Akadna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 śliczna Bońka :loveu: koffam Was :loveu: pozdro 4all :kiss_2: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Carolcia']oooo Bonnie sie zjawila :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sliczna mordeczka :loveu: :loveu: Nie widzisz? na ostatnich fotach biegnie do Ciebie :evil_lol: [quote name='despera']Jak...można...tak krzywdzić zwierzaki :angryy::angryy: Można się domyślić, jakie te konie były spokojne, że dały sobie zrobić krzywdę!! Jakby ktoś chciał coś zrobić mojej Dalii czy Desperze, to raczej jemu by się stała krzywda, te dwie jędze są samowystarczalne... SADYŚCI:angryy::angryy: Wybaczcie, trochu się wnerwiłam. Śliczna Bonnie, jak zwykle zresztą:loveu::loveu: Nie ma sprawy, ja też się wnerwiłam jak to przeczytałam :angryy: Dziękujemy despera! :multi::loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Sweet :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [quote name='bGirl']HellO zaglądamy przywitać się z małą, czarną strzałą.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Witamy bGirl ;) [quote name='Werka']śliczna Bońka :loveu: koffam Was :loveu: pozdro 4all :kiss_2: Hej sis Dzięki :) Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 http://images30.fotosik.pl/34/8c80f93542fa7fc3.jpg tutaj ładnie wyszła, wpatrzona w coś, co tylko ona widzi:loveu::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Dobcia']http://images30.fotosik.pl/34/8c80f93542fa7fc3.jpg tutaj ładnie wyszła, wpatrzona w coś, co tylko ona widzi:loveu::evil_lol: Pewnie ptaka ;) Ona jak widzi ptaka to przez 2 sekundy patrzy , a potem przez godzine biegnie i szczeka za nim jak głupia :evil_lol: Quote
Samturia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 justys95 napisał(a):Fajne te foty! :D nooo bo moje:cool3: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Samturia napisał(a):nooo bo moje:cool3: Moje :eviltong: Ty tylko robiłaś :evil_lol:;) Quote
Akadna Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 heja sis, co tu tak cicho???? chcemy duuuuzo fot!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Dobcia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hey Basia! A co tu taka cisza? Co słychać u małej czarnulki?:lol: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Werka napisał(a):heja sis, co tu tak cicho???? chcemy duuuuzo fot!! :D Hej ;) mówisz - masz :evil_lol: Dobcia napisał(a):Hey Basia! A co tu taka cisza? Co słychać u małej czarnulki?:lol: Hey! ;) A nie wiem nawet :evil_lol: U czarnulki.. aa...dziś miała duży nadmiar energii :evil_lol: przez godzine musiałam z nią biegać po domu rzucając zabawkę :lol: ▬▬▬▬▬▬▬▬ Dziś w mieście widziałam cygańskie dzieci z... yorkiem ...:shake: ta cyganka szła z tym psem przez drogę, pies jej się odpiął od smyczy :-? ale go złapała... W ogóle ten pies na smyczy nie umiał chodzić, a ona go nie umiała prowadzić... Jak sie popatrzyłam na tego yorka to (bez urazy) wyglądał okropnie :roll: zarośnięty, nie zadbana sierść...ehh..żal mi go było :roll: ▼▼▼ Ona jest taka szybka, że tylko czasem da się ją w biegu uchwycić :evil_lol::loveu: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 To trza bylo im go zabrac !!!!!!!:angryy::angryy: Super fotki jacka tez czasami da sie tylko uchwycic w biegu :evil_lol: Pzdr:* Quote
Dobcia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Bonnie jak błyskawica, buszuje ile może:lol: Ciekawe kto się bardziej zmęczył ganianiem po domu?:cool3::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):To trza bylo im go zabrac !!!!!!!:angryy::angryy: Super fotki jacka tez czasami da sie tylko uchwycic w biegu :evil_lol: Pzdr:* I co bym z nim zrobiła..? Hehe, to widocznie nie tylko Bonka tak ma:evil_lol: Dobcia napisał(a):Bonnie jak błyskawica, buszuje ile może:lol: Ciekawe kto się bardziej zmęczył ganianiem po domu?:cool3::evil_lol: Hmm...zabawka! :diabloti::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hmm...zabawka! :diabloti::evil_lol: taaa nie wiem czy ma siłe, by czuć to zmęczenie... gruźli ją, tarmosili, obśliniali, uczyli latać..........................................................:eviltong::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dobcia napisał(a):taaa nie wiem czy ma siłe, by czuć to zmęczenie... gruźli ją, tarmosili, obśliniali, uczyli latać..........................................................:eviltong::evil_lol: + rzucali ją po ścianach i szafkach :evil_lol: i czuła nie raz na sobie wślizg 6 kg :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ß@$!@ napisał(a):+ rzucali ją po ścianach i szafkach :evil_lol: i czuła nie raz na sobie wślizg 6 kg :evil_lol: ...a Bonnie po tych ścianach i szafkach za nią biegała, tak?:roflt: :cool3:;) Quote
basia bonnie Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dobcia napisał(a):...a Bonnie po tych ścianach i szafkach za nią biegała, tak?:roflt: :cool3:;) Tak :evil_lol: kiedyś nagram :loveu: to wygląda tak: ja rzucam zabawke, ona się odbija od ściany i spada tuż przed nią, a Boni biegnie robi wślizg i najczęściej mordką walnie w szafke/ściane bierze zabawke do pyska i biega po całym domu, ja musze jej odebrać tą zabawke, a potem znów rzucić :evil_lol::roflt: Quote
Dobcia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ona na prawde ma coś z flata-maniaczka aportu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koniecznie kiedyś nagraj:lol: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dobcia napisał(a):Ona na prawde ma coś z flata-maniaczka aportu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koniecznie kiedyś nagraj:lol: :evil_lol:też jestem tego zdania :evil_lol: Ok, ok, jak tylko nie zapomne to nagram ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ß@$!@ napisał(a): Ok, ok, jak tylko nie zapomne to nagram ;) Tylko czy aparat nadąży za takim wariatem? ;) Quote
despera Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Basiu, nie zapomnisz... A jak zapomnisz to ci przypomnimy:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko czy aparat nadąży za takim wariatem? ;) O tym nie pomyślałam [quote name='*luthien*']heloł:) to widzimy sie jutro ;) Hej :) haha, no, teraz to za rok :evil_lol: [quote name='despera']Basiu, nie zapomnisz... A jak zapomnisz to ci przypomnimy:diabloti: Dopsz, dopsz :evil_lol: WRÓCIŁAM :) Quote
BBeta Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dzień dobry ;) Przyszłyśmy się przywitać i życzyć miłego dnia ;) Quote
Akadna Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ja też przyszłam się przywitać;) PS> luthien, masz cudowny avek! :loveu: Quote
Recommended Posts