Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
widziałam 2 fotki Esterki przedstudniówkowe... :shake: tragedia :shake: ale polecam obejrzeć, jeśli ktoś chcę schudnąć, bo od wymiotów ciężko się powstrzymać :shake:

:diabloti:

Aż tak??:cool3:Esti to ja poprosze o takie fotki, później powiem czy kuracja podziałała:eviltong:;)

Posted

[quote name='rose']ja nie mogę, bo Esterka nie pozwoliła:([/quote]
no to co ,że nie pozwoliła? zasady są po to,żeby je łamać :cool3: a w dodatku wyglądała tak pięknie:loveu:że muszę się pochwalić jaką mam matke-laske:cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']

http://i41.tinypic.com/35i7sjd.jpg
Bardzo ładnie Esti wyszłaś, taka skromniutka dziewuszka:)
Ja nie wiem czemu, ale jakoś Twoje zdjecia wogole nie pasują mi do Twojej osoby:cool3: A przynajmniej tak jak kiedys mowiłam, całkiem inaczej zawsze sobie Ciebie wyobrażałam :)

A to jest zdjęcie przedstudniowkowe czy studniówkowe?

Posted

http://i41.tinypic.com/35i7sjd.jpg
Esti jakaś Ty niepodobna do siebie. :-o :cool3: :loveu:

[quote name='Anka_ZG']Bardzo ładnie Esti wyszłaś, taka skromniutka dziewuszka:)
Ja nie wiem czemu, ale jakoś Twoje zdjecia wogole nie pasują mi do Twojej osoby:cool3: A przynajmniej tak jak kiedys mowiłam, całkiem inaczej zawsze sobie Ciebie wyobrażałam :)
Bo ona normalnie tak nie wygląda i taka skromniutka też nie jest. :shake: :evil_lol:

[quote name='Anka_ZG']A to jest zdjęcie przedstudniowkowe czy studniówkowe?
Zdecydowanie przedstudniówkowe. W końcu się jeszcze trzyma na nogach. :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Bo ona normalnie tak nie wygląda i taka skromniutka też nie jest. :shake: :evil_lol:
Zdecydowanie przedstudniówkowe. W końcu się jeszcze trzyma na nogach. :evil_lol:[/quote]

Ech a ja naiwna myślałam, że to jej prawdziwe oblicze, takiej skromnej:cool3:
To poprosze jeszcze o te studniówkowe zdjęcia, takie co się nie trzymasz na nogach SWOICH:cool3:;)

Posted

[quote name='rose']ja nie mogę, bo Esterka nie pozwoliłano. i tak trzymać :loveu:

[quote name='Mysia_']ojej... jaka Esterka skromniutka :loveu::lol:Jak zawsze :diabloti:

[quote name='basia bonnie']no to co ,że nie pozwoliła? zasady są po to,żeby je łamać :cool3: a w dodatku wyglądała tak pięknie:loveu:że muszę się pochwalić jaką mam matke-laske:cool3:No nareszcie zaczynasz mówić jak człowiek :loveu: Tylko co do tych zasad to się nie zgadzam! Nie w tej sytuacji! :mad: Za wstawienie zdjęcia masz po du*** :mad:

[quote name='Anka_ZG']Bardzo ładnie Esti wyszłaś, taka skromniutka dziewuszka:)
Ja nie wiem czemu, ale jakoś Twoje zdjecia wogole nie pasują mi do Twojej osoby:cool3: A przynajmniej tak jak kiedys mowiłam, całkiem inaczej zawsze sobie Ciebie wyobrażałam

A to jest zdjęcie przedstudniowkowe czy studniówkowe?dziękuję :loveu: Ja zawsze taka skromniutka jestem :loveu: Przedstudniówkowe :eviltong:

[quote name='Asia & Ginger']http://i41.tinypic.com/35i7sjd.jpg
Esti jakaś Ty niepodobna do siebie. :-o :cool3: :loveu:

Zdecydowanie przedstudniówkowe. W końcu się jeszcze trzyma na nogach. :evil_lol:Że niby jak normalnie na co dzień wyglądam? I jaka jestem? :shock: Skromniutka, elegancka, przecież wypisz wymaluj ja zawsze :loveu:
Na nogach się całą noc trzymałam :eviltong: Wypiłam raptem 3 drinki i 2 lampki wina, co to jest? :niewiem:

[quote name='Anka_ZG']Ech a ja naiwna myślałam, że to jej prawdziwe oblicze, takiej skromnej:cool3:
To poprosze jeszcze o te studniówkowe zdjęcia, takie co się nie trzymasz na nogach SWOICH:cool3:;)Oczywiście, że prawdziwe oblicze! Nie wierz im!
Całą noc trzymałam się na SWOICH nogach :eviltong:
Jak pozgrywam od ludzi to dam ;)