Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hehe :evil_lol:No tak, za 2 tyg wakacje sie zaczynaja :loveu: Dziękujemy :multi::loveu: A to Ty byłaś u nas, w Porąbce? :crazyeye::multi::oops:;) Haha, to też dla Ciebie :evil_lol: Jezorek tylko dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: Siemka :) Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 maziak napisał(a):sima sima... Hey ;) Pinczerek-Jacky napisał(a):Jezorek tylko dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: Siemka :) Haha, to trzeba Bonki zapytać :evil_lol::eviltong: Dagusia1992 napisał(a):Siemka;] co tam słychac? Hej ;) A... muzyke słychać :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hey ;) Haha, to trzeba Bonki zapytać :evil_lol::eviltong: Hej ;) A... muzyke słychać :evil_lol: Juz sie pytalam :cool3: :cool3: :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Juz sie pytalam :cool3: :cool3: :loveu: i co Ci powiedziała ? Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):i co Ci powiedziała ? Ze ten jezorek do mnie :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ze ten jezorek do mnie :loveu: :loveu: Chyba się naćpała :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Chyba się naćpała :evil_lol: :-o :-o :-o No wiesz na jej poziomie zostawiasz narkotyki osz ty :mad: :mad: :mad: Biedny psiak..! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::-o :-o :-o No wiesz na jej poziomie zostawiasz narkotyki osz ty :mad: :mad: :mad: Biedny psiak..! :evil_lol: Nieeeee! mi tylko chodzi o to, że jak powiedziala, że język jest dla Ciebie to była naćpana! Ja bym w życiu nie dała Tobie jezyka :roflt: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Nieeeee! mi tylko chodzi o to, że jak powiedziala, że język jest dla Ciebie to była naćpana! Ja bym w życiu nie dała Tobie jezyka :roflt: Haha :D:D:D:D Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Hey Kochani! :buzi: :multi: Już niedługo 200 stronka ;) A tymczasem ja leczę moje gardło :placz: ałaaaa:placz: Pozdrawiam ;) :buzi: :buzi: P.S. Szykujcie się na imprezkę :loveu::evil_lol: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hey Kochani! :buzi: :multi: Już niedługo 200 stronka ;) A tymczasem ja leczę moje gardło :placz: ałaaaa:placz: Pozdrawiam ;) :buzi: :buzi: P.S. Szykujcie się na imprezkę :loveu::evil_lol: To lecz lecz :D A od czego cie boli :D?? Musze sobie cos kupic na imprezke:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):To lecz lecz :D A od czego cie boli :D?? Musze sobie cos kupic na imprezke:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lecze, lecze ;) Hm...od czego? Nie wiem :shake: A co kupisz? :cool3: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Lecze, lecze ;) Hm...od czego? Nie wiem :shake: A co kupisz? :cool3: Moze jakas sukienke :cool3: :cool3: ? Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Moze jakas sukienke :cool3: :cool3: ? Aa! No pewno! ;) Patrz, może coś z tych: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='ß@$!@']Aa! No pewno! ;) Patrz, może coś z tych: :roflt: :roflt: :roflt: Aaa buhahah:roflt: :roflt: :roflt: Musze poogladac na allegro jakies kiecki :cool3: :cool3: Tylko zeby nie wyszlo ze ja przyjde w sukience a inni w spodniach :angryy: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 hello!!! Przepraszam, ze tak dlugo mnie tu nie bylo :oops: iiiiiiiiiiiiiiiiiiii BOSKIE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Aaa buhahah:roflt: :roflt: :roflt: Musze poogladac na allegro jakies kiecki :cool3: :cool3: Tylko zeby nie wyszlo ze ja przyjde w sukience a inni w spodniach :angryy: :evil_lol: UWAGA! UWAGA! WSZYSCY MAJĄ PRZYJŚĆ NA IMPREZE W SUKNIACH! :evil_lol:;) [quote name='Carolcia']hello!!! Przepraszam, ze tak dlugo mnie tu nie bylo :oops: iiiiiiiiiiiiiiiiiiii BOSKIE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hello! :buzi: hihi, dziękujemy :buzi: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Znalazlam w tej przyjde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://allegro.pl/item202130071_sexy_sukienka_sukienki_nowosc_wiosna_w_kropeczki.html Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Znalazlam w tej przyjde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://allegro.pl/item202130071_sexy_sukienka_sukienki_nowosc_wiosna_w_kropeczki.html Ja proponuje przyjść w tej::evil_lol: http://allegro.pl/item202140092_sliczna_jeansowa_sexy_spodniczka_s_m_wytarcia.html [quote name='dadiii']Śliczna masz psinke!!!!!! :) Hej! Dziękuję! :buzi: Quote
kingilka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Fajnie że bedziesz mieć zaniedługo 200 stron, i ciesze sie że przyjedziesz do nas rzucać pomidorami na mandaryhnkę! Ooo, bedziemy w nią zgniłymi mandarynkami rzycać!! Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='ß@$!@']Ja proponuje przyjść w tej::evil_lol: http://allegro.pl/item202140092_sliczna_jeansowa_sexy_spodniczka_s_m_wytarcia.html Hej! Dziękuję! :buzi: Ale ja chce sukienke :roll: :roll: :multi: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 kingilka napisał(a):Fajnie że bedziesz mieć zaniedługo 200 stron, i ciesze sie że przyjedziesz do nas rzucać pomidorami na mandaryhnkę! Ooo, bedziemy w nią zgniłymi mandarynkami rzycać!! :roflt: I wysmarujemy ją margaryną! :roflt: Quote
Recommended Posts