Jump to content
Dogomania

"Spanielowo"- yorkowo- "persowa"- włochata galeria.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estera']Witam :loveu: Miło, że Ci się u nas podoba :loveu: Rozgość się, witamy chlebem i solą, herbatką poczęstujemy, jeśli sobie życzysz :diabloti:
ja tam zawsze chciałam carnucha z białymi skarpetkami, ale mam carnego i kudłatego [/QUOTE]
Biała farba i skarpetki to nie problem :diabloti:. Jak za kudłate to ogolić na łyso :diabloti:.
Jak herbatka zielona to bardzo chętnie :razz:. Ostatecznie czarna z cukrem i cytrynką :cool3:.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']Ja wierze na słowo:cool3::loveu::loveu: obydwie są śliczne hehe :) Fajnie,że będę mogła poznać Diunke na żywo:loveu::loveu:[/quote]:loveu:

[quote name='*Monia*']Biała farba i skarpetki to nie problem :diabloti:. Jak za kudłate to ogolić na łyso :diabloti:.
Jak herbatka zielona to bardzo chętnie :razz:. Ostatecznie czarna z cukrem i cytrynką :cool3:.[/quote]eee tam.... to nie to samo :diabloti:
Fuuj... herbata z cukrem? :shock:To ja zrobię tą zieloną :mad:

Posted

Nie mam fusowanej :shake: Zwykłą dostaniesz....jak se zrobisz :diabloti:
spakowałam się, psy spakowałam, Szyszkę wykąpałam, muszę jeszcze siebie i Diunę wykąpać :evil_lol: A jutro jadę i przy komputerze będę z doskoku. Wracam 29 lipca, ale w razie pilnego kontaktu proszę o priva :diabloti:
kocham Was :diabloti:

Posted

Ty niedobra, najpierw zapraszasz a później zrobić nie chcesz :mad:.
Tylko brudne nie pojedźcie, bo wszyscy będą przed wami uciekać :evil_lol:. Miłej podróży życzymy i będziemy tęsknić ;). :buzi: na drogę.

Posted

[quote name='Estera']:loveu:

eee tam.... to nie to samo :diabloti:
Fuuj... herbata z cukrem? :shock:To ja zrobię tą zieloną :mad:[/quote]
Cukier, fuj. :eek: Ja niczego nie słodzę. :shake:

[quote name='Estera']Nie mam fusowanej :shake: Zwykłą dostaniesz....jak se zrobisz :diabloti:
spakowałam się, psy spakowałam, Szyszkę wykąpałam, muszę jeszcze siebie i Diunę wykąpać :evil_lol: A jutro jadę i przy komputerze będę z doskoku. Wracam 29 lipca, ale w razie pilnego kontaktu proszę o priva :diabloti:
kocham Was :diabloti:[/quote]
To udanego wyjazdu życzę. :thumbs:
Też Cię kocham babolcu. :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Cukier, fuj. :eek: Ja niczego nie słodzę.[/QUOTE]
A ja za to nie jadam czekolady i innych słodkości i poziom cukru mam w normie :eviltong: (nawet bardzo niski był 4 lata temu)

Posted

[quote name='*Monia*']Ty niedobra, najpierw zapraszasz a później zrobić nie chcesz :mad:.
Tylko brudne nie pojedźcie, bo wszyscy będą przed wami uciekać :evil_lol:. Miłej podróży życzymy i będziemy tęsknić ;). :buzi: na drogę.[/quote]
Ja tak zawsze, zapraszam i .....uciekam :evil_lol:
MY jesteśmy już czyściutkie i pachnące :loveu: Tylko nadal nie rozumiem dlaczego psy mają szampon za 30 zł, a ja za 6 :mad:
Dziękuje :loveu: :buzi:

[quote name='Asia & Ginger']Cukier, fuj. :eek: Ja niczego nie słodzę. :shake:

To udanego wyjazdu życzę. :thumbs:
Też Cię kocham babolcu. :loveu: :evil_lol:[/quote]Jeśli chodzi o kawę i herbatę to nie słodzę :diabloti:
Dzięki :loveu:

[quote name='*Monia*']A ja za to nie jadam czekolady i innych słodkości i poziom cukru mam w normie :eviltong: (nawet bardzo niski był 4 lata temu)[/quote] jak można czekolady nie lubić? :placz::placz::placz:

Kurde, chyba rano mi się nie wstanie :diabloti:

Posted

Witam czyścioszki :loveu:. Jeszcze nie wyjechałyście?

Tylko nadal nie rozumiem dlaczego psy mają szampon za 30 zł, a ja za 6

Bo ty masz niedelikatną skórę w przeciwieństwie do psiuliczek :evil_lol:. Ty nie arystokratka więc taki za 6 ci wystarczy :eviltong:.
jak można czekolady nie lubić?

A no właśnie można :razz:. Za to chipsami i pistacjami kalorie nadrabiam :cool3:.

Posted

basia bonnie napisał(a):
No co Ty, po rowach się szlajasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asia & Ginger napisał(a):
Oj, Esti, Esti, ładnie to tak po rowach się zataczać? :shake: :drink1:

*Monia* napisał(a):
To nieźle się stoczyłyście przez te 4 dni :evil_lol:.

:splat::splat::splat:No co. Psom wszystko jedno gdzie śpią, a ja na noclegu chciałam zaoszczędzić :diabloti:
Wróóóóóóóóóóóóóóóóóciłam :multi: Prawie się rozpakowałam :multi: Teraz idę się myć i spać :razz: Raniutko do pracy marsz :mad:

Posted

Tak Asiu, bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję :* Kropelki pomogły, oczka z czerwonych robił się różowiutkie. Piach podrażniał je strasznie.
Nie wiem kiedy przyjadę na zlot, musisz Rinusiową molestować :cool3: W czwartek albo piątek :cool3:
Dobra idę spać :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
Tak Asiu, bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję :* Kropelki pomogły, oczka z czerwonych robił się różowiutkie. Piach podrażniał je strasznie.
Nie wiem kiedy przyjadę na zlot, musisz Rinusiową molestować :cool3: W czwartek albo piątek :cool3:
Dobra idę spać :loveu:

To super, że pomogły. :p
Rinusiowa coś wspominała o czwartku. :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']To super, że pomogły. :p
Rinusiowa coś wspominała o czwartku. :cool3:
już Wy mnie nie molestujcie,starczy mi póki co :evil_lol::evil_lol:

przyjedziemy z Esteruchną staruchną :evil_lol::evil_lol: haha jaki rym :evil_lol: w czwartek wieczorem :diabloti: jak będzie jakiś pociąg :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']już Wy mnie nie molestujcie,starczy mi póki co :evil_lol::evil_lol:

przyjedziemy z Esteruchną staruchną :evil_lol::evil_lol: haha jaki rym :evil_lol: w czwartek wieczorem :diabloti: jak będzie jakiś pociąg :eviltong:
To jeszcze nie wiecie, czy macie jakiś ciapąg? :-o

Posted

[quote name='Asia & Ginger']To jeszcze nie wiecie, czy macie jakiś ciapąg? :-o
Estera mówiła, że jakiś tam jest :evil_lol: ale ja jeszczemumsze do bydg dpojechać :evil_lol:

Posted

W nocy w pracy? Myślałam, że to ja długo pracuję :evil_lol:

No to kopiuję to co napisałam na gygy:

"mamy do wyboru czy ciapągi 17:41, 19:12, 20:03. jadą średnio 3,30 h do Wronek . Z jedną przesiadką. "