina, co to jest? :niewiem: [quote name='Anka_ZG']Ech a ja naiwna myślałam, że to jej prawdziwe oblicze, takiej skromnej:cool3: To poprosze jeszcze o te studniówkowe zdjęcia, takie co się nie trzymasz na nogach SWOICH:cool3:;)Oczywiście, że prawdziwe oblicze! Nie wierz im! Całą noc trzymałam się na SWOICH nogach :eviltong: Jak pozgrywam od ludzi to dam ;) Quote
Recommended Posts