unixena Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Igorku .... blondynka Xenia czeka ....Paluchy zacisniete na maksa . Quote
joteska Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 (edited) Igor pojechał do super fajnego domku :):multi:, ma przyjacielską żywą i piękną haszczkę Xenię za koleżankę, przemiłych nowych opiekunków. Mieli wcześniej dużego psa zabranego ze schroniska- zył 15 lat. Igor będzie miał stały dostęp do ogródka i domu. Jedzenie jakie chce gotowane lub karmę. Do weta i to bardzo dobrego jest 8km. Psiaki od razu sie zaprzyjaźnili, ludzie wygłaskali go, Igor właściwe od razu nabrał do nich zaufania jakby ich wyczuwał. Trochę piszczał przy bramie jak odjeżdżałam , ja poryczałam ze wzruszenia, gdzieś pod skóra jestem dobrej myśli bo dom bardzo prozwierzecy. Obok mają piękny sosnowy las- Państwo i ich dzieci cieszą sie na wspólne spacery. Mam wielką nadzieję, że wszystko sie dobrze ułoży :) Edited September 14, 2012 by joteska Quote
unixena Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Igorku duzo ..duzo ..szczescia .....miejmy nadzieje ,ze tym razem juz zostaniesz w tym domku .Kochaj i badz kochany chlopaczku .Niech to bedzie juz koniec tulaczki . Quote
rudynpm Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 (edited) Powodzenia Igorku. Zasłużyłeś, żeby mieć własny dom. A dla Ciebie Jotesko wielki ukłon za Twoją determinację i oczywiście dziękuję Wszystkim w imieniu Igora, którzy pamietali o nim. Edited September 14, 2012 by rudynpm Poprawa literówki. Quote
DONnka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Igorku :loveu: Niech to już będzie ten jeden jedyny dom, który czekał właśnie na Ciebie :modla: Wspaniała wiadomość :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Jotesko, ja już chwilami wątpiłam, ale Ty się nie poddałaś :):):) Jesteś wielka :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Cantadorra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Bardzo cieszę się, że Igor zaprzyjaźnił się z haszczką, zresztą piękną :) Kawał dobrej roboty :) Liczę, że to już koniec jego przygód z domami, że to już Igorka docelowy dom. Igorku, życzę szczęścia. Zasłużyłeś psiaku i wszystkie cioteczki, co o to starały się nieustannie :) Quote
joteska Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Igor już jest po uczcie i deserze z kostek, wypieszczony, razem z Xenią rozłożony pochrapuje na włochatym dywanie, jest spokojny i grzeczny- tak teraz wiem, ze psy czują, psy tez wybierają ludzi! Ryczę ze wzruszenia jak głupia, teraz mija 11 miesiąc Igorkowej tułaczki... jak czekaliśmy na łące pod Radzyminem na spotkanie ( bo przyjechałam w umówiony punkt o 1,5 godz za wcześnie bojąc sie czy sie nie zgubie ;) ) pochodziliśmy sobie, pogadaliśmy, wytuliłam go, on mnie wylizał, dałam jedzonko- czułam, ze to koniec tej wędrówki, że się żegnamy. Chyba nikt do tej pory nie strzelił mu tak długiego monologu :lol: Dzięki Wam Wszystkim , którzy jego i mnie wspieraliście, pomagaliście w każdej złej trudnej chwili, dawaliście domek nad głowa i jeździliście do wetów, robiliście bazarki, ogłaszaliście, radziliście, podtrzymywaliście na duchu, że to co robimy ma sens- za to wszystko DZIEKUJĘ WAM W CAŁEGO SWOJEGO SERCA I IGOR JESTEM PEWNA TEŻ gdyby umiał mówić :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mala_czarna Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Rzadko tu zaglądałam, ale życzę szczęścia Igorkowi, tym bardziej, że miałam okazję poznać go osobiście. Wiesz co Joteska? Pamiętasz jak rozmawiałyśmy o zdjęciach z pierwszego domku? No to patrzę sobie na te dzisiejsze, i jestem pewna, że to właśnie ten dom, gdzie Igor miał trafić. Quote
