Foksia i Dżekuś Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 http://img460.imageshack.us/img460/4593/obraz009yz0.jpg Puszek znajduje sie w Krakowskim schronisku od 6 wrzesnia 2006r, zostal oddany przez wlascicieli.. Twierdzili oni ze pies ma padaczke , a tym czasem do tej pory ich stwierdzenia nie potwierdzily sie..Piesek BARDZOO potrzebuje domku w ktorym znajdzie milosc i pieszczoty..Kiedy wyprowadzalam go na spacerek tulil sie jak tylko mogl..Niestety teraz nie moge go wyprowadzac bo zostal przeniesiony do inego boksu :(.. Bardzo prosimy o pomoc dla naszej maskotki.. :placz: Quote
Jagienka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Puszek: Puszek jest naprawde baaardzo przytulastym i spokojnym psiakiem... Wyprowadzalismy go co tydzień, teraz jak koleżanka pisała wyżej nie mamy takiej możliwości, jak Nas zobaczył to zamarł... a mnie serce zamarło... Quote
Magdina Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 rany julek tyle jest tych biedactw:( dam go do wyborczej krakowskiej! Quote
Jagienka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Magdina napisał(a):rany julek tyle jest tych biedactw:( dam go do wyborczej krakowskiej! dziekuje :loveu: Quote
moana Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jagienka napisał(a):Puszek: Piękny Nochalek. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom.... :roll: Quote
moana Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A ten rudy korpusik z ostatniego zdjęcia do kogo należy, Jagienko?? Quote
Jagienka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 moana napisał(a):A ten rudy korpusik z ostatniego zdjęcia do kogo należy, Jagienko?? To jest psiak niezwykłej urody, jest w schronisku od szczeniaka, co niezbyt dobrze wpłynęło na jego psychike. Jednym słowem, psiak jest albo zdziczały, albo go rozpiera energia magazynowana od ponad roku w czterech ścianach. Jest nad wyraz ruchliwy... :roll: Quote
moana Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Achaaa.... Jestem świeżo po lekturze "Zapomniany język psów" i wiem, że i w takich przypadkach można pomóc psu... Tylko gdzie tu znaleźć kogoś kto się tego podejmie... :roll: Quote
Patsi Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Podnoszę pieski, spójrzcie na jego cętkowane łapeczki:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Magdina napisał(a):rany julek tyle jest tych biedactw:( dam go do wyborczej krakowskiej! Jesli mozna to bardzo prosimy on jak wczesniej pisałam jest bardzo przytulasnym psiakiem i bardzo potrzebuje domku tym bardziej ,ze teraz nie mamy mozliwosci go poprzytulac wiec psiak naprawde cierpi. :modla: :modla: :modla: prosimy o domek Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a wiec to jest puszek :) myslalam o innym... Quote
Magdina Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 napiszcie mi kilka slow o psiaku,wiek ,wielkosc to go dam do gazety Quote
Jagienka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Magdina napisał(a):napiszcie mi kilka slow o psiaku,wiek ,wielkosc to go dam do gazety Puszek sięga do półłydki, jest baardzo kudłaty. Na spacerze wystarczy się nim zainteresować, a momentalnie się przykleja i trzeba pieścić, pieścic, pieścic... Uwielbia sie przytulać, na smyczy ładnie chodzi. Jest to bardzo spokojny psiak, idealny na kanape w postaci maskotki rodzinnej. Skoro został przeniesiony z A1 znaczy to, ze nie przyjmuje żadnych leków, ale nie jest to tak naprawde wyznacznikiem jego zdrowia. jednym słowem na temat zdrowia ja przynajmniej nie wiem nic. Na wszelkie zabiegi pielegnacyjne reaguje tak jak na wszytsko, spokojnie. Quote
Magdina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jeszcze jakies dane kontaktowe,zeby ktos zainteresowany wiedział gdzie dzwonic:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Jutro jedziemy do schroniska ,może się nam uda wyprowadzić h1 ,bo strasznie mi żal Pusia. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Jutro jedziemy do schroniska ,może się nam uda wyprowadzić h1 ,bo strasznie mi żal Pusia. Udało się wyprowadziliśmy cały boks H 1,bo była Ola, Kasia ,Maciek,Bartek i ja z córką.Puszek był bardzo szczęśliwy i strasznie sie do mnie wtulał żeby go tylko pieśćić .Maciek wklei zdjęcia Puszka. Niestety jego szczęście szybko mineło i jak został odprowadzony do boksu jeden psiak przyprowadzony z A1 zaczą sie do niego dobierać ,a za to samo został przeniesiony.Aż się boję jak tam się psiaki maja po dzisiejszej nocy .:shake: Musimy Pusiowi znaleść domek. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Jagienka napisał(a):To jest psiak niezwykłej urody, jest w schronisku od szczeniaka, co niezbyt dobrze wpłynęło na jego psychike. Jednym słowem, psiak jest albo zdziczały, albo go rozpiera energia magazynowana od ponad roku w czterech ścianach. Jest nad wyraz ruchliwy... :roll: Wczoraj psiak był na spacerze i faktycznie rozpiera go energia ale po zatym tez lubi się pieścić a to że jest ruchliwy to jego zaleta bo przeciez są fani żywiołowych pieseczków bo mozna z nimi poszaleć ,jeżdzić na wycieczki .;) Quote
Jagienka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Biedny Puszek, a on taka sierotka przecież, taka przytulanka. :shake: :placz: Quote
Jagienka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Puszek to psiak na kanapę, bardzo czuły i wrażliwy. Stonowany dojrzały 6-letni Pan. Kiedyś był małą maskotką, chwilową przyjemnością. Został oddany do schroniska z powodu choroby, której objawów w schronisku jak dotąd nie widać. Pięknie chodzi na smyczy, jest wpatrzony w człowieka, garnie się do ludzkiej ręki. On kiedyś kochał, lecz nie był kochany... Czy to TY pokochasz Puszka? Czy pozwolisz Puszkowi pokochać właśnie Ciebie? Quote
Magdina Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 czekam na info czy moge go wrzucuc do autogiełdy slaskiej!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Magdina napisał(a):czekam na info czy moge go wrzucuc do autogiełdy slaskiej!! Magdina ja dzisiaj jak tylko Maciek prześle mi zdjęcia Puszka bez krat (bo gdzieś mi się wczesniejsze zapodziały ,a Maciek zrobił wczoraj nowe)to prześlę do pana kierownika wraz z opisem od Jagieńki jak wyrazi zgode to Camara obiecała umieścic Puszka w Gazecie Wyborczej ale jezli możesz go jeszcze umieścić w autogiełdzie to wydaje mi sie ze czym wiecej tym lepiej:lol: Quote
Figasia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 o boziu co za słodziaczek,jak on te obie łapki tam wepchal w te kraty.no widac ze on to przylepa taka.malenki szukaj domku.hopaj jak najwyzej. Quote
Recommended Posts