Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka szkoda, że z domkiem nie wyszło. Można się tylko pocieszać, że widocznie nie był to jeszcze TEN domek.
Czy z tą padaczką nie można by było jakoś sprawdzić, porobić odpowiednie badania? Wynik ujemny byłby zachętą dla potencjalnego domku.

Posted

Isabel napisał(a):
Jaka szkoda, że z domkiem nie wyszło. Można się tylko pocieszać, że widocznie nie był to jeszcze TEN domek.
Czy z tą padaczką nie można by było jakoś sprawdzić, porobić odpowiednie badania? Wynik ujemny byłby zachętą dla potencjalnego domku.

Robioną miał krew ale badanie nie wykazało padaczki ani tez jej nie wykluczyło,ja nie wiem czy w arunkach schroniska jest mo,zliwe inne badanie ale zapytam.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Robioną miał krew ale badanie nie wykazało padaczki ani tez jej nie wykluczyło,ja nie wiem czy w arunkach schroniska jest mo,zliwe inne badanie ale zapytam.

takie badanie jest mozliwe tylko w kilku klinichach w polsce - jesli nie jest to ten typ padaczki ktora mozna okreslic na podstawie krwii - kasia z elikiem to przerabiala

Posted

Perfi napisał(a):
byl w dzienniku :(

Był w Wyborczej nie w dzienniku w zeszłym tygodniu ale w jego sprawie nie było żadnego telefonu.
Do dziennika nie ma szans w najblizszym czasie bo mamy duzo psiaków biedniejszych niż Puszek np dwa psiaki bez tylnych łapek ,chociaż on jest moim i Jagi ulubieńcem to jednak musze spróbować umieścić te najbiedniejsze ,które sa albo dłużej w sch. albo bardzo kaleke bez szans na adopcje w schr.,a miejsce w Dzienniku mamy raz na 3 tygodnie.
mam nadzieję ,że Puszek taki piękny psiak jednak znajdzie domek .Dzisiaj z tego co wiem znowu był na badaniach więć może okaże się że z nim wcale nie jest tak żle i znajdzie się cudowny domek.

Posted

Jagienka napisał(a):

:lol: :lol: :lol: Czy on na tym zdjęciu ma dosyć ;) :evil_lol:

Aga napewno ma dośc schroniska i bardzo tęskni do przytulania ,a wie że to tak na krótko jak zawsze.
Serce mi się ściska ,że nie mogę znaleść domku Pusiowi ,a teraz jeszcze Oskarek nie daje mi spokoju.Chyba się wykończe .

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Aga napewno ma dośc schroniska i bardzo tęskni do przytulania ,a wie że to tak na krótko jak zawsze.
Serce mi się ściska ,że nie mogę znaleść domku Pusiowi ,a teraz jeszcze Oskarek nie daje mi spokoju.Chyba się wykończe .

Foksia nie możesz się wykończyć!! Trzymam kciuki za niedziele, może z suczki łagodnej Pan zmieni zdanie na Puszka nie-kastrata-chorego. :roll:

Posted

Jagienka napisał(a):
Foksia nie możesz się wykończyć!! Trzymam kciuki za niedziele, może z suczki łagodnej Pan zmieni zdanie na Puszka nie-kastrata-chorego. :roll:

Niestety pan ma suczkę nie sterylizowaną , Byałam dzisiaj u Pusia ale tylko go pomiziałam przez kratki.

Pokazywałm też Puszka pani co dzwoniła w sprawie Romka ale stwierdziła że woli jednak suczkę i wzieła z A1.
Niestety jak ludzie słysza padaczka od razu im się psiak nie podoba , anie mogę zataić bo i tak wet.powie że ma wisane podejrzenie padaczki jak to było dzisiaj w przypadku Pedra.
Pana Tomka prosiłam bardzo żeby przyjechał bo powiedział,że na taka pogode nie miał przyjeżdzać.
Ale jak mu powiedziałam,że na szpitaliku jest starsza pogryziona dotkliwie przez inne psiaki suczka ,która jest w schr. od 2001 roku to powiedział ,że przyjedzie i zobaczy bo wszystko zalezy od jego suczki ,która lubi być agresywna.

Posted

Anashar napisał(a):
Przydałoby się aby Puszon w końcu pojechał do domku... Ale trza być dobrej myśli :)

ahhhhaaahahahaaha PUSZON :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre dobre ;)