Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj też były jakieś psie zawody :lol: Nie wiem jak się one nazywają, kiedyś chyba był o nich artykuł w "Moim psie". Takie skoki w dal do wody :lol:

Posted

Koma napisał(a):
Oglądałam, chociaż nie całe :lol: Na eurosporcie kiedyś widziałam też zawody agility ;)

też kiedyś oglądalam. Niestety, Eurosport niezbyt poważnie traktuje psie sporty, uważa je raczej za zabawę niż sport. (tak mowił komentator właśnie podczas agility, które kiedyś oglądałam.)

A leciało w jakiś piątek wieczorem.

• 3 months later...
Posted

:: FiGa :: napisał(a):
W eurosport zawody agility :crazyeye:: No widzę że musze się bardziej TV zainteresować bo ciekawe rzeczy zaczynają pokazywać :evil_lol:

No:cool3:

Aha, właśnie otrzymałam informację od znawcy (czyli mojego brata;)), że to emitowane kiedyś agility było w programie "Outdoor games", który niestety pojawia się na antenie dość rzadko i obejmuje takie konkurencje jak np. utrzymywanie się dwóch osób na pływającej w wodzie kłodzie :evil_lol:

Więc jak ktoś gdzieś wypatrzy w programie Outdoor Games, to niech szybko wskakuje do tego temaciku i informuje!