Estera Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Więcej zdjęć jak pojawi się u nas Szyszka ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/8021/66460895ml6.jpg Diunolek śliczny, uwielbiam biało-złote cockerki. :loveu: :loveu: :loveu: Już się nie mogę doczekać jak ją poznam i wymiziam. :cool3: :multi: W ogóle wszystkie uwielbiam. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Estera Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Nie mogę się powstrzymać więc przedstawiam Państwu, a raczej Asi bo tylko Ona tu zagląda :placz: cudo które przyjeżdża do mnie już za 5 dni, tj. 16 lutego :loveu: Quote
Atena Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No nie, wypraszam sobie :mad: A ja?:eviltong: Moze mnei nie widać jeśli chodzi o komentarze, ale zaglądam i zdjęcia oglądam :cool3:No cóż, w komentowaniu mocna nie jestem (tak zresztą jak w składaniu życzeń), ale zaglądać zaglądam:razz:. Ale dosyć tego biadolenia. Sunia jest śliczna:loveu::loveu::loveu: Ojoj, jak ja widzę takie kruszyny to, aż własnej sie nie mogę doczekać. Własnej czyli tej za 10 lat jak sama sobie kupie :eviltong:. Imię wybrane? :razz: Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Estera']Nie mogę się powstrzymać więc przedstawiam Państwu, a raczej Asi bo tylko Ona tu zagląda :placz: cudo które przyjeżdża do mnie już za 5 dni, tj. 16 lutego :loveu: http://img511.imageshack.us/img511/2159/dsc09396go4.jpg No to mnie zaskoczyłaś. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tego się nie spodziewałam. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gratuluję ślicznego nowego domownika. :cool3: :loveu: W sobotę się spotkamy, to będę miała okazję osobiście wyściskać te słodkości. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Estera Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Atena napisał(a):No nie, wypraszam sobie :mad: A ja?:eviltong: Moze mnei nie widać jeśli chodzi o komentarze, ale zaglądam i zdjęcia oglądam :cool3:No cóż, w komentowaniu mocna nie jestem (tak zresztą jak w składaniu życzeń), ale zaglądać zaglądam:razz:. Ale dosyć tego biadolenia. Sunia jest śliczna:loveu::loveu::loveu: Ojoj, jak ja widzę takie kruszyny to, aż własnej sie nie mogę doczekać. Własnej czyli tej za 10 lat jak sama sobie kupie :eviltong:. Imię wybrane? :razz:Ale miła niespodzianka :loveu: Czyli ktoś do nas jeszcze zagląda, miło mi :multi: Atena też TAKĄ kruszynę planujesz czy inna rasę? :evil_lol: Imię wybrane, po domowemu będzie Szyszka :diabloti: Asia & Ginger napisał(a):No to mnie zaskoczyłaś. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tego się nie spodziewałam. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gratuluję ślicznego nowego domownika. :cool3: :loveu: W sobotę się spotkamy, to będę miała okazję osobiście wyściskać te słodkości. :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki :lol: Do zobaczenia w sobotę ;) Nie wiem czy dam małą, sama będę chciała wyściskać :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Estera napisał(a):Do zobaczenia w sobotę ;) Nie wiem czy dam małą, sama będę chciała wyściskać :evil_lol: Jak nie dasz, to sama sobie wezmę. :eviltong: Tylko wtedy nie wiem, czy oddam. :evil_lol: Quote
Estera Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Oddasz :evil_lol: kraść to Ty byś tylko spanielki kradła :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Estera napisał(a):Oddasz :evil_lol: kraść to Ty byś tylko spanielki kradła :evil_lol: No cóż :roll:, jak mi się spodoba, to zawsze mogę zacząć kraść inne psiaki. :eviltong: :evil_lol: Quote
Atena Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Estera napisał(a):Ale miła niespodzianka :loveu: Czyli ktoś do nas jeszcze zagląda, miło mi :multi: Atena też TAKĄ kruszynę planujesz czy inna rasę? :evil_lol: Imię wybrane, po domowemu będzie Szyszka :diabloti: Aż TAKą to nie:eviltong: Najmniejszego z retrieverów:razz:. W sumie to jeszcze nie wiem jakie konkretne rasy będę miała w swoim stadku, ale tą na pewno:loveu:. Szyszka powiadasz:cool3:, szyszunia:loveu: Moje to maja pełno zdrobnień i przezwisk. Dajmy na to z Igora zrobił się Szczypiorek, albo Muniek :eviltong:, a teraz to już Burek lub Niedźwiedź. Uwielbiam wymyślać przezwiska:evil_lol: Quote
Estera Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Asia & Ginger napisał(a):No cóż :roll:, jak mi się spodoba, to zawsze mogę zacząć kraść inne psiaki. :eviltong: :evil_lol:To ja chyba wolę aby Ci się nie spodobały :mad: Atena napisał(a):Aż TAKą to nie:eviltong: Najmniejszego z retrieverów:razz:. W sumie to jeszcze nie wiem jakie konkretne rasy będę miała w swoim stadku, ale tą na pewno:loveu:. Szyszka powiadasz:cool3:, szyszunia:loveu: Moje to maja pełno zdrobnień i przezwisk. Dajmy na to z Igora zrobił się Szczypiorek, albo Muniek :eviltong:, a teraz to już Burek lub Niedźwiedź. Uwielbiam wymyślać przezwiska:evil_lol: moje zwierzaki też mają masę przezwisk i Szyszka też pewnie będzie miała :evil_lol: Co do stadka to ja w przyszłości na pewno kiedyś będę miała doga niemieckiego,mastiffa angielskiego i basseta :loveu: Quote
