Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edit z 8. 01.: wiedziałam, że te krzywe łapki to nie przelewki:( Trzeba będzie zbadać mu poziom wapnia, itd. a potem załatwić preparaty z wit. D. Skarpeta na AFN.

Salmon to szczeniaczek z Ostrowi Mazowieckiej. Jest jeszcze chudziutki, ale po skończeniu walki z glistami i nicieniami zaczniemy tuczyć maluszka:)
Jest cały czarniuteńki - poza białym krawatem na piersi.
Ma jeszcze przepuklinkę pępowinową. Jest wesoły, grzeczny, zaznajamia się z kotem. Załatwia się na gazety, potem zacznie poznawać świat na zewnątrz:)

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za Salmusiem kolejne odrobaczenie.
Nie lubi lykac tabletek (cos mi sie, kurde, z altem stalo:/ - nie moge polskich znakow diakrytycznych wstawiac :o).

Nie mozemy wiec jeszcze szczepic, czekam na koniec walki z robactwem.

Spi na poslaniu Lachsa (stara prawda zyciowa - wiadomo, cudze lepsze).

Kotem bardzo sie interesuje.

Robi juz nie tylko na gazety:/ Ma w kazdym z pomieszczen miejsce, gdzie bede musiala ZAWSZE trzymac te "psia kuwete", bo nie chce mu sie chodzic do kuchni! :eviltong: :p :diabloti:

Posted

Esp - ze zdjęciami się zbieram i zbieram, dziś je "pociachałam", żeby miały regulaminowe wymiary, już są w photobuckecie, zaraz powklejam.

Tak, tak, proszę o Allegro:)

Posted

Jak w temacie.
Beściak:

Ładnie komponuje się z kolorem gresów:eviltong:

Noski-noski-eskimoski:D

Szczerze mówiąc, to bałam się, jak Lachs zareaguje, bo nawet na szczeniaki zawsze warczy, ale Salmiś jest taki młodziutki, że najwidoczniej Staruszek nie uznał go za konkurencję:cool3: Poczekamy, aż małemu jąderka przywędrują:D:eviltong:

W kryjówce:

Prawie jak w lesie:cool3: :cool3: :cool3::

Posted

Maćko, dziękuję!
Pięknie to zrobiłaś:)
I jeszcze ta adnotacja o dobku i kocie:)
Jakich informacji jeszcze Ci potrzeba?
Salmon, jak to szczeniak, jest żywiołowy i energiczny, trochę szaleje, ale nie niszczy. Jest jeszcze trochę nieufny, boi się hałasów, ale reaguje na swoje imię i załatwia się tylko w swoich gazetowych kącikach.
Toleruje kota (a i pewnie inne będzie tolerował), po szczepieniach i zakończeniu kwarantanny nauczę go chodzić na smyczy.

Posted

Rufusik tez robil na gazety tylko w lazience, ale od czsu jak mu sie poprawilo zdrowko, to i w innych miejscach sie zdaza:razz:
U nas kot rzadzi, a maly to chalby sie z nim bawic i nie bardzo rozumie czemu kicia na niego fuka:eviltong:

Posted

Dobermania napisał(a):
Maćko, dziękuję!
Pięknie to zrobiłaś:)
I jeszcze ta adnotacja o dobku i kocie:)
Jakich informacji jeszcze Ci potrzeba?
Salmon, jak to szczeniak, jest żywiołowy i energiczny, trochę szaleje, ale nie niszczy. Jest jeszcze trochę nieufny, boi się hałasów, ale reaguje na swoje imię i załatwia się tylko w swoich gazetowych kącikach.
Toleruje kota (a i pewnie inne będzie tolerował), po szczepieniach i zakończeniu kwarantanny nauczę go chodzić na smyczy.

Taki informacje wystarczą, wiadomo ciężko zrobić aukcję psiakowi którego się na oczy nie widziało, hodziło mi właśnie o jego zachowanie, zaraz zmodyfikuję tekst. Fotki chciałam wlepić w tekst, ale image szalał i musiałam dodać tradycyjnie :/

Posted
Posted

Dobermania napisał(a):
Dzięki wszystkim za podnoszenie i pomoc.

Jak powstanie wątek Ogryzki będziesz się mogła oddźwięczyć:eviltong: :evil_lol:

Posted

Droga Dobermanio, czyżbyś zapomniała w jakim stanie żyjątko na początku było:shake: Właśnie skończyła ostatni antybiotyk i chyba po badaniach kontrolnych dopiero się zbierzemy:eviltong: