Irviers Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Właczcie sobie eurosport :) psie zawody :) Quote
Koma Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Oglądałam, chociaż nie całe :lol: Na eurosporcie kiedyś widziałam też zawody agility ;) Quote
chicken Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Kurcze... A kiedy to jest? Dzis przegapilam :shake: Quote
Koma Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wczoraj też były jakieś psie zawody :lol: Nie wiem jak się one nazywają, kiedyś chyba był o nich artykuł w "Moim psie". Takie skoki w dal do wody :lol: Quote
bellatriks Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Koma napisał(a):Oglądałam, chociaż nie całe :lol: Na eurosporcie kiedyś widziałam też zawody agility ;) też kiedyś oglądalam. Niestety, Eurosport niezbyt poważnie traktuje psie sporty, uważa je raczej za zabawę niż sport. (tak mowił komentator właśnie podczas agility, które kiedyś oglądałam.) A leciało w jakiś piątek wieczorem. Quote
Dagusia1992 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 napiszcie jak kiedyś bedą bo bym sobie obejrzała :) Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 W eurosport zawody agility :crazyeye:: No widzę że musze się bardziej TV zainteresować bo ciekawe rzeczy zaczynają pokazywać :evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):W eurosport zawody agility :crazyeye:: No widzę że musze się bardziej TV zainteresować bo ciekawe rzeczy zaczynają pokazywać :evil_lol: No:cool3: Aha, właśnie otrzymałam informację od znawcy (czyli mojego brata;)), że to emitowane kiedyś agility było w programie "Outdoor games", który niestety pojawia się na antenie dość rzadko i obejmuje takie konkurencje jak np. utrzymywanie się dwóch osób na pływającej w wodzie kłodzie :evil_lol: Więc jak ktoś gdzieś wypatrzy w programie Outdoor Games, to niech szybko wskakuje do tego temaciku i informuje! Quote
Recommended Posts