Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igor ma sie bardzo dobrze, ma apetyt, jest wesoły i żywy :) w odróżnieniu od stanu reakcji na ogłoszenia :grab:
z uwagi na szybka przemianę materii worek karmy ma sie ku końcowi , zamówiłam mu Joserę sensi 15kg , którą bardzo dobrze toleruje i 5 malych puszek animondy dla seniorków ( bo na wiecej juz bardzo nie ma pieniążków)

opłaciliśmy też z rozliczeń z DT
wizyta u weta 56zł
leki - antybiotyk, probiotuki 28zł
przejazdy/ paliwo 20zł
razem 104 zł
dodatkowo przesłałam za hotelik 320zł za lipiec bo niebawem wyjeżdżamy na krótko i nie chciałabym zalegać z płatnością
razem poszedł przelew 424zł

i jeszcze troszkę domowego uśmiechniętego Igora :)

ale u Was zieloniutko rudynpm :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Też zaglądam ucałować ten słodki pycholek...[/QUOTE]
:) Igor na pewno ucałowałby ciocie z nawiązką on bardzo lubi lizać po twarzy ;)

przyszła Alluniu deklaracja od Ciebie 20zł , pięknie dziękujemy!

Igor całkiem nieźle znosi upały, ma bardzo dobry apetyt, troszkę łzawią mu oczy ale nie ropieją, rudynpm przemywa mu czarną herbatą, jak nie minie to będą kropelki
jak na razie odpukać uszka sa ok :) nie ma nawrotu

Posted

Mi też pies Ci mordę lizała zupełnie nie uwłacza, a wręcz przeciwnie ;)
przyszły kolejne wpłaty deklaracji stałych dla Igorka od doroty1 10zł i Eli W za czerwiec i lipiec 60zł- bardzo dziękujemy:multi:

rudynpm jak Igorek znosi upały? czy on boi sie burzy? przestał chłopak niszczyć sprzęty domowe?

Posted

U Igorro wszystko ok. Oczy w lepszym stanie, codziennie przemywamy. Iguś dzisiaj nas bardzo zaskoczył, bo zakumplował się z Harrym rozrabiaką. Biegają razem, podgryzają się. Jestem w szoku, bo z marszu stwierdziłam, że mogą się ścinać, więc na dwór wychodzili osobno. A tu takie pozytywne zaskoczenie. Dzisiaj zbieraliśmy maliny i okazało się, że Igor bardzo je lubi:)

Posted

[quote name='DONnka']Zagladam do Igorka :loveu:
Coś rudynpm długo się nie odzywa :roll:
Mam nadzieję, że wkrótce ucieszy nas nowymi wiadomościami i fotkami Igorka :)

DONnka malo sie odzywam, bo komputer mi padl. Fotki beda. Jeszcze mi klawiatura plata figle i nie mam polskich znakow.:shake:

Posted

Igor ciagle zaskakuje hm.., ze dogada sie z drugim rozrabiaką to akurat mnie już nie dziwi:evil_lol:
dzięki na info rydynmp, jakby jakieś aktualne fotki dało sie chociaż telefonem zrobić byłoby super

Posted (edited)

byłam z wizyta u Igorka, jego sytuacja zdrowotna się pogorszyła:shake: ma znów ropne zapalenie prawego ucha, wewnątrz jest żywa cuchnąca ropa, przy tym zapalenie spojówek, sierść matowa, wygląda nieciekawie, rudynpm zabrała go na szybko do weta w celu wyczyszczenia ucha i pobrania kolejnego posiewu, na razie zanim przyjdą wyniki dostał Otomax do zakraplania 2 x dziennie, ma mieć kontrolę w przyszłym tygodniu, załamałam się..
ponadto Igor jest jakiś pobudzony, ciagle podskakuje, prosze Cie rydynpm byś go puszczała by pobiegał na posesji możliwie często z tymi psiakami, które toleruje, on musi mieć dużo ruchu
do DT przywiozłam mała kruszynę szczeniaka, no i Igor złapałby małą za szyję, zdecydowanie nie lubi małych puszystych psów:mad:

Edited by joteska
Posted

Igorowi podobno lzej po kropelkach do uszu..nie łatwo daje je czyścić i zakraplać, trzeba go trzymac i to w kagańcu, ma juz tyle przykrych doświadczeń z tym związanych