DONnka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Jotesko, a co z przenosinami Igora ??? Sara wczoraj pojechała :) Quote
joteska Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 DONnka napisał(a):Jotesko, a co z przenosinami Igora ??? Sara wczoraj pojechała :) czekamy na miejsce u Gajowej:multi::multi::multi: Quote
joteska Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 (edited) dziś wpłynęły pieniązki dla Igorka od Alli Chrzanowskiej 20zł deklaracja stała i od Małgosi K z fb 20zł, dodatkowo od elżbietka_cieszyn 50zł ze spadku po Olinie, który już ma swój domek - bardzo Wam kochane dziękujemy za wsparcie :loveu::Rose: jeszcze z dziś małe uzupełnienie :) Igor dostał wczoraj nową karmę i od wieczora ja je, na razie biegunka ustała, dostał lakcid i krople p/ kleszczom co przyszły z zamówieniem Edited May 3, 2012 by joteska Quote
joteska Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 na miejsce czekamy :) sunia , która ma iśc do DS jest po sterylce, ma sie ok czeka tylko na opiekunkę po majówce na razie sensownych telefonów niet..:placz: był jeden z okolic Wrocka ale na strózowanie na wsi:grab: Quote
joteska Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Dziś Przyszły wpłaty dla Igorka od cioć kika_krk 20zł, dorota1 10zł i Eli W 30zł- pieknie dziękujemy!:loveu::Rose: Quote
joteska Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 u Igorka cichutko...ostatnie wieści sa takie, ze Igor ma luźne qoopki po nowej karmie na granicy biegunki, obawiam czy to nie jest wpływ stosowanych sterydów, poprosiłam Donkę by go odrobaczyła i dała probiotyki. Chyba wrócimy do Josery skoro po niej podobno było ok. Czekamy cierpliwie na miejsce u Gajowej:roll: no i cicho jesli chodzi o ogłoszenia:placz: Quote
unixena Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nadziejkowo zagladam do Igorka ....zeby juz to miejsce bylo dla chlopaczka ...zeby ktos go dojrzal ... Quote
DONnka Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Może jak Igorek zmieni miejsce pobytu, to będzie wreszcie jakiś przełom :roll: Tyle już chłopak czeka ... A Hitoshi nadal milczy :shake: Chyba przyjdzie mi się pogodzić z myślą, że tych 130 ogłoszeń, co opłaciłam Igorkowi juz nie zobaczymy :( Quote
joteska Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 oj tak tak tak, czekam na ten moment przełomu z utęsknieniem:modla: przyszly dziś kropelki przeciw kleszczom exspot 2 opakowania od blackgerl, bardzo dziękujemy:multi::iloveyou: Quote
Kajka_72 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='joteska']oj tak tak tak, czekam na ten moment przełomu z utęsknieniem:modla: i ja i ja tez . Qrcze juz czas, chlopak tak dlugo czeka i jakos ze wszystkim ma "pod gorke" :shake: Nieustannie trzymam kciuki za Chlopaka :) Quote
blackgerl Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='joteska']oj tak tak tak, czekam na ten moment przełomu z utęsknieniem:modla: przyszly dziś kropelki przeciw kleszczom exspot 2 opakowania od blackgerl, bardzo dziękujemy:multi::iloveyou:[/QUOTE] właśnie, juz sie miałam pytać czy doszły:) a jak tam z przenosinami Igorka? bo nic nie piszecie:( Quote
Martika&Aischa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Cioteczki przepraszam za spam ale szukamy na cito transportu na trasie Katowice - Wrocław dla malutkiej suni wyrzuconej na ulice : http://www.dogomania.pl/forum/threads/227201-Maleńka-przerażona-sunieczka-wyrzucona-na-ulice Sprawa naprawdę bardzo pilna! mamy czas do jutra! Quote
Alla Chrzanowska Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Zaglądam do Igorka. Tak bym chciała, by ktoś go wypatrzył dla siebie, by chłopczyk trafił na swego własnego ludzia... Quote
