Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znajdzie, znajdzie.U Rufika tez tak bylo cisza, cisza, a potem jak juz byl przyrzeczony tej rodzinie co go adoptowala, to sie ludzie zaczeli o niego dopytywac mailowo i telefonicznie:lol:

Posted

kurcze, zapomniałam daś salmusia na żółte strony GW w tym tygodniu. Jakoś mało przytomna jestem. Ale Salmuś jest na aaaby i w ofercie, więc trzymam kciuki. Przydałyby się też nowe zdjęcia...

Posted

Esperanzo, czy dług na Gagarina za Salmonka (19 zł) został spłacony? W sobotę pewnie pojedziemy na kontrolę i nie chcę mieć nieprzyjemnej sytuacij...

Posted

esperanza napisał(a):
Ja nie byłam na Gagarina od ponad tygodnia. Ostatni raz jeszcze przed wizytą Salmona w lecznicy. Chyba, że ktoś inny spłacił przy okazji. Jeśli nie to zapłacę jutro.

Jak z Felą byłam na wizycie z Dominkiem tj. poniedziałek to zapłaciła za wszystkie psy. Ale proszę dowiedz się jeszcze na 100% od Feli, choć słyszałam że było wymieniane imię Salmonka.

Posted

Pani doktor była bardzo zadowolona z Salmonka. Leki grzybiczne odstawiamy, skórka się pięknie prezentuje, mały urósł i przytył! Trzeba go jeszcze raz odrobaczyć i już może lecieć do nowego domku. :p
Niestety, grzybica przeniosła się na Laksa, któremu wyłysiał czubek głowy i uszy :shake:. Laks jest już w dość zaawansowanym wieku, ma chore serce, więc trzeba bardzo na niego uważać. Też będzie brał leki antygrzybiczne, ale w jego przypadku leczenie jest bardzo kosztowne: ponad 100 zł...
Natomiast Salmon już nie jest taki nieśmiały, bryka i zaczepia do zabawy. Merda na widok każdego gościa, i nawet przyszedłby chętnie na pieszczoty, ale Laks jest zawsze pierwszy :evil_lol: