Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hehe, to dobrze widzisz :cool3: Czyżby przez okulary ? :evil_lol: Nie wnerwiaj mnie :mad: ... :evil_lol: Super fothy! :D Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 I teraz moja nowa smyczka nabyta na wystawie i nowo nabyta obroża Samturii;) Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):To wy nosicie smycze? :-o No widzisz, tak jakoś wyszło :roll: teraz chcą mi kolczatke do kompletu kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):No widzisz, tak jakoś wyszło :roll: teraz chcą mi kolczatke do kompletu kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A kto cie na tej smyczy prowadzi, co? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):A kto cie na tej smyczy prowadzi, co? :diabloti: zazwyczaj jakaś ręka :roll: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):zazwyczaj jakaś ręka :roll: Psia? np. Bonnie? :lol: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):Psia? np. Bonnie? :lol: :crazyeye: psy mają rece :crazyeye: fajnie wiedziec :cool3: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ß@$!@ napisał(a)::crazyeye: psy mają rece :crazyeye: fajnie wiedziec :cool3: No a nie wiedziałaś, że psy mają ręce a ludzie łapy? :lol: :diabloti: Quote
despera Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Łomatko fotki:crazyeye: Siok :evil_lol: Śliczna sunia, kotek zresztą też:loveu: Pyszczek ma jak kocur mojej babci:D Cudnie razem wyglądają:loveu: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):No a nie wiedziałaś, że psy mają ręce a ludzie łapy? :lol: :diabloti: Niet :diabloti: despera napisał(a):Łomatko fotki:crazyeye: Siok :evil_lol: Śliczna sunia, kotek zresztą też:loveu: Pyszczek ma jak kocur mojej babci:D Cudnie razem wyglądają:loveu: Haha, kolejna zaskoczona :cool3: Dziękujemy :loveu::multi: Quote
despera Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dobranoc słodka czarnulko:loveu: I tobie Basiu też;) Quote
basia bonnie Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='despera']Dobranoc słodka czarnulko:loveu: I tobie Basiu też;) Bry:loveu::evil_lol: Ekhem... my już wstałyśmy ;) Zaraz idziemy biegać :cool3: Aaa nasze łóżka wyglądają tak: :oops: Quote
basia bonnie Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='justys95']Widać!Jakie....fajne :lol: to łóżko :D Raczej... te łóżka :diabloti: Quote
Nayantara Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 bosh to ty zawsze taki rozbajzer masz?... łóżka powidasz... czy to co myśle? Quote
Bewarka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ß@$!@']Raczej... te łóżka :diabloti: Ja tu widze jedno :-o łóżko :) Quote
basia bonnie Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 maziak napisał(a):bosh to ty zawsze taki rozbajzer masz?... łóżka powidasz... czy to co myśle? maziak napisał(a):ona ma tki rozgarbiarz że 2 niewidać:) Eeee....że co? :-? a ty w ogóle myślisz? :roll: justys95 napisał(a):Ja tu widze jedno :-o łóżko :) Ślepota :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jaki twórczy bałagan, zaraz robi się przytulnie, no zupełnie jak u mnie w pokoju:evil_lol: Hey Basiu:) Quote
Recommended Posts