Kathy Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Witam. Mam problem z moją 3-miesięczną suczką. Jest to malutki piesek bo mieszaniec Shih tzu. Mamy ją już około 1,5 miesiąca. Mieszkam w domu z podwórkiem. Otóż zawsze po spaniu, zabawie czy jedzonku wynoszę małą na podwórko na trawkę żeby załatwiła potrzebę. Jednak przeważnie konczy sie tak, że zrobi siku, leci do domu i tam robi kupę pod stołem w salonie. Staram się ją karcić, ale nie jest to łatwe gdyż jest przesłodka :D Chciałabym się dowiedzieć, co mam zrobić aby nauczyć ją, że ja sie wychodzi na dwór to należy zrobić i siku i kupę ;) Błagam o rady! Jak ją nauczyć "w pełni" załatwiać sie na dworze? Quote
Martens Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199902-Nauka-czysto%C5%9Bci Quote
Beatrx Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 skoro po siku leci do domu na kupę to nie pozwól jej wejśc do domu póki kupy nie zrobi;) a jak już zrobi kupę na dworze to ją za to pochwal. Quote
Recommended Posts