joteska Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 od córki Państwa- Karoliny dzień dobry Pani Jolu, też strasznie sie cieszymy, że Igor jest z nami, właśnie koło mnie leży, haha. :) z Xena sie dogadują, ale oczywiście ona chce rządzić . :) popytamy sąsiadów i znajomych , czy chcieli by jakiegoś pieska, bo przecież fajnie by było , jakby jakiś psiak trafił do dobrego domu . w każdym bądź razie Igor na pewno będzie miał u nas jak w raju , już ma swój mini materac u rodziców w pokoju , na którym sobie śpi, i chrapie, haha. ;) kupimy mu wszystko co trzeba, a preparat będziemy mu dawać, to na pewno. :) i wie pani, nie dziwie się, że się pani rozkleiła, bo dużo serca i pracy pani włożyła w utrzymanie i wyleczenie Igorka, strasznie sie ciesze , że jest z nami. ;) Quote
joteska Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Noc w nowym domku minęła spokojnie, Igor nażarł się tak , ze było czuć w powietrzu heheh;) podobno spał na swoim materacu i chrapał Karolina zabrała dziś Xenie i Igora do lasu na długi spacer. Igor podobno bardzo ładnie chodził blisko niej, nie ciągnął, chyba sobie ja właśnie w szczególności upodobał. Xenia uczy go wszystkiego, rytuałów i porządków domowych, ogrodowych i nie tylko, liże go po uchu, świetnie sie razem bawią, jak ma dość szybko daje mu znać a Igor jak na dżentelmena przystało dostosowuje tzn ustepuje damie. Wczoraj wskoczył na łózko czego Xeni nie wolno, szczeknęła i Igor myk grzecznie wrócił na dywan. Dziś Igor już stróżował, tzn kila razy zaszczekał przy bramie, jest czujny.Podoba się sąsiadom:evil_lol: przychodzili go oglądać :) najpiękniejsze słowa jakie można usłyszeć to : dziękujemy za wspaniałego psa:loveu: my dziękujemy za ta adopcję!!!! takie rodziny powinny być klonowane :) kiedy pies znajdzie anioła lub anioły całe niebo sie cieszy! Quote
DONnka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 No teraz to ja się rozkleiłam :oops: Igor taki spokojny, rozluźniony... Niesamowite, po jednym dniu już zachowuje się tak jakby mieszkał tam od zawsze :) To chyba naprawdę właśnie TEN dom, na który chłopak czekał !!!! Quote
bela51 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Wspaniała wiadomosc ! Zreszt,a to juz kolejna dzisiaj.:lol: Bardzo sie ciesze i zycze Igorkowi i jego nowym wlascicielom długich, szczesliwych wspolnych lat.:loveu: Quote
Cantadorra Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ostatnie dni obfitują w adopcje. Tak się cieszę, tym bardziej, iż Igor jest psiakiem doświadczonym, który był oddawany. W związku z tym wszystkim jeszcze bardziej raduje się serce czytając takie newsy. Zosia123 ma w schronie Kosmo, który wrócił z adopcji już jakiś czas temu i nie ma środków, żeby go wyciągnąć. Zajrzyjcie, poradźcie, pomóżcie.Onek jest pięny, z łatką agresora i ma chore uszka i nikt w schronie go nie leczy :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/218787-%C5%9Aliczny-owczarek-niemiecki-WR%C3%93CI%C5%81-DO-SCHR-SZUKAMY-DO%C5%9AWIADCZONEGO-DT-DS! Zajrzyj Donko, Jotesko, Unixeno. Jotesko, Ty chyba miałaś deklaracje na Rudego lub Helę, nie pamiętam. Rudy znalazł dom. Jednak jeszcze nie wiemy, czy nie będzie musiał wrócić. Piszę, bo nie zaglądasz na wątek i może nie wiesz :) Quote
