Estera Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No forum jestem już od dawna. Jestem tu głównie, aby szuakć domków dla psów z "mojego" schroniska, ale nigdy nie wpadłam na to, aby pochwalić się moją małą :eviltong: A więc od 2,5 roku jestem w niewoli spanielki Diunki :evil_lol: Diunka jest strasznym pieszczochem, uwielbiającym długie spacerki. Jak każdy spaniel jest to mały diabełek, którego kocham :loveu: Oprócz Diunki mieszka ze mną od prawie szcześciu lat kocur perski Kacper ;) No to teraz może przedstawię Wam moje pluszaki :razz: Diunka w wieku około 4 miesięcy :cool3: Kacperek w wieku ok. 3 miesięcy ;) metamorfoza Diuny :evil_lol: Diunka malutka w wieku 10 miesięcy :D Diuna przed sterylką w kwietniu chyba :P tutaj kłaczków już trochę było :P Diuna po sterylizacji Diuna w sierpniu!!! Diuna w październiku Diunka 16 listopoda ;) Diuna 10 grudnia Diuna 24 grudnia Zdjęcia różne ;) No i Kacperek ;) pozdrawiam :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 PIeKNA!!! Cudowne psisko..po prostu fantastyczna:) Quote
Estera Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Dziękujemy za pierwszy i to poztywny komentarz ;:loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Nie ma za co...napisałam szczerą prawdę:)....zapraszam do naszej galerii http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35467&highlight=neru%B6 Pozdrowionka!!! Quote
& Gloria & Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 O kogo moje oczęta widzą! Esterka nareszcie widzę Kacperka! Same ślicznosci! Quote
Estera Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 virginia napisał(a):Esterka nareszcie widzę Kacperka! :loveu::loveu::loveu: mój "mały" włochaty urwis:loveu: fajny mam duet, nie? :D Quote
Estera Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Diunka chciała wszystkim życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;) Quote
Atena Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Świetne! Śliczny spaniel:loveu: Uwielbiam psy z tej grupy:razz: Będe odwiedzać:cool3: I zapraszam do mnie:evil_lol: Quote
Estera Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 witam dziewczyny i dziękuje, że skorzystałyście z zaproszenia :D i za miłą pogawędkę na chacie ;) Quote
goldenka245 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ale kochany :loveu: Zapraszamy do nas i na nowe zdjęcia czekamy bo inaczej:mad: Quote
Estera Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Ciebie też serdecznie witam i dziekuję za odwiedzenie ;) nowe zdjęcia będą....Jak się porobią :P Quote
shirrrapeira Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jaka slodka spanielica, jakie uszka! Cudna i jaka slodka Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 co tam słychać u Diunki?? Kiedy nowe foteczki?:) Quote
Estera Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 DiDDlina85 napisał(a):co tam słychać u Diunki?? Kiedy nowe foteczki?:) Jak się zrobią :razz: Shirrra- cieszę się, że do nas zajrzałaś :loveu: Quote
Dobermania Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ooo, wreszcie umieściłaś link do Waszej galerii!!! Witam:) Pozdrowienia od Kacpra dla Kacpra (:D), od achsa dla Kacpra, od Kacpra dla Diunki i od Lachsa dla Diunki:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 OMG :evil_lol:. Świetne zdjęcie :multi:. Naj naj naj leposze ze wszystkich :cool3: Chociaż wszystkich nie oglądałam (brak czasu ) :roll: Już wiem co będe robić w najbliższym czasie :loveu: (your galeri ) Quote
Estera Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dziękuję bardzo wszystkim, którzy zajrzeli do naszej galerii ;) Cieplutkie zdjęcia, dosłownie robione przed chwilką ;) Quote
Estera Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dobremania! Pozdrowienia od Kacpra dla Kacpra, od Kacpra dla Lachsa, od Diunki dla Lachsa i od Diunki dla Kacpra ;) No i od Kacpra i Diunki dla Ciebie :loveu: Quote
Rauni Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Oooo, śliczne przesiane cudo ma swoją galerię :loveu: Z tym ofutrzaniem po sterylce to będzie jeszcze fajniej/gorzej. Fajniej, bo naprawdę długi, gęsty włos rośnie. Gorzej, bo on jest taki trochę inny i zarąbiście się kołtuni. Quote
Estera Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Już mnie kiedyś nastraszyłaś z tym włosem:evil_lol: Na razie włos się nie kołtuni, a Diunka uwielbia czesanie po brzuszku :loveu: Tylko najbardziej wpienia mnie to, że ok. włosa więcej...Ale nie tylko tam gdzie powinnien. Najwięcej jest go tam gdzie go być nie powinno :angryy: tj. głowa, pysk, łapy, doopcia..... :lol: Cieszę się Rauni, ze do nas zajrzałaś ;) Quote
Recommended Posts