BBeta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ja 28 jade na Chorwacje, więc jak wróce gdzieś w połowie lipca ;) Może Justyna z Gizmem do nas dołączy Quote
basia bonnie Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Byłoby super! :loveu: Pewnie! To teraz tylko zapytamy Justyne i Gizma :loveu: Beatka, wpadłaś na super pomysł! ;):multi::loveu: Quote
Dagusia1992 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a ja mieszkam po drugiej stronie polski:( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 BBeta napisał(a):Ja 28 jade na Chorwacje, więc jak wróce gdzieś w połowie lipca ;) Może Justyna z Gizmem do nas dołączy ß@$!@ napisał(a):Byłoby super! :loveu: Pewnie! To teraz tylko zapytamy Justyne i Gizma :loveu: Beatka, wpadłaś na super pomysł! ;):multi::loveu: Gizmo z dwoma psimi kobietami na spacerze? Jesteśmy jak najbardziej za! :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Gizmo z dwoma psimi kobietami na spacerze? Jesteśmy jak najbardziej za! :loveu: super! :multi: Czyli w Bielsku we wakacje Gizmuś i 2 kobitki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):super! :multi: Czyli w Bielsku we wakacje Gizmuś i 2 kobitki :loveu: Jak najbardziej :loveu: Lotnisko czeka ;) Quote
basia bonnie Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jak najbardziej :loveu: Lotnisko czeka ;) Ale obiecałaś mi pokazać jeszcze tą zarośniętą łąke :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ale obiecałaś mi pokazać jeszcze tą zarośniętą łąke :evil_lol: Ona mała jest - nie na 12 łapne harce ;) Quote
basia bonnie Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ona mała jest - nie na 12 łapne harce ;) Aha :evil_lol: No to dobra, zaliczamy lotnisko ;) Quote
Dobcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A my.....................................................? :oops: Negro to żaden facet, taki sobie nieśmiały piesio, żadne zagrożenie dla haremu Gizma....................:oops: :evil_lol: Cześć Basiu! Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Dobcia napisał(a):A my.....................................................? :oops: Negro to żaden facet, taki sobie nieśmiały piesio, żadne zagrożenie dla haremu Gizma....................:oops: :evil_lol: Cześć Basiu! A no pewnie! :multi: Jeśli tylko BBeta i Pinczerka się zgodzą to ja jestem za tym, żebyś Ty też szła na spacerek :cool3:;) Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 BBeta napisał(a):Im więcej osób tym lepiej ;) Czyli też jesteś za? :cool3::multi: Quote
BBeta Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Czyli też jesteś za? :cool3::multi: Oczywiście, że jestem za ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jak taka super ekipa się szykuje to nie mogę odmówić :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Hey;] co tam u słychać u pięknej Bonnie?:D Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='BBeta']Oczywiście, że jestem za ;) :bigcool: :multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak taka super ekipa się szykuje to nie mogę odmówić :loveu: :loveu: :loveu: Super! :multi::multi: :bigcool: [quote name='Dagusia1992']Hey;] co tam u słychać u pięknej Bonnie?:D Hey ;) Hehe, Bonka sie bawi, a ja nabieram sił, bo wczoraj zabalowałam do nocy na festynie :oops::evil_lol: A tu trzeba iść znów :cool3::evil_lol: [quote name='*luthien*']ello :) mam grzywke:p Hejo :evil_lol: Super :cool3:;) Quote
Nayantara Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 wkońcu włączyli opcję edit.. ale jak nie urok to sraczka mamy opcję edit niemamy postów.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 maziak napisał(a):wkońcu włączyli opcję edit.. ale jak nie urok to sraczka mamy opcję edit niemamy postów.. Trzeba się cieszyć tym co się ma :loveu: Quote
BBeta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 maziak napisał(a):wkońcu włączyli opcję edit.. ale jak nie urok to sraczka mamy opcję edit niemamy postów.. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :roll: Quote
Dagusia1992 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ja nie rozumiem co im da wyłaczenie naliczania postów w niektórych miejscach... bedą mieć z tego satysfakcje? nie rozumiem tego Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No no Basiu... jak my wszystkie obfocimy Małą Czarną, będziesz mieć fot na rok:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Dobcia']No no Basiu... jak my wszystkie obfocimy Małą Czarną, będziesz mieć fot na rok:cool3:[/quote] I my przy okazji też się załapiemy ;) Quote
basia bonnie Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='maziak']wkońcu włączyli opcję edit.. ale jak nie urok to sraczka mamy opcję edit niemamy postów..[/quote] :roll: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Trzeba się cieszyć tym co się ma :loveu:[/quote] Hehe! Cieszymy się :evil_lol::loveu: [quote name='BBeta']Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :roll:[/quote] potwierdzam :roll: [quote name='Dagusia1992']ja nie rozumiem co im da wyłaczenie naliczania postów w niektórych miejscach... bedą mieć z tego satysfakcje? nie rozumiem tego[/quote] ja też nie, ale już nie piszmy o tym ;):roll: [quote name='Dobcia']No no Basiu... jak my wszystkie obfocimy Małą Czarną, będziesz mieć fot na rok:cool3:[/quote] Ahhh :multi: Jak sie ciesze! :multi: :cool3::bigcool: A od kiedy Wy takie dobroduszne? :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I my przy okazji też się załapiemy ;)[/quote] No! ;) Wszyscy skorzystamy :cool3: A tak ogólnie, to Wasze galerię odwiedze dopiero w weekend:-(Bo dziś na chwile, potem jutro do szkoły, potem odrazu organizujemy dyskoteke, we środe całodniowa wycieczka, czwartek komers, a piątek występ, rozdanie nagród i dogomania ;):oops: Quote
Recommended Posts