ara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hop, do góry kolego:cool3: Kto te 10 znaków wymyślił???:mad: kiedyś się tylko hopało potrzebujących i było dobrze... Quote
Maćka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Salmon ma jednego obserwujacego na allegro. Quote
Igusia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Masz cioteczko racje do Lutka podobny:p A czy w tytule watku nie moglo by byc wpisane Ostrow Maz, tak latwiej odszukac wszystkie nasze bidy? Quote
Owieczka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Maćka napisał(a):Nie wiem jak Wam, ale mi Salmon przypomina Lucia glucia :cool3: Kto wie...? Moze z tej samej matki ...? i na wiosnę znowu będa takie maluchy ...:-( Bosze kiedy to się skończy... Quote
Dobermania Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nie tylko obserwatora - jakaś kobieta... wysłała SMS (!!!) (zamiast zadzwonić:/, ale nieważne), żebym jej napisała coś więcej o Salmku, no to napisałam - i już nie odpisała. Takim ludziom serdecznie dziękujemy. Namawiam cały czas byłego męża mojej matki chrzestnej, oni szukają małego, gładkowłosego:) Już mu wydrukowałam najładniejsze zdjęcia wraz z łzawą historią:) Mam nadzieję, że się zdecydują! Trzymajcie kciuki, mocnoooo! Wolę oddać takiej znanej osobie, niż komuś z internetu, kto będzie jeszcze, nie daj Boże, z drugiego końca Polski... A tak to chociaż będę Salmusia widywać:) Quote
ronja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a ja już na smsy nie odpisuję. jak komuś zalezy, to nie bedzie mu szkoda pieniedzy na telefon. wysyłanie smsa na ogłoszenie jest dla mnie niepoważne. raz miałam konwersację smsową z jedną kobietą - ile pies ma lat, jak wyglada, jaki ma stosunek do kotów, psów, dzieci, itp. tych smsów zrobiło się z 6.... i nic Quote
ara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Mały, czarny poszukuje poważnego (nie sesemującego w jego sprawie) domku:cool3: Czyli hop:lol: Quote
Dobermania Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dokładnie!!! Ludzie są żałośni, ale to temat-rzeka:/ Szkoda tylko, że mój czas marnują i robią neipotrzebną nadzieję. Wkurzyłam się, bo spytała, odpisałam jej a ona nic! Czyli co, nie odpowiada jej? Ale nie napisałam nic odkrywczego - w sumie część już była na stronie. Nawet nie napisałam, że jeszcze jest na kwarantannie:/ Nic, co mogłoby zrazić, ale też nie kłamałam. Tacy ludzie mnie dobijają... Wydrukowałam te zdjęcia, ale o tym już pisałam i chyba z tego podniecenia zawiozę ciotce już jutro:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Maćka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Salmona obserwuje trzech użytkowników. Niektórzy czekają do końca aukcji, dlatego zakładam aukcje na krótki okres i potem ponawiam. Trzymam kciuki za dobry domek dla Salmonka. Quote
ara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dobermania, udało Ci się troszkę podtuczyć malucha? Bo Gryzia nadal ma figurę modelki:shake: Quote
Dobermania Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Maćko kochana, dziękuję Ci pięknie!!! Przedłużaj aukcję do skutku! Ja dziś latałam cały dzień po mieście, rozwieszając ogłoszenia w sklepach zoologicznych i w mojej okolicy:cool3: - żeby móc Chudego odwiedzać, jakby co. Nie dam go w żadnym wypadku do innego miasta, chyba że któraś z dogomaniaczek zobowiąże się kontrolować od czasu do czasu warunki, w jakich będzie przebywał Chudziak. No i masz, Aro, odpowiedź:shake: :shake: :shake: On żre jak odkurzacz, robali już dawno nie ma, czasem zdarzy się biegunka, jak wciągnie jakiś ser z podłogi (:shake:), ale niebardzo tyje:/ Przecież to nie przez stres:shake: Rusza się, biega, fakt, ale je też dużo. Umówiona jestem z naszym kochanym panem wetem na czwartek, bo będziemy hurtowo załatwiać zwierzęta (to mi taniej wyjdzie:oops:, bo mama się już śmieje, że ja cały swój pokój na aukcjach wyprzedaję) - Kacpra, krew i EKG Lachsa, recepty na leki nasercowe, potem Salmon i ew. szczepienie, jeśli będzie zdrowy. Btw. założyłam Salmonowi skarpetę na AFN (tak to aluzja:cool3: :cool3: :cool3:). Boże, jak ja bym chciała, żeby on znalazł dobry domek! Już się mama na mnie krzywo patrzy, jak jej codziennie rano, zanim wyjdzie do pracy, wciskam zdjęcia Chudziaka, "żeby pokazała znajomym":p Quote
