Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Ja 28 jade na Chorwacje, więc jak wróce gdzieś w połowie lipca ;) Może Justyna z Gizmem do nas dołączy

ß@$!@ napisał(a):
Byłoby super! :loveu: Pewnie! To teraz tylko zapytamy Justyne i Gizma :loveu:
Beatka, wpadłaś na super pomysł! ;):multi::loveu:

Gizmo z dwoma psimi kobietami na spacerze? Jesteśmy jak najbardziej za! :loveu:

Posted

A my.....................................................? :oops:
Negro to żaden facet, taki sobie nieśmiały piesio, żadne zagrożenie dla haremu Gizma....................:oops:

:evil_lol: Cześć Basiu!

Posted

Dobcia napisał(a):
A my.....................................................? :oops:
Negro to żaden facet, taki sobie nieśmiały piesio, żadne zagrożenie dla haremu Gizma....................:oops:

:evil_lol: Cześć Basiu!

A no pewnie! :multi:
Jeśli tylko BBeta i Pinczerka się zgodzą to ja jestem za tym, żebyś Ty też szła na spacerek :cool3:;)

Posted

[quote name='BBeta']Oczywiście, że jestem za ;)
:bigcool: :multi:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak taka super ekipa się szykuje to nie mogę odmówić :loveu: :loveu: :loveu:
Super! :multi::multi: :bigcool:

[quote name='Dagusia1992']Hey;] co tam u słychać u pięknej Bonnie?:D
Hey ;) Hehe, Bonka sie bawi, a ja nabieram sił, bo wczoraj zabalowałam do nocy na festynie :oops::evil_lol: A tu trzeba iść znów :cool3::evil_lol:

[quote name='*luthien*']ello :) mam grzywke:p
Hejo :evil_lol: Super :cool3:;)

Posted

maziak napisał(a):
wkońcu włączyli opcję edit.. ale jak nie urok to sraczka mamy opcję edit niemamy postów..

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :roll:

Posted

[quote name='maziak']wkońcu włączyli opcję edit.. ale jak nie urok to sraczka mamy opcję edit niemamy postów..[/quote]
:roll:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Trzeba się cieszyć tym co się ma :loveu:[/quote]
Hehe! Cieszymy się :evil_lol::loveu:

[quote name='BBeta']Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :roll:[/quote]
potwierdzam :roll:

[quote name='Dagusia1992']ja nie rozumiem co im da wyłaczenie naliczania postów w niektórych miejscach... bedą mieć z tego satysfakcje? nie rozumiem tego[/quote]
ja też nie, ale już nie piszmy o tym ;):roll:

[quote name='Dobcia']No no Basiu... jak my wszystkie obfocimy Małą Czarną, będziesz mieć fot na rok:cool3:[/quote]
Ahhh :multi: Jak sie ciesze! :multi: :cool3::bigcool: A od kiedy Wy takie dobroduszne? :evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I my przy okazji też się załapiemy ;)[/quote]
No! ;) Wszyscy skorzystamy :cool3:

A tak ogólnie, to Wasze galerię odwiedze dopiero w weekend:-(Bo dziś na chwile, potem jutro do szkoły, potem odrazu organizujemy dyskoteke, we środe całodniowa wycieczka, czwartek komers, a piątek występ, rozdanie nagród i dogomania ;):oops: