BBeta Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Daty jeszcze nie ustaliłyśmy, była mowa tylko, że gdzieś w połowie lipca Quote
Nayantara Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a gdzie się chce spotkać?... bo może bym dołaczyłą sie jesli moge? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Maziak, a skąd jesteś? :) Planujemy spacer w Bielsku-Białej przy lotniskowych terenach ;) Jak Basi i Beaty suczki są tolerancyjne to oczywiście możesz do nas dołączyć moim zdaniem - będzie psiaków cała gromada :cool3: Quote
Nayantara Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja jestem z jastrzębia a plnujecie w połowie lipca?... chya niebede mogłą bo 10 jade na kolonie i jestem tam do 23 Quote
basia bonnie Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 :evil_lol:Noo to mamy dużo chętnych! :cool3: To może od razu w tytule wątku dam "Zbieramy chętnych na spacer w Bielsku-Białej"?:evil_lol::evil_lol: ;) Quote
Dobcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nawet nie trzeba zmieniać tytułu!:cool3: Dogomaniacy na bielski spacer sami ściągają:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ukryty zew nas przyciąga :cool3: Basiu, ale widzisz ile Ci ludu do galerii ściągnęłyśmy? :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ß@$!@ napisał(a)::evil_lol:Noo to mamy dużo chętnych! :cool3: To może od razu w tytule wątku dam "Zbieramy chętnych na spacer w Bielsku-Białej"?:evil_lol::evil_lol: ;) ja z drugiego końca polski:roll: :evil_lol: Quote
Samturia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 MARZENA co ci odwaliło?! jak ty dojedziesz do BB i kto cie tam puści?! Quote
basia bonnie Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Pinczerka, Dobcia, BBeta my chyba mamy w sobie jakieś siły przyciągania, że tyle osób jest chętnych :cool3: Ktoś jeszcze chętny na spacerek w Bielsku, na lotnisku?:razz::evil_lol: Quote
kingilka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Samturia napisał(a):MARZENA co ci odwaliło?! jak ty dojedziesz do BB i kto cie tam puści?! Jak widać Marta, Marzenie sie jeszcze nie polepszyło...:mad: Czyś ty powariowała??!! Ej, lala, czytaj DOKłADNIE gdzie ma być spacer... Jaaaasne, juz pojedziesz do BB na spacer... Chyba cie coś...:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 AAAA !!! NIE WIERZE !!! FOTKI !!! :multi: :multi: :multi: http://i158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/tn_DSC03571.jpg Piękna Agentka z niej :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A to kto? :cool3: Twój kot? Ja mam ideeeeeentycznego, dzis go odebrałam!!! ^^ Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Oj Basia :-o nie spodziewałam się.....fotek.......:rolleyes: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='kingilka']Jak widać Marta, Marzenie sie jeszcze nie polepszyło...:mad: Czyś ty powariowała??!! Ej, lala, czytaj DOKłADNIE gdzie ma być spacer... Jaaaasne, juz pojedziesz do BB na spacer... Chyba cie coś...:mad: :evil_lol: [quote name='Dobcia']O!!! Fotki!!!:multi: Śliczności:loveu: Ciesze sie, ze sie podoba! :multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']AAAA !!! NIE WIERZE !!! FOTKI !!! :multi: :multi: :multi: http://i158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/tn_DSC03571.jpg Piękna Agentka z niej :loveu: Już wierzysz? :evil_lol: Dzięęki :loveu: [quote name='Agata_B'] A to kto? :cool3: Twój kot? Ja mam ideeeeeentycznego, dzis go odebrałam!!! ^^ Mój kot, Perełka ;) A masz foto Twojego? :cool3: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ooooo nowe fotki :-o :loveu: :loveu: :loveu: Haha :loveu: [quote name='justys95']Oj Basia :-o nie spodziewałam się.....fotek.......:rolleyes: Uwielbiam Was zaskakiwać :diabloti: Zaaaraz nowe foty :cool3: Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Widze, że powróciłaś do swego dawnego banerka :D Quote
Seterka93 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 oo sliczna jestem ! ^^ No, no Basiu, pociech ty masz :eviltong:Ślicznaa ! :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 justys95 napisał(a):Widze, że powróciłaś do swego dawnego banerka :D Hehe, to dobrze widzisz :cool3: Czyżby przez okulary ? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Seterka93 napisał(a):oo sliczna jestem ! ^^ No, no Basiu, pociech ty masz :eviltong:Ślicznaa ! :loveu: no jesteś śliczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehe, dzięki :cool3::loveu: Quote
Recommended Posts