basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Przychodzi facet do sklepu i mówi: -Są jakieś puzzle? -Są, a jakie? -obojętne, byleby dużo -100? -za mało -500? -za mało -1000? -za mało -2000? -za mało! No to sprzedawca zdenerwowany mówi: -Wie pan co?! To niech se pan idzie, tam za rogiem jest sklep, niech sobie pan kupi bułkę tartą i poskłada rogala. Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ß@$!@ napisał(a):Przychodzi facet do sklepu i mówi: -Są jakieś puzzle? -Są, a jakie? -obojętne, byleby dużo -100? -za mało -500? -za mało -1000? -za mało -2000? -za mało! No to sprzedawca zdenerwowany mówi: -Wie pan co?! To niech se pan idzie, tam za rogiem jest sklep, niech sobie pan kupi bułkę tartą i poskłada rogala. Znam tooooo (Y) :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='justys95']Znam tooooo (Y) :eviltong: znawca sie znalazł :evil_lol: [quote name='*luthien*']YYYYYYYYYYYYhYYY fajne:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ß@$!@ napisał(a):Przychodzi facet do sklepu i mówi: -Są jakieś puzzle? -Są, a jakie? -obojętne, byleby dużo -100? -za mało -500? -za mało -1000? -za mało -2000? -za mało! No to sprzedawca zdenerwowany mówi: -Wie pan co?! To niech se pan idzie, tam za rogiem jest sklep, niech sobie pan kupi bułkę tartą i poskłada rogala. Hehe fajne :lol: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dobre, dobre:cool3: Tego nie znałam;) Hey Basiu:) Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hehe fajne :lol: :evil_lol: Dobcia napisał(a):Dobre, dobre:cool3: Tego nie znałam;) Hey Basiu:) Hey :loveu: Hehe, no, już znasz:cool3: Ja znam jeszcze taki jeden, ale nie cenzuralny :oops::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A my możemy do Was dołączyć na spacerek?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ale beze mnie w takim razie :shake: Quote
BBeta Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja nie mam nic przeciwko jeśli oczywiście psy się dogadają między sobą Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 BBeta napisał(a):Ja nie mam nic przeciwko jeśli oczywiście psy się dogadają między sobą U mnie to nie przejdzie, jedynym z większych psów jakie dotychczas Gizmo tolerował, był Jadziowy Negro :shake: Quote
BBeta Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):U mnie to nie przejdzie, jedynym z większych psów jakie dotychczas Gizmo tolerował, był Jadziowy Negro :shake: Właśnie też tak myślałam, że moga być jakieś spięcia między chłopakami Quote
goldenka245 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ß@$!@ napisał(a):To jak robimy? :roll: Idk... Pinczerka a napewno Gordi z Twoim by sie nie dogadali?:-( Quote
basia bonnie Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ehh... to co robimy dziewczyny? :roll: Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Prawda, że z moim Negrusiem nie ma problemu, co najwyżej w zbyt ludnym miejscu go spuścić nie mogę;) Może da się chłopaków pogodzić na zasadzie spuszczania na zmianę albo żeby ich w ogóle nie spuszczać? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Jadziu - wtedy burzawa będzie jeszcze większa, bo Gizmo na smyczy dopiero czuje się panem :shake: A czy nie możemy zrobić tak, że na najbliższy spacer Karolina przyjedzie bez Gordiego, połazimy sobie razem, a na kolejny ja przyjadę bez Gizmola? Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gizmo jest jak Azuś;) Mam nadzieję, ze uda wam się coś ustalić;) A jak tam, na tym terenie jest w ogóle? Dużo... dzieci, rowerzystów?:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dobcia napisał(a):Gizmo jest jak Azuś;) Mam nadzieję, ze uda wam się coś ustalić;) A jak tam, na tym terenie jest w ogóle? Dużo... dzieci, rowerzystów?:roll: To są tereny przy szkółce letniskowej - przy drodze kręci się niezmiernie dużo ludzi, ale obok, tam gdzie czekają nas pola rzadko kto się trafi :) Niedawno jeszcze były wysokie trawy, ale teraz wszystko w miarę pokoszone. Zresztą Basia już tam była to może potwierdzić :) Ostatnie zdjęcia u Nas z galerii są właśnie stamtąd. Pola, łąki, bażanty i te sprawy :razz: Choć do żywieckich terenów się nie umywają :loveu: Quote
BBeta Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A czy nie możemy zrobić tak, że na najbliższy spacer Karolina przyjedzie bez Gordiego, połazimy sobie razem, a na kolejny ja przyjadę bez Gizmola? Myśle, że to dobre rozwiązanie. Szkoda żeby nie potrzebnie były jakieś awantury między psami Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Pola, łąki, bażanty i te sprawy :razz: Choć do żywieckich terenów się nie umywają :loveu: Bardzo mnie to cieszy:) Nie żebyśmy ludzi nie lubili czy cuś:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dobcia napisał(a):Bardzo mnie to cieszy:) Nie żebyśmy ludzi nie lubili czy cuś:evil_lol: Myślę, że jakby ludzie zobaczyli takie stado psów galopujące w ich kierunku to sami by pouciekali :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Myślę, że jakby ludzie zobaczyli takie stado psów galopujące w ich kierunku to sami by pouciekali :evil_lol: Ale mnie się nic a nic nie widzi gonienie dobi:p Uciekający ludzie, za nimi stado psów a za psami zdesperowana Dobcia goniąca swoje oczko w głowie:evil_lol: Nie dziękuję:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 :evil_lol:No to się dogadałyśmy ;) A co do terenów - to tak, super tam jest :loveu: Na początku tylko ludzie, ale to tam... Ale potem cudnie :loveu: Tylko żeby nie było znów takiego błota :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dobra, to ja teraz mogę iść bez psa, a na następny go wezmę ;-) Ustaliłyście dokładną datę?;) Quote
Recommended Posts