Cantadorra Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Widzę, że dużo się u Igorka zmieniło. Do dobrego szybko się chłopak przyzwyczai i teraz tylko dobry domek. Tego Igorkowi życzę nieustannie...... Quote
Alla Chrzanowska Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Zaglądam do Igorka. Tak domek to jest to, czego mu potrzeba. Quote
unixena Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Igor to idealny pies i naprawde az dziw bierze ,ze nikt sie nim nie zainteresowal z ogloszen .Ale nie mozna tracic nadziei ...poki co chlopaczek ma fajny domowy hotelik ,taka rodzine zastepcza ...Cmokasy dla Igorka . Quote
rudynpm Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dzisiaj się trochę poczesaliśmy. Ale nie za bardzo widać. Trochę roboty przed nami. Igor to maniak samochodowy. Dzisiaj otworzyłam klapę, a Igor od razu wskoczył. Potem nie mogłam zamknąć, bo wyrzucałam Igora z auta, próbowałam sięgnąć do klapy, a pies już był z powrotem. Igor właził na mnie. Efektem jest połamane krzesełko ogrodowe;) Quote
DONnka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 A to łobuziak :razz: Widać ma w sobie duszę podróżnika :cool3: Cieszę się, że jest u Ciebie, rudynpm :) Jak tam jego uszka ??? Jest choć trochę lepiej ? Quote
unixena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Igorek sie rozbrykal a nam sie miny wesela ....Toz lapserdak wszedzie go pelno . Quote
joteska Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 podobno Igor błyszczący i pachnący jest, qoopale jak malowane na Joserze ;).Jak jechaliśmy do DT to macałam mu uszka ale nie było reakcji, rudynpm mówi, że dr nie widział ropy, jest niewielki stan zapalny więc chyba antybiotyk tak zapobiegawczo dostał. Ładuje sie na kolana jakby był małym szczeniakiem, to i podarł pazurami hustawke w ogrodzie, jak tak dalej będzie rudynpm kochał to będziemy bulić odzkodowanie za zniszczenia:evil_lol: dziś zliczyłam wszystkie wpływy z bazarku Igorowego jaki w rozmachem urządziły tayga i unixena- sumarum 1199,51zł:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: bardzo w imieniu Igorka dziękuję:loveu: Quote
blackgerl Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 dla igorka wreszcze zaswieciło słoneczko:loveu: odby tak dalej:) ciesze sie bardzo:) Quote
joteska Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Igor poczuł sie jak w domu, stróżuje przy płocie razem ze stadkiem, pilnuje domu, nie odstępuje rudynpm na krok ;) ostatnio wspiął sie wyżej by dostać do worka z karmami złodziej mały. W przypływach miłości ni stąd ni zowąd podskakuje by dawać buzi. Z kotami do tej pory ok, wyczuwa niekastrowane psy i nad nimi staje- albo sprawdza albo chce dominować. Charakterek Igorek to ma ale nie jest przy tym agresywny- on bada i sprawdza. Quote
unixena Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Igorek to chlopak pozytywnie zakrecony. Wydaje mi sie ,ze on po tych wszystkich latach schroniskowej bidy -nareszcie sie otwiera i jest soba .I takiego go lubimy .Kochanego ,calusnego ,z lekkim pazurem ... Quote
DONnka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Tylko tak dalej Igorku :loveu: Całusów nie żałuj :razz: Quote
joteska Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Stała dla Igorka już poleciała. juz doleciała Aluniu:) bardzo dziękujemy! od Ciebie stała 20zł, od doroty1 stała 10zł i od kika_krk 20zł:multi::multi::multi: Pieknie dziękujemy za wsparcie, że jesteście z nami i kibicujecie Igorowi:Rose:. Mija prawie miesiąc i niestety brak odzewu na ogłoszenia- chyba wznowimy niebawem, może z nowym tekstem:razz: Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dawno mnie nie było u Igorka a tu tyle wspaniałych wieści :) Teraz psiaku do domu!!!!! swojego wymarzonego, jedynego domu !!!! Quote
rudynpm Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Igorro Potworro dobił huśtawkę :evil_lol: Jutro obfocę i wstawię. Od razu powiem, że materiał sparciał i pooooszło. Igorek troszkę tylko wskoczył. U psiaka wszystko ok. APETYT, bo nie mogę napisać, że to tylko zwykły a p e t y t jest godny uwagi. Po co jeść z miski? Można z worka;) Igor nie przepada za małymi psami. Z dużymi jest ok. I chyba nie lubi samczyków niekastrowanych. Zaraz załaduję zdjęcia i wstawię. I przed lecznicą. Zdjęcie z 26.05.2012 Edited June 5, 2012 by rudynpm Quote
Martika&Aischa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ależ z niego piękny psiak :) Ciocia wyściskaj chłopaka ode mnie :*:*:* Quote
rudynpm Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Wyściskam:) Dzisiaj Robert poszedł do samochodu. Wraca i mówi:Otworzyłem drzwi od samochodu, a ta świnia wskoczyla na fotel kierowcy i nie chciała wyjść. Pytam, jaka świnia, bo świń mam kilka;) I okazało się, że w roli świni występował Igor:lol:. No to mówię, że trzeba go było za obrożę wytarmosić z samochodu. Na to Robert, że tak zrobił, ale Igor wskoczył znowu. Fajny jest. W piątek jedziemy na kontrolę do lekarza. Quote
joteska Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 ale sie cieszę, ze jest u Was :) łobuzerstwo z niego wychodzi ;) dziękuję za wszystkie uwagi i spostrzeżenia to bardzo pomoże by zmodyfikowac tekst do nowych ogłoszeń. Ciekawe co on tak kocha jeździć autem i to najlepiej na przednim siedzeniu przy kierowcy? już Ela w Cieszynie to zauwazyła i miała niezły problem by Igora do wetki zawieść. Ma trwałe ślady od łańcucha na szyi a jednocześnie chyba gdzieś w przeszłości podrózował trzymam kciuki za kontrolę jutro:thumbs: niechby wet tez zerknął prosze na ten zmieniony piaty pazur czy usuwać:hmmmm: Quote
unixena Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Niedzielne odwiedzinki u rozrabiaki Igora .Ciekawa jestem ,co nowego znowu wywinal .Cmokam Igorkowe pysiatko . Quote
joteska Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 czy wiadomo coś o Igorowych uszach po kontroli? rudynpm daj proszę znać jakie sa koszty wizyt u weta i leków Quote
DONnka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zaglądam do Igora - maniaka podróżowania :razz: Cieszę się, że chłopak troszkę łobuzuje :cool3: To znaczy, że odnalazł się u rudynpm i dobrze się tam czuje :) Też ciekawa jestem jak wypadła kontrola u weta - te uszyska już tak długo dają się Igorowi we znaki Quote
Alla Chrzanowska Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Też się cieszę, że Igor ma tak fajnie. To przesympatyczny pies. Quote
joteska Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 wykupiłam Igorkowi wyróżnione ogłoszenie na tablicy z tymi nowszymi fotkami, może ktoś go wypatrzy :) http://tablica.pl/oferta/igor-owczarek-niemiecki-szuka-cieplego-domu-IDKgM3.html Quote
Alla Chrzanowska Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 No to trzymamy kciuki za Domek Igorka! Quote
Recommended Posts