Atena Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ja jestem miłośniczką długowłosych, ew. szorstkich- tak jakoś:razz: Dużo miałam ulubionych i planowanych ras, ale ciągle się upodobania zmieniają. W każdym razie dwie rasy sie nie trzymają i na razie nie chcą puścić. Myślałam też nad aussie, bardzo mi się podobają, ale czy pasują do mnie? Kto wie.;) Quote
Estera Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Ja od kilku dobrych lat choruję na doga i mastifa, wiec wiem, ze na pewno u mnie beda jak tylko w bloku nie bede mieszkac :evil_lol: Ja zawsze lubiłam krótko włose psy z wiszącymi faflami :loveu: Los chciał, że na razie wszystko u mnie długowłose :evil_lol: Quote
Atena Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ja zawsze miałam kundelki, a Berneńczyki nam się spodobały bo takie miśki i już tak zostało. Czasem sobie siedzę i tak na nie patrze i myślę jakie one piękne i jaka ja jestem szczęśliwa, ze je mam. Moje kruszynki:loveu:. Kiedyś byłam zakochana w spanielach:eviltong:. Najpierw w angielskich, potem zainteresowały mnie fieldy. Przede wszystkim dlatego, że to rasa rzadka i nie słyszałam jeszcze by była w Polsce. Też podobają mi się węgierskie owczarki i grzywacze chińskie. Eh, już zaczynam wymieniać :eviltong:, może daj jakieś zdjęcia bo za bardzo sie rozmarzę i spać nie będę mogła. :evil_lol: Quote
Estera Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Zdjęcia mam tylko Szyszki i to przesłane przez hodowcę :) Diuny nie mam i nie będzie, ponieważ popsuły mi się baterie do aparatu :shake: Naładuję je, zrobię jedno zdjęcie i padają :shake: Nie mam do nich siły, więc dopóki nie kupię nowych zdjęć nie będzie :evil_lol: Ale, że Szyszka niedługo się pojawi to pewnie kupię szybko :evil_lol: I jak była jeszcze malutka Dziewczynka nazywa się ISMENA z Kociego Dworu :loveu: Quote
Atena Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ja nic nie mówię, ale czy ona nadal nie jest malutka?:hmmmm::eviltong: Pomyśl sobie, ze moje ważyło z 20 kg jak ja odbierałam, a teraz ciele waży 50 :diabloti:. To dopiero wyrosło! A ja chce by była taka malutka:shake: Heheh, a wtedy nie mogłam się doczekać aż urośnie bym mogła z nią na wystawy jeździć. Ma ładne imię:cool3: gdzie je słyszałam? Quote
Estera Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Atena']Ja nic nie mówię, ale czy ona nadal nie jest malutka?:hmmmm::eviltong: Pomyśl sobie, ze moje ważyło z 20 kg jak ja odbierałam, a teraz ciele waży 50 :diabloti:. To dopiero wyrosło! A ja chce by była taka malutka:shake: Heheh, a wtedy nie mogłam się doczekać aż urośnie bym mogła z nią na wystawy jeździć. :evil_lol: no jest malutka no, ale była mniejsza :eviltong: [quote name='Atena'] Ma ładne imię:cool3: gdzie je słyszałam?:niewiem: Szyszka jest już u mnie! Jest cudowna, kochana, tylko bardzo przestraszona :shake: Diunka ma ją gdzieś... za to Kacper jest w małej zakochany :loveu: Chodzi cały czas i jej pilnuje :loveu: Całą podróż zniosła dzielnie w kocyku, tylko bardzo się trzęsła :niewiem: Ale już przestała i przed chwilką usnęła :loveu: Zjadła kurczaczka z ryżem i warzywkami, trochę pochrupała karmy, zajęła się kurzą łapką. Całe mieszkanie jest już zwiedzone i obwąchane :razz: Nawet kupka była :loveu: Zdjęć na razie nie będzie, bo mój aparat zastrajkował :niewiem: jak "się" naprawi to porobię fotek :loveu: Dziękuję Pani Jagnie za to małe słoneczko :loveu: a to zdjęcia z hodowli ;) Quote
BBeta Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Tak długo ukrywałaś jaką rase wybrałaś, nie chciałaś nic powiedzieć :mad: Więc przyszłam zaspokoić swoją ciekawość :diabloti: http://img156.imageshack.us/img156/9396/dsc09390iz0.jpg :mdleje: :cool3: Quote
Estera Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='BBeta']Tak długo ukrywałaś jaką rase wybrałaś, nie chciałaś nic powiedzieć :mad: Więc przyszłam zaspokoić swoją ciekawość :diabloti: http://img156.imageshack.us/img156/9396/dsc09390iz0.jpg :mdleje: :cool3:Witamy, witamy :evil_lol: Gdyby ktoś mi pół roku temu powiedział, że będę miała yorka... nie uwierzyła bym :diabel: No ale los jak widać lubi płatać figle :D Udało mi się ruszyć aparat...na chwile, ale trochę zdjęć jest ;) Quote
Estera Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 na koniec tyle psa widziałam... Z Diunką :diabel: Djunolec: Quote
Estera Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Kacperrrr No i na koniec, coś nieudolnie postawionego Pozdrawiam i życzę dobrej nocy :loveu: Quote
BBeta Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Słodka :loveu: Ale i tak wole Diune :diabloti: Kocura też masz świetnego :loveu: Quote
limoncia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 super zwierzaczki :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Atena Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zdjęcia:multi: Teraz się trzęsie, a zaraz dom rozniesie:diabloti:. Malutka jest super:loveu: Planujesz wystawy?:razz: Quote
tusia. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dopiero przywędrowałam :sweetCyb:. Witamy kolejnego Yorkaska :Rose:. Maleńka jest boska :megagrin::megagrin::megagrin:. Ojć, chyba LuĆ się zakocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy :razz: Quote
Recommended Posts