joteska Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 (edited) zawieźlismy dziś Igorka do domowego DT do Moniki :) Igor bardzo ładnie zapoznał sie z opiekunką , dziecmi i psiakami, najbardziej polubił niewidomego małego staruszeczka z ledwością chodzącego ale dzielnie dającego sobie radę. Na razie w domu chodzi za 2 ma kotami i poznaje prawa jakie w domu rządzą. Monika mi mówiła, że małe dzieciatko polizal w nózki. Dostałam własnie zdjęcia przeszcęśliwego Igorka, który wpakował sie na łózko młodej pańci i sobie przy niej leży, wzruszyłam się bardzo :). Mam nadzieję, że Monika znajdzie chwileczkę by napisac jak sobie chłopaczek radzi i czy jest grzeczny. w czasie drogi był grzeczny, nie ma już biegunki, bardzo linieje. kupiłam Igorowi worek Josery sensitive 15kg bo juz prawie poprzednią karmę wykończył, z chęcią zjadł puszkę z cielęciną i jagnięciną. Igor to taki psiak, który nieustannie chce towarzyszyć człowiekowi, człapie za im po domu, po prostu szuka swojego kącika, z chęcią nadstawia sie do głasków. Słabo na swoje imie reaguje ale myślę, ze to się zmieni :) Edited May 24, 2012 by joteska Quote
DONnka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) No nareszcie :multi: Widok Igora na łóżku bezcenny :):):) Lepiej nie mógł trafić !!! I nareszcie będą regularne wieści i fotki chłopaka na wątku Rudynpm, gdzie jesteś ??? Już się nie mogę doczekać :razz: Dobrze, że chociaż jemu się udało :) Edited May 24, 2012 by DONnka Quote
unixena Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jakie tu cudowne wiesci ..a jakie fantastyczne fotki .Chlopak widac w swoim zywiole ...usmiechniety ,radosny ... Quote
rudynpm Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Igo już śpi. Przedreptał dzisiaj 1000 kilometrów. Ja do kuchni,on do kuchni, ja do łazienki-też z obstawą. Dzielnie sekundował mi przy robieniu zupy ogórkowej.To bardzo fajny pies. Bez agresji, bez napięć.Jest zdezorientowany,bo dzisiaj wiele się działo. Świetnie podchodzi do dzieci, z psami też ok,ale pióropusz postawił do chorego Misia. Nie wiem dlaczego.Może dlatego, że Misio to mężczyzna w 100%. Koty go fascynują,młodszy kot zwłaszcza. Kotka już pilnuje porządku i Igor się jej boi. Ale to nasz domowy żandarm,żaden pies jej nie podskoczy;) Jest ok.Moim zdaniem,to jakiś kosmos, że Igor nie ma domu. Quote
blackgerl Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 juhu, na to wszyscy czekaliśmy juz długo:) taaak, wszyscy tutaj jesteśmy zdziwieni ze igorek jeszcze nie ma stałego domku, ale wszyscy tez trzymamy kciuki by go jak najszybciej znalazł:) miejmy nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej :*:*:* Quote
rudynpm Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Dzisiaj Igor odwiedził weterynarza. Dostał 2 zastrzyki i antybiotyk do brania w domu. Ma znów chore uszy. Wymyłam go dzisiaj, ale bez moczenia głowy. Pan doktor powiedział, że może Igor przyszedł do Cieszyna zza granicy i może to Pepik?;) U lekarza był w kagańcu, ale nie był agresywny przy badaniu uszu. Quote
joteska Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 dziekuję Ci rudypm za wizytę z Igorem, coś chyba słabo działały lub nie działały krople na samooczyszczanie uszków. Jak Igorek byłby na kontroli spytaj proszę czy będzie potrzeba stosowania kropelek do uszu z antybiotykiem czy nie. Kto wie jakie ma pochodzenie, jest niższy od standardowego samca owczara, moze tak być. Dziękuję Ci za wszystsko, za to ,że podjęłaś sie go wziąć pomimo niepewnej relacji z kotami. Bardzo mi przykro, ze Misio odszedł za TM [*] :-(, jest Ci na pewno ciężko, trzymaj się, zajmowałaś sie z nim z troską, miał u Was prawdziwy dom. Quote
DONnka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 O matko, przyszłam po nowiny z Igorkowego DT (nareszcie są na bieżąco :)) a tu czytam takie wieści o Miśku ... :-( :-( :-( Niedawno byłam na jego wątku ... Quote
Recommended Posts