Jagienka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cioteczki kciuki ze zdwojoną siłą potrzebne!!! Puszek po programie był się zaprezentować w pewnym domku, bardzo się Pństwu spodobał, a Państwo bardzo spodobali się Foksi ;) , ale nie wzięli go od razu, tylko mają w niedz przyjechać po puszka do schroniska. Tłumaczyli to tym, że przez trzy dni chcą przygotować dom na przyjęcie psa.... Kciuki!!!!!!! Quote
Isabel Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No to trzymamy kciuki!!! Byle do niedzieli!!! A swoją drogą dziwię się, że tylko jedni Państwo zaoferowali domek takiemu ślicznemu pieskowi. Przecież on jest cudny! Quote
Perfi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 blagam zeby znalazl domek bo ciagle tylko pusiu i pusiu ;) Quote
Kropcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No to trzymamy! :lol: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Jagienka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Puszek już w nowym domu, Państwo sie w nim zakochali za zabój, wyczesany, wypieszczony śpi na swoim nowym posłaniu w otoczeniu mnóstwa zabawek, biega jak szczeniak, jest przeszczęśliwy... :loveu: Quote
Kropcia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Super !! :p :bigcool::bigcool::bigcool: Powodzenia Pusiu :loveu: Quote
Asia_M Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jak wspaniale!!!!:multi: :multi: :multi: Pusiu, żyj długo i szczęśliwie!!! :multi: :multi: :multi: Bądź zdrowy i radosny!!!:multi: :multi: :multi: Prosimy o zmianę tytułu na jakiś wesoły i przeniesienie do działu, który wszyscy lubimy!!!:lol: :lol: :lol: Quote
Anashar Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Puszek w końcu doczekał się swojego domku :multi: :loveu: Quote
Isabel Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cudownie!!! Pusio nareszcie w swoim domku! Wszystkiego najlepszego Puszeczku! Quote
Perfi Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nareszcie :loveu: ciekawe co teraz foksia sobie wynajdzie ;) Quote
Jagienka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Perfi']nareszcie :loveu: ciekawe co teraz foksia sobie wynajdzie ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34080 mówisz, masz.... to jest drugi ulubieniec Foksi :loveu: Quote
Isabel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czy będą jakieś wieści z nowego domu? Bardzo jestem ciekawa jak Puszek się zaaklimatyzował, no i w ogóle co u niego słychać. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Perfi napisał(a):nareszcie :loveu: ciekawe co teraz foksia sobie wynajdzie ;) Ja juz mam od dłuższego czasu swoja ulubioną suczkę ,Sonia mała beżowa z C 5 , Sama bym ją chętnie adoptowała bo jest bardzo podobna do mojego poprzedniego Dżekunia ale niestety domownicy już teraz się burzą , Ona tez jest już nie młoda ma około 10 latek. Była dwa razy w gazecie i ma porozlepiane plakaciki ale musze jeszcze Ciebie poprosić o wklejenie jej zdjęcia na forum :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 W niedzielę jadę do PUSZKA i będę mogła z nim iść na spacerek. A tą małą rudą Sonię zawiozłam dwa tyg.temu do super domku i okazało się ,że ma 11 lat a nie 10. To są następne przykłady ,że są ludzie ,którym los straszych psiaków nie jest obojętny. Quote
Anashar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A ja dzisiaj będąc z Migotką vel Nuczką na spacerze spotkałem Pusia :) Strasznie zadowolony psiak, i ma przesympatycznego Pana :) Rzucał mu piłeczke, a Pusiu zadowolony sobie za nią biegał. Już wklejam zdjęcia :) Quote
Recommended Posts