Cantadorra Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Igorek ciągle bez domku, ale nowe ogłoszenia, to nowa nadzieja. Igorku, nie obraź się na mnie, pozwolę sobie zaprosić na bazarek z unikalną biżu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228278-Artystyczna-srebrna-bizuteria-duzy-piekny-wisior-na-Rudego-i-Sare-do-20-06-2012 Quote
Alla Chrzanowska Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Co słuchać u mego onkowego ulubieńca? Quote
joteska Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Igor ma sie bardzo dobrze, ma apetyt, jest wesoły i żywy :) w odróżnieniu od stanu reakcji na ogłoszenia :grab: z uwagi na szybka przemianę materii worek karmy ma sie ku końcowi , zamówiłam mu Joserę sensi 15kg , którą bardzo dobrze toleruje i 5 malych puszek animondy dla seniorków ( bo na wiecej juz bardzo nie ma pieniążków) opłaciliśmy też z rozliczeń z DT wizyta u weta 56zł leki - antybiotyk, probiotuki 28zł przejazdy/ paliwo 20zł razem 104 zł dodatkowo przesłałam za hotelik 320zł za lipiec bo niebawem wyjeżdżamy na krótko i nie chciałabym zalegać z płatnością razem poszedł przelew 424zł i jeszcze troszkę domowego uśmiechniętego Igora :) ale u Was zieloniutko rudynpm :) Quote
rudynpm Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Fajny ten Igorro. A zielono...to zależy z której strony;) Quote
unixena Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Odwiedzam Igorka ,cmokasy zostawiam .Chlopaczek teraz ma jak na wczasach ,zielen ,dobra opieke .Oby mu w koncu dobry domek sie nadarzyl ... Quote
Alla Chrzanowska Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Też zaglądam ucałować ten słodki pycholek... Quote
joteska Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Alla Chrzanowska']Też zaglądam ucałować ten słodki pycholek...[/QUOTE] :) Igor na pewno ucałowałby ciocie z nawiązką on bardzo lubi lizać po twarzy ;) przyszła Alluniu deklaracja od Ciebie 20zł , pięknie dziękujemy! Igor całkiem nieźle znosi upały, ma bardzo dobry apetyt, troszkę łzawią mu oczy ale nie ropieją, rudynpm przemywa mu czarną herbatą, jak nie minie to będą kropelki jak na razie odpukać uszka sa ok :) nie ma nawrotu Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 A ja lubię, jak mnie psy liżą. Tak więc powiedzenie: "pies ci mordę lizał" w moim przypadku zalicza się do dobrych życzeń:) Quote
joteska Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Mi też pies Ci mordę lizała zupełnie nie uwłacza, a wręcz przeciwnie ;) przyszły kolejne wpłaty deklaracji stałych dla Igorka od doroty1 10zł i Eli W za czerwiec i lipiec 60zł- bardzo dziękujemy:multi: rudynpm jak Igorek znosi upały? czy on boi sie burzy? przestał chłopak niszczyć sprzęty domowe? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Całkiem inny psiak! Ale cudownie wygląda, o wiele młodziej niż kiedy u mnie był... miło patrzeć! Quote
DONnka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Zagladam do Igorka :loveu: Coś rudynpm długo się nie odzywa :roll: Mam nadzieję, że wkrótce ucieszy nas nowymi wiadomościami i fotkami Igorka :) Quote
Cantadorra Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pozdrawiam gorąco Igorka, pięknego chłopczyka. Quote
rudynpm Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 U Igorro wszystko ok. Oczy w lepszym stanie, codziennie przemywamy. Iguś dzisiaj nas bardzo zaskoczył, bo zakumplował się z Harrym rozrabiaką. Biegają razem, podgryzają się. Jestem w szoku, bo z marszu stwierdziłam, że mogą się ścinać, więc na dwór wychodzili osobno. A tu takie pozytywne zaskoczenie. Dzisiaj zbieraliśmy maliny i okazało się, że Igor bardzo je lubi:) Quote
rudynpm Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='DONnka']Zagladam do Igorka :loveu: Coś rudynpm długo się nie odzywa :roll: Mam nadzieję, że wkrótce ucieszy nas nowymi wiadomościami i fotkami Igorka :) DONnka malo sie odzywam, bo komputer mi padl. Fotki beda. Jeszcze mi klawiatura plata figle i nie mam polskich znakow.:shake: Quote
joteska Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Igor ciagle zaskakuje hm.., ze dogada sie z drugim rozrabiaką to akurat mnie już nie dziwi:evil_lol: dzięki na info rydynmp, jakby jakieś aktualne fotki dało sie chociaż telefonem zrobić byłoby super Quote
Alla Chrzanowska Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Fajne wieści:) Cieszę się, że Igorek ma się tak dobrze Quote
joteska Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 (edited) byłam z wizyta u Igorka, jego sytuacja zdrowotna się pogorszyła:shake: ma znów ropne zapalenie prawego ucha, wewnątrz jest żywa cuchnąca ropa, przy tym zapalenie spojówek, sierść matowa, wygląda nieciekawie, rudynpm zabrała go na szybko do weta w celu wyczyszczenia ucha i pobrania kolejnego posiewu, na razie zanim przyjdą wyniki dostał Otomax do zakraplania 2 x dziennie, ma mieć kontrolę w przyszłym tygodniu, załamałam się.. ponadto Igor jest jakiś pobudzony, ciagle podskakuje, prosze Cie rydynpm byś go puszczała by pobiegał na posesji możliwie często z tymi psiakami, które toleruje, on musi mieć dużo ruchu do DT przywiozłam mała kruszynę szczeniaka, no i Igor złapałby małą za szyję, zdecydowanie nie lubi małych puszystych psów:mad: Edited July 22, 2012 by joteska Quote
unixena Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Prosimy o nowe fotki Igorka .Tez mnie bardzo zmartwil fakt ,ze chlopaczkowi sie pogorszylo .:shake: Quote
joteska Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Igorowi podobno lzej po kropelkach do uszu..nie łatwo daje je czyścić i zakraplać, trzeba go trzymac i to w kagańcu, ma juz tyle przykrych doświadczeń z tym związanych Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 pobudzenie może być związane z dyskomfortem ucha... bądź innego bólu... moja Tola jak się okazało ma tak samo. Jak tylko zaczęła popuszczać mocz, stała się agresywna wręcz. Mnóstwo badań, leków... pies przez to jest pobudzony. Quote
joteska Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Igor ma dziś kontrole u weta, czekamy na wyniki posiewu. Przy zakraplaniu uszka już tak nie panikuje Quote
Recommended Posts