joteska Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 tak, tak Kosmo widziałam wcześniej, to przepiękny cudowny pies.. nie miałam deklaracji na Rudego ale wiem, ze Gosia wiozła go do domku, to wymaga czasu i dużej cierpliwości by już tak ogarnięty przez fur dzikusek nabrał ogłady w nowym domku...oby mu dali szansę Quote
Alla Chrzanowska Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Igorku! Trochę "mój" piesku! Jestem szczęśliwa i ... płaczę. Należało Ci się, po prostu należało. Szczęśliwej nowej drogi życia Maleńki i dużo radości dla Twoich Ludzi. Quote
joteska Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Alla Chrzanowska']Igorku! Trochę "mój" piesku! Jestem szczęśliwa i ... płaczę. Należało Ci się, po prostu należało. Szczęśliwej nowej drogi życia Maleńki i dużo radości dla Twoich Ludzi.[/QUOTE] Allu :) pamietasz? [quote name='Alla Chrzanowska']Ci ludzie nie zasługiwali na Igorka, on znajdzie prawdziwy dom i to niedługo![/QUOTE] Quote
Alla Chrzanowska Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Bo bardzo chciałam, by Igorek znalazł Dom, prawdziwy i wierzę, że to jest ten Dom:) Quote
Cantadorra Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Zaglądam i cieszę się z informacji on line :) Quote
Kajka_72 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Dlugo nie bylo mnie u Igorka, a tu takie wiesci:multi: Dla takich informacji warto zyc. Jestem pewna, ze Igorek i jego nowi Panstwo bede zyli razem dlugo i szczesliwie :) Fajnie jest poryczec ze szczescia. Igor i jego kolezanka to przepiekny duet. Jolu , a Tobie dziekuje za cierpliwosc, oddanie Igorkowi i za to, ze sie nigdy nie poddalas. Stoczylas dluga walke o szczescie dla tego psiaka. Zaprocentowalo :) Los Ci za to zaplaci ...wierze, ze" ile dajesz , tyle dostajesz ". sciskam mocno. Quote
joteska Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 wielka radość jest nas wszystkich :) ale największa jak wnioskuję z relacji to radość Igora. Tak dla takich chwil, dla takiej przyszłości psiej niedoli- warto poświęcić wszystko. Chłopak jest szczęśliwy, jest głaskany i przytulany, cieszy sie jak dziecko, bardzo dobrze sie z Xenia dogadują i dużo ze sobą bawią- nawiązała sie psia sztama. Ma ciepły troskliwy dom. Igorek był wykapany- zmył z siebie sporo brudu, teraz jest lśniący i czyściutki, wykarmiony- Pani specjalnie gotuje pieskom. Karolina profesjonalnie ;) go wyczesała. Wie , ze jest chciany i kochany- w odwdzięce chłopak już misję sobie znalazł- stóżuje- a szczek ma taki , ze przechodzień na druga stronę drogi uciekł- Państwo cieszą sie z tego bo Xenia by wylizała nawet złodzieja:evil_lol: nowe zdjecia z domku http://www.facebook.com/media/set/?set=a.103471903023033.4565.100000806723184&type=1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Jakie cudne wieści. Tak, dla takich wieści warto żyć. Quote
joteska Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 wierzę, że Igorek zostanie w swoim domku na zawsze, tak jak Państwo mówili od początku :) kochani zajrzyjcie proszę na watek innego skrzywdzonego oneczka, który zapada sie z ogromnej tęsknoty w schronie, zaczął chorować, czas dla niego i szanse nieubłaganie mijają, serce pęka :-(. Czy będzie kiedyś szczęśliwy tak jak Igor? http://www.dogomania.pl/forum/threads/232403-Cezar-najsmutniejszy-ze-smutnych-onków-ma-tylko-numer Quote
Cantadorra Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Tak wspaniale i utopijnie by było, gdyby wszystkie psiaki miały takie domy jak Igor......... Quote
Recommended Posts