Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kciuki ze zdwojoną siłą potrzebne!!! Puszek po programie był się zaprezentować w pewnym domku, bardzo się Pństwu spodobał, a Państwo bardzo spodobali się Foksi ;) , ale nie wzięli go od razu, tylko mają w niedz przyjechać po puszka do schroniska. Tłumaczyli to tym, że przez trzy dni chcą przygotować dom na przyjęcie psa.... Kciuki!!!!!!!

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to trzymamy kciuki!!! Byle do niedzieli!!!
A swoją drogą dziwię się, że tylko jedni Państwo zaoferowali domek takiemu ślicznemu pieskowi. Przecież on jest cudny!

Posted

Puszek już w nowym domu, Państwo sie w nim zakochali za zabój, wyczesany, wypieszczony śpi na swoim nowym posłaniu w otoczeniu mnóstwa zabawek, biega jak szczeniak, jest przeszczęśliwy... :loveu:

Posted

Jak wspaniale!!!!:multi: :multi: :multi:
Pusiu, żyj długo i szczęśliwie!!! :multi: :multi: :multi: Bądź zdrowy i radosny!!!:multi: :multi: :multi:

Prosimy o zmianę tytułu na jakiś wesoły i przeniesienie do działu, który wszyscy lubimy!!!:lol: :lol: :lol:

Posted

Perfi napisał(a):
nareszcie :loveu: ciekawe co teraz foksia sobie wynajdzie ;)

Ja juz mam od dłuższego czasu swoja ulubioną suczkę ,Sonia mała beżowa z C 5 ,
Sama bym ją chętnie adoptowała bo jest bardzo podobna do mojego poprzedniego Dżekunia ale niestety domownicy już teraz się burzą ,
Ona tez jest już nie młoda ma około 10 latek.
Była dwa razy w gazecie i ma porozlepiane plakaciki ale musze jeszcze Ciebie poprosić o wklejenie jej zdjęcia na forum :lol:

• 2 weeks later...
Posted

W niedzielę jadę do PUSZKA i będę mogła z nim iść na spacerek.
A tą małą rudą Sonię zawiozłam dwa tyg.temu do super domku i okazało się ,że ma 11 lat a nie 10.
To są następne przykłady ,że są ludzie ,którym los straszych psiaków nie jest obojętny.

Posted

A ja dzisiaj będąc z Migotką vel Nuczką na spacerze spotkałem Pusia :)
Strasznie zadowolony psiak, i ma przesympatycznego Pana :) Rzucał mu piłeczke, a Pusiu zadowolony sobie za nią biegał.
Już wklejam zdjęcia :)