aśka-od-dagona Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hej Dogomaniacy:) Tak się zastanawiałam... czy sa jakies psie rasy pochodzące z Wysp Owczych? Bo z Danii to wiem o Brohomlerach i jeszcze jednej co nazwy zapomniałam... ale jak możecie podać jeszcze jakies to równiez poproszę;) Quote
olekg89 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Dagonowa weź do mnie czasem zagadaj na gg ! Quote
TangoBlue Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Aska - Przepraszam, ze za bardzo Ci nie pomoge, ale tutaj na pewno beda wiedziec. Adres @ jest podany na dole, mozna do nich wyslac pytanie. Na Wyspach Owczych nie ma Kennel Klubu z tego co wiem, dlatego podaje strone dunska. Pozdrawiam. http://www.dansk-kennel-klub.dk/352/704 Quote
aśka-od-dagona Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Dziękuje Ci bardzo:) Szczerze powiedziawszy nie spodziewam sie istnienia ras z Wysp jako takich, pewnie wszystkie sa podciągniete pod duńskie...ale może;) Quote
Recommended Posts