pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ß@$!@'] A od kiedy Wy takie dobroduszne? :evil_lol:[/quote] Jak to od kiedy? Od zawsze :cool1: [quote name='ß@$!@'] A tak ogólnie, to Wasze galerię odwiedze dopiero w weekend:-(Bo dziś na chwile, potem jutro do szkoły, potem odrazu organizujemy dyskoteke, we środe całodniowa wycieczka, czwartek komers, a piątek występ, rozdanie nagród i dogomania ;):oops:[/quote] Oj widzę, że strasznie napięty ten ostatni tydzień... :) Mi rok szkolny kończy się praktycznie dopiero z dniem 3 lipca, kiedy to doniosę wszystkie papiery do szkół i będę pewna, że jestem na końcowej liście przyjętych :roll: Udanej dyskoteki, wycieczki, komersu i występu ;) Quote
basia bonnie Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak to od kiedy? Od zawsze :cool1: Oj widzę, że strasznie napięty ten ostatni tydzień... :) Mi rok szkolny kończy się praktycznie dopiero z dniem 3 lipca, kiedy to doniosę wszystkie papiery do szkół i będę pewna, że jestem na końcowej liście przyjętych :roll: Udanej dyskoteki, wycieczki, komersu i występu ;)[/quote] Od zawsze :loveu: Wiedziałam :evil_lol: Ooo a do jakiej szkoły się wybierasz jak można wiedzieć? tzn. o profil mi chodzo;) Nie dziękuje, żeby nie zapeszać :oops:;) Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Siemka :) Dawno tu nie byłam :roll: Ale widze ze nic nie straciłam bo samo gadanie bez fot:angryy::angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ß@$!@']Od zawsze :loveu: Wiedziałam :evil_lol: Ooo a do jakiej szkoły się wybierasz jak można wiedzieć? tzn. o profil mi chodzo;)[/quote] Ja humanistka od urodzenia jestem :loveu: Profil historia - polski - wiedza o kulturze. Chociaż ten WOK to jest pomyłka, w tej klasie są też częste wyjazdy na plenery bo klasa humanistyczno-artystyczna... a ja nawet porządnego drzewa narysować nie umiem :evil_lol: Ale będzie wesoło :p Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ß@$!@'] A od kiedy Wy takie dobroduszne? :evil_lol:[/quote] Wątpisz w nasze dobre serduszka?:mad: Udanej zabawy!;) Quote
basia bonnie Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka :) Dawno tu nie byłam :roll: Ale widze ze nic nie straciłam bo samo gadanie bez fot:angryy::angryy: :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja humanistka od urodzenia jestem :loveu: Profil historia - polski - wiedza o kulturze. Chociaż ten WOK to jest pomyłka, w tej klasie są też częste wyjazdy na plenery bo klasa humanistyczno-artystyczna... a ja nawet porządnego drzewa narysować nie umiem :evil_lol: Ale będzie wesoło :p E tam, na pewno umiesz, tylko nie wiesz :evil_lol: Dobcia napisał(a):Wątpisz w nasze dobre serduszka?:mad: Udanej zabawy!;) Nie wątpie ;):evil_lol: Dziękuje :) Udana była :evil_lol: Dagusia1992 napisał(a):Hey;] a co tam Bonnie?:D U Bonnie? ;) A... po staremu :evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej :) Gdzie fotki :mad::mad:? Dagusia1992 napisał(a):właśnie gdzie fotki? Nie będę się powtarzać :roll: EDIT:A... bym zapomniała, więc we wtorek na dyskotece super było :P (nie powiem szczegółów :evil_lol: ) Na wycieczce też :) Właśnie oglądałam zdjęcia (matko, jak ja powychodziłam na nich :roflt: ) Na komersie też super :evil_lol: Aż buta rozwalilam :evil_lol: A dziś też :) W A K A C J E! :) Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hejka co tam :):)? [quote name='maziak']no własnie...basiu wreszcie wakacje:).. Hej Wam :cool3: A fajnie, fajnie, wakacje :razz: A tak żeby nie było, to dam Wam jedno zdjęcie z wycieczki :evil_lol: To ja, jak robie mąke :evil_lol: :roflt: :oops: fotka byla, ale nie ma :) Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dagusia1992 napisał(a):fajna fotka xD i co zrobiłaś mąke? xP Hahaha! Zrobiłam :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hehe super zdjęcie, z jakim zapałem robisz tą mąkę :cool3: Nie chce mi się patrzeć na poprzednie strony - gdzie byliście na wycieczce? Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hehe super zdjęcie, z jakim zapałem robisz tą mąkę :cool3: Nie chce mi się patrzeć na poprzednie strony - gdzie byliście na wycieczce? :evil_lol::oops::oops: W Górkach Wielkich i Górkach Małych ;) Quote
Dagusia1992 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hahaha! Zrobiłam :evil_lol: gratulejszyn :cool3: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dagusia1992 napisał(a):gratulejszyn :cool3: :evil_lol: Chcesz troche? Zrobisz sobie chleb :roflt: Quote
Dagusia1992 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 no dawaj xD ale wiesz wole bułeczki xP lol Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ß@$!@ napisał(a)::evil_lol::oops::oops: W Górkach Wielkich i Górkach Małych ;) Łooo to dalekooo :evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Przypomniał mi się kawał z chlebem i bułkami przez was...:eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no dawaj xD ale wiesz wole bułeczki xP lol To bułki se zrób:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Łooo to dalekooo :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: justys95 napisał(a):Przypomniał mi się kawał z chlebem i bułkami przez was...:eviltong: Opowiedzzzz :lol::cool3: Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jąkała wchodzi do sklepu i mówi: -Poooopppprrroooszzzę ch....ch....ch...K*rwa mogą być bułki! :lol: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 :evil_lol::evil_lol: A mi sie też przypomniał 1 o rogalach, tylko nie pamiętam go dokładnie... czekajcie, pomyśle:evil_lol: Quote
Recommended Posts