fona Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Maluszko do góry!! Powdzenia i zdrowka, piesku! Quote
Dobermania Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dziękuję, Fono, za podniesienie:) A TERAZ UWAGA, UWAGA, WIELKA GRATKA!!! SALMEK Z KACPREM!!! Maćko, możesz wkleić na Allegro, chyba że nie da się edytować - wtedy w kolejnej. Ciasno, nie-ciasno, w kupie raźniej!:cool3: :cool3: :cool3: Quote
fona Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No, boskie po prostu! Boskieee. Kot zadofolony, choc w zyciu sie do tego nie przyzna, jak znam kota ;) Quote
Dobermania Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 No ba;) Ale nie tak bardzo zadowolony, gdy Salmek go gania;) albo wyjada mu chrupki:mad: :mad: :mad: :D Bo Kacper, jak to kot, je dystyngowanie i powoli. A Salmek jak odkurzacz:shake: Quote
Dobermania Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Boże, on do tego od paru dni tak jakby "wyłysiał" dookoła oczu, nie wiem, czy nie ma nużycy:placz: Już kolejną aukcję dla niego na bazarku zrobiłam - popodnoście czasem... Jakby co, to czy ktoś pomoże mi zawieźć go na SGGW (nie mam samochodu)? (Ciocie szczeniaczkowe, jak rano wstaniecie, to dajcie znać:-(.) Quote
ronja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ale Salmek wielki w porównaniu z kotem:crazyeye: Quote
ara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dobermania, on chyba strasznie urósł:crazyeye: jak Ci go wciskałam;) to był sporo mniejszy:eviltong: Quote
gdgt Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A ja widziałam Salmonka na żywo i strasznie mi się smutno zrobiło, że nie mogę brać już takich słodkich dzidziusiów! I ma zadarty nosek! Będzie bardzo ładnym psem w przyszłości. Co z tym łysieniem wokół oczu? a nie ma już biegunki? Quote
Owieczka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dobermania napisał(a):Boże, on do tego od paru dni tak jakby "wyłysiał" dookoła oczu, nie wiem, czy nie ma nużycy:placz: Już kolejną aukcję dla niego na bazarku zrobiłam - popodnoście czasem... Jakby co, to czy ktoś pomoże mi zawieźć go na SGGW (nie mam samochodu)? (Ciocie szczeniaczkowe, jak rano wstaniecie, to dajcie znać:-(.) Dobermania a możesz zrobić mu zdjęcie tak z bliska żebysmy zobaczyły te jego wyłysienia? czy się drapie ? czy skóra jest zaczerwieniona w miejscu i okolicach wyłysienia ? :sad: Bosze ciotki trza z nim jechać do weta ...miejmy nadzieje ze to nic poważnego ... Quote
gdgt Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ja cię mogę zawieźć, choć martwię się o korki na ostrobramskiej... Quote
Igusia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 U nas tez tak bylo i wyszedl siewrzb + teraz juz i grzyb:razz: Mamy leczone wszystkie zwierzaki, niestety... Tak wiec ja bym na swierzba stawiala Quote
Igusia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 AAA i proponuje gagarina jednak bo Rufik juz tam na to leczony jest. SGGW chyba drozsza opcja jest... Quote
Maćka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dobermania możesz mi podać do siebie maila ?? Jest osoba chętna na adopcję Salmonka, ale...nie może się do Ciebie dodzwonić. Podała mi nr. te. gdybyś mi podała swojego maila to prześlę do Ciebie treść wiadomości i odpowiesz tej kobiecie. Quote
Recommended Posts