Dobcia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cześć Basieńko:) Jakoś nie wierze, żeby ta czarna ślicznotka miała jakieś wady;) Quote
basia bonnie Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Cześć Wszystkim! :multi: :buzi: Dobcia: Chodzi Ci o ADHD? :) Bonka już padnięta nabiera sił :loveu: Dziś byłyśmy w dużym mieście ... nachodziłysmy się troszke ;) Ale za to spotkałyśmy się z Dogomaniaczkami: Hund :buzi: Femme Fatale :buzi: Z Femme poszłysmy na spacerek z naszymi psiakami :loveu: Noo ;) i sobie kupiłam bluze i bluzkę i jeszcze dostałam kaske :loveu::evil_lol: Ogólnie to pozdrawiam Wszystkich! Baśka i zmęczona Bonnie ;) :buzi: :wink: Quote
Dagusia1992 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 no to fajnie ja nikogo na zywca z dogomani nie znam:P Quote
basia bonnie Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no to fajnie ja nikogo na zywca z dogomani nie znam:P No to może poznasz:cool3: A gdzie mieszkasz?? :cool3: Quote
Dagusia1992 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 w Laskowicach;P to jest koło świecia czyli koło Bydgoszczy xP Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam cię witam.. kobieto co nie mosz wacka :D Quote
basia bonnie Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Samturia napisał(a):Witam cię witam.. kobieto co nie mosz wacka :D Cześć kobito! Ale to TYYY ni mosz wacka :roflt: i Andżelika! :roflt: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ß@$!@ napisał(a):Cześć kobito! Ale to TYYY ni mosz wacka :roflt: i Andżelika! :roflt: Oooo siemka :D:D Quote
marzenna79 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witaj Basiu i Bonnie !!! :multi::loveu: Pozdrawiamy serdecznie od Sukcesika i życzymy Wam miłej niedzieli. Quote
Mi. Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Samturia napisał(a):eeej! ja jestem starą dupą! ona też:cool3: 10 znakow:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Oooo siemka :D:D Hey :buzi: Samturia napisał(a):andżelika rulez... i móchy ze serduszka! Tak jest :loveu: marzenna79 napisał(a):Witaj Basiu i Bonnie !!! :multi::loveu: Pozdrawiamy serdecznie od Sukcesika i życzymy Wam miłej niedzieli. Marzenna! :multi: Witaj :multi: :buzi: Dziękujemy bardzo i nawzajem ;) Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka co tam :)? Hej, hej ;) *luthien* napisał(a):czesc stara dupo :roflt: Cześć, cześć staruszko :roflt: Samturia napisał(a):eeej! ja jestem starą dupą! Noo, bo sie pobijecie zaraz! :roflt: Quote
Dobcia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hey Basiu!:multi: A tu tradycjnie bezfotkowe pogawędki:razz: Quote
despera Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Właśnie... A gdzie fociaki Bonnie?? Pozdrawiamy :) Quote
Nayantara Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 foty foty.... my chcemy opty!!!!!!!!:evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 proszenie o foty? o nie teraz to juz zaczyna się protest :P heh Quote
Recommended Posts