Bewarka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):co gdzie? w jakich Chinach ?:evil_lol: No bo do góry nogami, nie? :evil_lol: kreskówek nie oglądasz!? :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 justys95 napisał(a):No bo do góry nogami, nie? :evil_lol: kreskówek nie oglądasz!? :eviltong: bo ja nie mam co do roboty tylko kreskówki oglądać :grin: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 dopsz, dopsz, ale to już nie dziś :diabloti: Jak mi się uda to w niedziele będą końskie fotki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cześć Basiu :loveu: Jak tam mija sobotni poranek? Quote
Rybka_39 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wsatawać Baśka:multi:Witamy sie z rana:cool3::cool3: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Basiu :loveu: Jak tam mija sobotni poranek? Hej:loveu: Aaa poranek w stresie, czy o 16 będzie nie będzie deszczu :placz: wie ktoś może jaka ma być pogoda popołudniu? Rybka_39 napisał(a):Wsatawać Baśka:multi:Witamy sie z rana:cool3::cool3: Wstałam, wstałam:cool3: Heeej! :multi: Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hejo :multi: Czekamy na konskie foty :cool3: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 jednak ich nie będzie :angryy::angryy: Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):jednak ich nie będzie :angryy::angryy: Co :mad: Czemu nie :angryy::angryy:? Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 dzieki mojemu jakze kochanemu braciszkowi :angryy: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 :angryy::angryy::angryy: Nie wiem te czy pojade, bo jest deszczowo :placz::placz: Teraz sobie ściągłam program i zrobiłam banner, podoba się Wam? :lol: Bo mi średnio:diabloti: | | | \/ Quote
Dobcia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Fajny banner:lol: A brat.. cokolwiek zrobił, nie warto na niego marnować zdrowia:diabloti: Wiem z doświadczenia:p Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 despera napisał(a):Fajny, wpada w oko:cool3: :oops::oops: justys95 napisał(a):Ja myślałam, że nie masz rodzeństwa :-o :diabloti: Dobcia napisał(a):Fajny banner:lol: A brat.. cokolwiek zrobił, nie warto na niego marnować zdrowia:diabloti: Wiem z doświadczenia:p dzięki:oops: :diabloti::diabloti: Ludzieee, wróciłam! Mam foty! :multi::multi::multi: Zaraz opowiem i dam fotki ;) Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 rewelacyjny baner!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: rzadko to mówię komuś komu nie ja robiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Z góry sorry, za jakość fotek i za to, że niektóre takie małe sie zrobiły :/ ale foty z telefonu i jeszcze bez żadnych ustawień..autorstwa mojej mamy :evil_lol::diabloti: Więc :evil_lol: Pojechałam, przyjechałam i Pani powiedziała, że będę jeździć na Koralu:loveu: bułany, nieduży koń Koral :loveu:Więc poszłam po szczotki i czyścimy konia;) Potem czyścimy kopyta, ale fotki nie mam :eviltong: Następnie idę po palcat, toczek i czapsy, w tym czasie Pani osiodła Korala;) No to potem hop na konia i regulujemy popręg i strzemiona (Ten biały kuc to Lusia:loveu:) C.D.N. Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dawaj Basia, Dawaj! :) :diabloti: O są...dawaj dalej :) EDIT:A i jeszcze coś...to wy nie jeździcie w kaskach? To niebezpieczne :mad: Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ohh jak ja kocham czyścić końkie kopyta!! chyba bym się rozkleiła gdybyś fote z tego wkleiła :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 teraz są małe fotki, nie wiem czemu, ale chbya coś się przypadkowo mamie nacisło w ustawieniach :/ Więc:evil_lol: rozstępujemy konia i przechodzimy do kłusa :cool3: Najpierw uczymy się wysiadywać (cholera, trudne to:diabloti:) Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 I uczymy się anglezować :cool3: I w końcu załapałm rytm i się nauczyłam! :multi::multi::multi: Pani mnie pochwaliła, że szybko załapałam :cool3: (wiem, skromna jestem:oops:) Ale się cieszę, bo na drugiej lekcji już załapałam anglezowanie :multi: Quote
Recommended Posts